Arkin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Nα θες να σπρωξεις λεφτα ρε φιλε και να μην εχει κατι της προκοπης παντως...ημαρτον. Κοιταω για οθονες και μου γυαλισε 49αρι super UW της samsung και ας ειναι και 1080p (καθαρα για dota / pubg / apex κλπα που θελω το wideness), και να το συνδυασω και με ενα καλο 4k 27-32" για τα ΑΑΑ games αλλα η 1080ti δεν θα τραβαει με τιποτα απο τα 2. Η nvidia με τις τιμες με αναγκαζει προσωπικα να αναβαθμιζω ανα 2η γενια πλεον (γιατι 1300 για +30-40% δεν δινω ουτε με σφαιρες). Θελω κατι 70-80% πανω απο το 1080ti μου γυρω στο 1000αρικο. Πολλα ζηταω? Αυτο λες ε https://www.skroutz.gr/s/12177840/Samsung-CHG90.html Αν εχεις το χωρο ειναι απιστευτη εμπειρια. Τα pixels ειναι 4.1 εκατομμυρια δεν θα εχει προβλημα η 1080ti που εχεις. 20% χαμηλοτερη αναλυση απο τα 3440x1440 ειναι. Το 4K παει στα 8 εκατομμυρια. Για το blair 9-10fps διαφορα βλεπω στα 45. 30% πανω κατω. Αξιζει αυτη η διαφορα ρε σεις τα χρηματα που ζηταει η 2080ti? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Arkin
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Για μπουγάτσες το Control. 1
Ryzenlake Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Αυτο λες ε https://www.skroutz.gr/s/12177840/Samsung-CHG90.html Αν εχεις το χωρο ειναι απιστευτη εμπειρια. Τα pixels ειναι 4.1 εκατομμυρια δεν θα εχει προβλημα η 1080ti που εχεις. 20% χαμηλοτερη αναλυση απο τα 3440x1440 ειναι. Το 4K παει στα 8 εκατομμυρια. Για το blair 9-10fps διαφορα βλεπω στα 45. 30% πανω κατω. Αξιζει αυτη η διαφορα ρε σεις τα χρηματα που ζηταει η 2080ti? Ναι αυτο. Εχει βεβαια πλεον πολλα παρομοια σε περιεργες ιντσες και αναλυσεις. Υπαρχουν και τα 1440p Super UW αλλα νταξει, πολλα pixels. Σκεφτομουν το 1440p στο 1.5 χιλιαρικο γιατι θα μου ερθει φτηνοτερα απο το να αγορασω 2 high end monitors, και ουσιαστικα συνδυασεις και υψηλη αναλυση μιας και μπορεις να το δουλεψεις σαν 1440p 27αρι. Με 4.1 μυρια pixels θα ζοριζεται, στο apex πχ δυσκολα κραταει 144 με ολα low στην αναλυση που ειμαι τωρα. Οτι και να λεμε θελουμε καρτες..
Arkin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε Ναι αυτο. Εχει βεβαια πλεον πολλα παρομοια σε περιεργες ιντσες και αναλυσεις. Υπαρχουν και τα 1440p Super UW αλλα νταξει, πολλα pixels. Σκεφτομουν το 1440p στο 1.5 χιλιαρικο γιατι θα μου ερθει φτηνοτερα απο το να αγορασω 2 high end monitors, και ουσιαστικα συνδυασεις και υψηλη αναλυση μιας και μπορεις να το δουλεψεις σαν 1440p 27αρι. Με 4.1 μυρια pixels θα ζοριζεται, στο apex πχ δυσκολα κραταει 144 με ολα low στην αναλυση που ειμαι τωρα. Οτι και να λεμε θελουμε καρτες.. Ναι ρε συ αν θες 144fps θα τρωει ζορι ακομα και η 2080ti. Αλλα σαν αναλυση τα 100+fps με 1080ti θα τα εχεις σε competitive παιχνιδια. Το 1440p σε 32:9 μην το σκεφτεσαι εκει θα θες 3080ti για πολλα fps. Αν συνεχισει να αγοραζει ο κοσμος του χρονου θα δουμε και παλι 30% επιδοσεις απο την 2080ti στα 1200msrp και θα παμε τις mid range στα 700 δολλαρια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η NVIDIA τους είπε να χρησιμοποιήσουν τον 431.68 hotfix λόγω crashes/graphical glitches που έχουν οι GTX. Επίσης το async compute λείπει από τις NV κάρτες(Και Turing). Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Psycho_Warhead
_Theo_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Η NVIDIA τους είπε να χρησιμοποιήσουν τον 431.68 hotfix λόγω crashes/graphical glitches που έχουν οι GTX. Επίσης το async compute λείπει από τις NV κάρτες(Και Turing). 72 καρέ η GTX 1060 και η RX 590 πάνω από την Vega 56 ;; WTF...🤔 1
