Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα μπας και φτιαξουν οι τιμες απο σεπτεμβρη αλλα δεν το βλεπω.. Οι 2070super ειδικα σε υλοποιησεις που κοιταω παιζουν σχεδον 700 ευρω και ρωταω εγω τωρα αξιζει να περιμενω να πεσουν οι τιμες? Κοιταω επι το πληστον msi trio οποτε σε τετοιες τιμες κοιταω και 2080 το θεμα ειναι αξιζει να περιμενω πτωση τιμων σε 2080s η να τσεκαρω καμια ευκαιρια σε 2080 για τι ποσοστο παραπανω επιδοσεων μιλαμε? 5%? Το εψαξα λιγο αλλα ειδα διαφορα 5-10 fps σε 1440p αναλογως το παιχνιδι παντα.Τι λετε εσεις ειμαι ολιγον τι σε διλημμα.

Επεξ/σία από icenex
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

@icenex Μάλλον 1440p εννοείς ή αλλιώς 2.5Κ. 2Κ είναι τα 1080p ;)

Ναι μωρε μην κολλας στις λεπτομεριες το διορθωσα ασε που και το 2k ειναι περισσοτερο απο το 1920x1080.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, icenex είπε

Ναι μωρε μην κολλας στις λεπτομεριες το διορθωσα ασε που και το 2k ειναι περισσοτερο απο το 1920x1080.

Τόσο είναι. Βγαίνει από την οριζόντια διάσταση. 1920 ~ 2000 δηλαδή 2Κ. Έτσι βγαίνει και το 2.5Κ και το 4Κ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Τόσο είναι. Βγαίνει από την οριζόντια διάσταση. 1920 ~ 2000 δηλαδή 2Κ. Έτσι βγαίνει και το 2.5Κ και το 4Κ..

Αν μιλάμε για pixels τα 1080p είναι 2K, τα 1440p 3.5K και τα 2160p αυτό που λέμε 4K είναι στη πραγματικότητα 8K.😂

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ilosΌχι. Με την οριζόντια διάσταση βγαίνει το νούμερο. Εγώ αυτό ξέρω. Αν μιλούσαμε για pixels τότε 1920x1080 = 2073600 = 2Μ και πάει λέγοντας..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

@ilosΌχι. Με την οριζόντια διάσταση βγαίνει το νούμερο. Εγώ αυτό ξέρω. Αν μιλούσαμε για pixels τότε 1920x1080 = 2073600 = 2Μ και πάει λέγοντας..

Το ξέρω απλά δείχνω την γεωμετρική διαφορά σε pixels.

Δημοσ.

Καλα ρε μαγκες μην το κανουμε κυπριακο για την αναλυση...Καμια συμβουλη παιζει για αυτο που ρωτησα. Αξιζει η διαφορα στα χρηματα γιατι δεν βρηκα καποιο συγκριτικο μεταξυ πχ msi 2080 trio vs 2080 super trio. Και η 2070 super μου εχει κατι τιμες 670 ευρω.. χιλιες φορες να τσιμπησω μια 2080 που παιζει 730.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω μηπως και παιξει καμια πτωση σε 2080 super η κανα bundle.Εχει ακουστει τιποτα γιατι ημουν διακοπες και εχασα αρκετα επεισοδια.

Δημοσ.

Bασικά οι ονομασίες 2Κ 4Κ κοκ δεν αναλογούν στον αριθμό των pixels στην οθόνη απλά χρησιμοποιούν π.χ το 3840 και για να είναι πιο εύπεπτο και χρήσιμο εμπορικά βαφτίζεται 4Κ απλά άλλη μια μπούρδα των μάγων του μάρκετινγκ στα 1080p δεν το λέει κανένας σχεδόν 2Κ αλλά fullHD, εδώ έχει επικρατήσει το 1440p να αποκαλείται 2Κ,

Αν σκεφτεί κάποιος οτι ακόμα και χρήστες της τεχνολογίας όπως και στο παρόν site που υποτίθεται οτι σκαμπάζουν και κάτι από τεχνολογία αποκαλούν την τάση λειτουργίας (voltage) με τον επιστημονικό όρο ρεύματα (τωρα εννοούν ηλεκτρικά, αέρια θαλάσσια άγνωστο) καταλαβαίνει κάποιος τι θα γινόταν στα καταστήματα όταν ένας άσχετος πωλητής θα προσπαθούσε να πουλήσει μια τηλεόραση σε έναν πιο άσχετο πελάτη εξηγόντας του ότι η οθόνη έχει 8,294,400 pixel, η ερώτηση που θα ακολουθούσε από τον πελάτη θα ήταν τι είναι αυτά που μπαίνουν και αν είναι καλά.....ΟΠΟΤΕ με το επιστημονικό 4Κ εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα και όλοι είναι ευτυχισμένοι

1 λεπτό πριν, icenex είπε

Καλα ρε μαγκες μην το κανουμε κυπριακο για την αναλυση...Καμια συμβουλη παιζει για αυτο που ρωτησα. Αξιζει η διαφορα στα χρηματα γιατι δεν βρηκα καποιο συγκριτικο μεταξυ πχ msi 2080 trio vs 2080 super trio. Και η 2070 super μου εχει κατι τιμες 670 ευρω.. χιλιες φορες να τσιμπησω μια 2080 που παιζει 730.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω μηπως και παιξει καμια πτωση σε 2080 super η κανα bundle.Εχει ακουστει τιποτα γιατι ημουν διακοπες και εχασα αρκετα επεισοδια.

Εαν αντέχεις την 2080 πάς σε αυτή αν την 2080super ακόμα καλύτερά πρακτικά έχουν τις ίδιες επιδόσεις που για 1440p όσο και για 2160p με λογικές απαιτήσεις επαρκούν, και η 2070super είναι πολύ κοντά σε αυτές οπότε βάσει της τσέπης σου κρίνεις, και όχι μείωση όπως την περιμένεις δεν πρόκειται να δείς

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, icenex είπε

5700xt όποια βρεις από pulse, red devil, gigabyte windforce 3x φτηνότερη. H 5700xt nitro πάει όσο μια φτηνή 2070 super δυστυχώς. Δεν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για αυτές τις μικροδιαφορές από 5700xt μέχρι και 2080 super. Κράτα τα γκάφρα για τα αμπέρ, εκεί θα μας πάρει το σκαλπ ο Πέτσινος.

Δημοσ.

Αν ξέρει τι επίπεδο απόδοσης θέλει και συναρτήσει των οικονομικών του προφανώς και αν θέλει RTX, το χάσμα στην απόδοση μεταξύ 5700ΧΤ και 2080super είναι μεγάλο βασικά ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, και το ampere αργεί, είναι σαν να ρωτάς που θα πάω του χρόνου διακοπές ενώ μόλις γύρισες...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Αν ξέρει τι επίπεδο απόδοσης θέλει και συναρτήσει των οικονομικών του προφανώς και αν θέλει RTX, το χάσμα στην απόδοση μεταξύ 5700ΧΤ και 2080super είναι μεγάλο βασικά ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, και το ampere αργεί, είναι σαν να ρωτάς που θα πάω του χρόνου διακοπές ενώ μόλις γύρισες...

Διπλά λεφτά δεν αξίζει με τη καμία η 2080super από 5700xt για ένα 20% παραπάνω max.

Δημοσ.

Και bundle να παιξει,κανενα Πλαισιο κυριως θα το φερει που εχει τιμες στα υψη(αντε στην καλυτερη και κανενα Msystems).

Δημοσ.

Ηλπιζα μετα το καλοκαιρι να παιξει η msi 2070 super trio κατω απο 600 οπως ειχε κοντα 500 ο προκατοχος της πραγμα που δεν εγινε...Αντιθετως παιζει στα 670 που ουσιαστικα 60-70 ευρω την χωριζουν απο την 2080 trio το απλο μοντελο οχι το super(βεβαια να σημειωθει οτι δεν υπαρχει ανταγωνισμος ακομη και ουτε διαθεσιμοτητα οποτε ισως για αυτο το καπελο).Οποτε το θεωρω βλακεια να παω στην 2070.Απο εκει κ επειτα δεν θα κολλουσα να παω στην κοκκινη μερια αλλα το gsync με δενει και δυστυχως προτιμω να εχω gsync και ας το πληρωσω παραπανω το rtx απλα για μενα ειναι ενα εξτρα που δεν το πολυκοιταω την δεδομενη στιγμη.Ισως το βαλω απλα ετσι για να το χαζεψω εκτος αν σε καποιο παιχνιδι ειναι playable στην αναλυση μου.

Απλα ειμαι σε διλημμα να περιμενω μπας και στρωσουν οι τιμες γενικοτερα η θα μας παρει κανα χρονο η δουλεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...