Aten-Ra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Συνήθως δεν εκφράζομαι έτσι αλλά το Control είναι τελείως ένα Joke. Αν είναι να βάζουμε RayTracing αλλά να χάνουμε από το σύνολο στο IQ να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Το έχω ξαναπεί ότι είμαι υπέρ του RayTracing αλλά όχι να γυρνάμε πίσω στα γραφικά μόνο και μόνο για να βάζουμε μερικές real αντανακλάσεις. 2
pirmen56 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Συνήθως δεν εκφράζομαι έτσι αλλά το Control είναι τελείως ένα Joke. Αν είναι να βάζουμε RayTracing αλλά να χάνουμε από το σύνολο στο IQ να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Το έχω ξαναπεί ότι είμαι υπέρ του RayTracing αλλά όχι να γυρνάμε πίσω στα γραφικά μόνο και μόνο για να βάζουμε μερικές real αντανακλάσεις. Θα 'θελες(αν είχες RTX κάρτα) να πεις ότι θα 'πρεπε να υπάρχουν quality presets για το RTGI. Τα υπόλοιπα RT εφέ δεν μειώνουν την ποιότητα απεικόνισης. Ούτε είναι το Control το μοναδικό RTX game για να βγάλουμε γενικό συμπέρασμα. Ούτε υποσχέθηκε η nvidia το πλήρες πακέτο των RT εφέ στην τωρινή γενιά. Αυτό που έκανε η remedy, αλλά με κόστος. Δεν χρειάζεται real time ray tracing για να δημιουργήσεις σχεδόν φωτορεαλιστικές σκηνές με στατική γεωμετρία. Το gears 5 δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Το SOTTR είναι εντυπωσιακότερο ή έστω το ίδιο. Μέχρι και στο Crysis 3 εντυπωσιαζόσουν. Εγώ ξέρω ότι μέχρι σήμερα δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ game που να μην πάσχει από το λεγόμενο "scooby doo effect". Πρώτη φορά που βλέπω σε playable game το φως του φακού να αντανακλάται στον γύρω χώρο, όπως θα 'πρεπε, είναι το παρακάτω. Περιέργως, δεν κατάφερε να το κάνει κανένας faked.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Το SotTR δεν ακουμπάει τα visuals του Gears 5 ούτε στον ύπνο του. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει μέχρι σήμερα σε native 4K.
Arkin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Το SotTR δεν ακουμπάει τα visuals του Gears 5 ούτε στον ύπνο του. Μακράν η καλύτερη εικόνα που έχω δει μέχρι σήμερα σε native 4K. To SotTR εχει μερικα απο τα καλυτερα textures σε παιχνιδι. Ειδικα τα βραχια και μεσα στις σπηλιες εκει που πιανεσε ειναι απιστευτο. Οπως και το rise σε στιγμες ετρωγε πανω απο 7GB vram.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ακουμπάει Gears 5 σε τίποτα και κυρίως στα textures. Το παιχνίδι δεν χρειάζεται καν reshade, contrast/clarity στην εικόνα είναι άντε γεια. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από Psycho_Warhead
mpokwsths Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέχρι και οι SSR αντανακλάσεις του στο insane είναι τόσο καλές που μάλλον με RTX θα ήταν χειρότερα τα γραφικά. Θα έκοβαν από αλλού. Στεναχωριέται ο Primen56 που το πιο visually appealing παιχνίδι της χρονιάς είναι χωρίς RTX αλλά τι να κάνουμε τώρα....😋
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Και το Control σπέρνει, αλλά μόνο σε ακίνητη εικόνα. Στην κίνηση γίνεται της θολούρας λόγω temporal reconstruction και motion blur, δεν φταίει το RTX γι' αυτά αλλά η τεχνική που χρησιμοποιεί η Remedy.
Arkin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) GeForce RTX 2070 Super + NVIDIA FreeStyle (Anthem) Benchmark Αν και rumor βλεπω να την βγαζει Nvidia rumored to be prepping a GTX 1660 Super https://www.techspot.com/news/81801-nvidia-rumored-prepping-gtx-1660-super.html Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Arkin
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας που αναφέρθηκε το freestyle, στο sharpen τι ακριβώς κάνει το ignore film grain; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα