Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Πόσο δύσκολο είναι για μια εταιρεία του μεγέθους της AMD να εξαγοράσει ή ακόμα και να ρίξει στο youtube από το πουθενά reviewers και σχολιαστές(βλέπε AdoredTv); Με οδηγίες του στυλ "Μην τρέξετε ποτέ κάτι σαν το παρακάτω με τους Ryzen, γιατί θα φανεί ο πισινός μας, με το STP που έχουμε". Ή αυτό που βλέπουμε από πάνω;

Με ίδια GPU θα ήταν καλό να συγκρίνουμε.

1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Αν είναι DX12 δεν θα υπάρχουν drops. Στο DX12 είναι καλά να έχεις threads.

Τι "αν είναι";

Σε έχω δει να το λες πολλές φορές και να μιλάς για DX12 optimization, κτλ κτλ.

Ποιο πρόσφατο σοβαρό παιχνίδι δεν έχει DX12/Vulkan; Μόνο κάποια που βασίζονται σε παρωχημένες 3D Engines. AC και Far Cry.

Καταλαβαίνεις ότι οδεύουμε προς 2020; Μέχρι πότε θα χρησιμοποιείται αυτό το αρχαιο API;

Και κάπως έτσι καθίστανται άτοπα όσα λες περί STP, συγκρίσεων 6700/7700 με Ryzen 3000 και διάφορα άλλα.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.

Έχουν βρει ένα παιχνίδι και το παπαγαλίζουν σαν το άγιο δισκοπότηρο του τεστ για gaming cpu . ΠΑΠΑΡΙΑ

Έχω χειροπιαστά παραδείγματα πχ σε σύστημα κολητού με 8700k oced & 2080 που τον ταλαιπωρεί για να παίξει σε 1440p

Και όταν λέω τον ταλαιπωρεί εννοώ πως κάθεται και το σκαλίζει με ρυθμίσεις (clouds,fog κλπ) για να παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Εγώ με 7700k @ 5.0 και πλέον με τον 3600X & 2080 ti , πάλι μου τη σπάει σε κάποια σημεία,αλλά δεν έχω ρίξει και tweaking. Το βλέπω πιο χαλαρά και όπου κάνει drops κλπ λέω χαλάλι.

Και έχουμε τον primen τώρα,που ανα 2-3 σελίδες θα ποσταρει κάτι για το κωλοπάιχνιδο για να δείξει πως η ιντελ υπερέχει, To παιχνίδι είναι τόσο "προβληματικό" που με ό,τι cpu και να έχεις (εντάξει μην πάμε σε 2 cores κλπ) θα κάνει τα δικά του. Τώρα αν είναι 5 fps πάνω ,5 κάτω αφόδευσε η φοράδα εις το αλώνι. ΔΕΝ σώζεται η κατάσταση απλά

Οπότε φτάνει πιά με το ACO, κουράζει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Με ίδια GPU θα ήταν καλό να συγκρίνουμε.

Τι "αν είναι";

Σε έχω δει να το λες πολλές φορές και να μιλάς για DX12 optimization, κτλ κτλ.

Ποιο πρόσφατο σοβαρό παιχνίδι δεν έχει DX12/Vulkan; Μόνο κάποια που βασίζονται σε παρωχημένες 3D Engines. AC και Far Cry.

Καταλαβαίνεις ότι οδεύουμε προς 2020; Μέχρι πότε θα χρησιμοποιείται αυτό το αρχαιο API;

Και κάπως έτσι καθίστανται άτοπα όσα λες περί STP, συγκρίσεων 6700/7700 με Ryzen 3000 και διάφορα άλλα.

Τα καθαρόαιμα DX12 games στυλ SOTTR είναι ελάχιστα και από συγκεκριμένα studio τα περισσότερα. Εννοώ αυτά που έχουν γραφτεί για να εκμεταλλεύονται MT για draw calls. Τα περισσότερα έχουν και μείωση επιδόσεων στο DX12. Από 1,5 χρόνο και μετά ό,τι δούμε σε native DX12.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Άντε να δούμε το επόμενο AC που θα είναι για PS5/Xbox Scarlett σε τι μηχανή θα τρέχει και με τι απαιτήσεις..

AnvilNextNext

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ο intelοπληκτος στα νέα συστήματα και αναβαθμίσεις ανέβασε video 3700x με 9700k. Μεταξύ αλλων έχει και το division 2. Το τι παθαίνουν τα frametimes του 9700k δεν το χωράει το μυαλό σας, κάντε μια βόλτα από εκεί να το δείτε. Ο pirmen βέβαια τα αγνοεί αυτά, μόνο ότι παιχνίδι συμφέρει. Ιδρώνω στη σκέψη του τι θα παθαίνει ένας 9600k η ένας 7700k 😅

Πάντως θα βάλω να κατέβει το aco να δω στο λιμάνι τι γίνεται. Ποσο πρέπει να παίξω να φτάσω εκεί? Όχι τίποτα αλλά άμα δεν κλειδώνω 65-70 minimum με τα κλοκια και τις μνήμες που έχω το θεωρώ χαζό να μειώνουμε τον 3600. 

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Όχι τίποτα αλλά άμα δεν κλειδώνω 65-70 minimum με τα κλοκια και τις μνήμες που έχω το θεωρώ χαζό να μειώνουμε τον 3600. 

Δεν θα κλειδώνει εκεί.. 

Δημοσ.

εγω παντως στο aco στην αθηνα και στον πειραια η καρτα πεφτει συνεχεια στο 35-65% με αποτελεσμα τα fps να πεφτουν στα 30-50 μονο στην αθηνα μου συμβαινει. το cpu usage δεν αλλαζει οταν γινεται αυτο. το cpu ειναι i7 8700 και gpu rtx 2070.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Virus200 είπε

εγω παντως στο aco στην αθηνα και στον πειραια η καρτα πεφτει συνεχεια στο 35-65% με αποτελεσμα τα fps να πεφτουν στα 30-50 μονο στην αθηνα μου συμβαινει. το cpu usage δεν αλλαζει οταν γινεται αυτο. το cpu ειναι i7 8700 και gpu rtx 2070.

Άρα σύμφωνα με τον pirmen η Intel πληρώνει χρήστες για να μην ανεβαίνουν τέτοια video που δείχνει τι ξύλο τρώνε τα σαπακια της. 😅

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζω σε 4Κ με 2700x δεν εχω δει κατι περιεργο οσον αφορα στη περιοχη των γαυρων....βεβαια ειμαι με 40 fps average συνολικα.

Το βραδακι θα ριξω αναλυση και γραφικα και θα κατεβω στη φωλια...

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Άρα σύμφωνα με τον pirmen η Intel πληρώνει χρήστες για να μην ανεβαίνουν τέτοια video που δείχνει τι ξύλο τρώνε τα σαπακια της. 😅

Εγώ βρήκα πάντως γιατί μου πέφτουν τα φουπουες στον Πειραιά, στα Καμίνια.

images?q=tbn:ANd9GcT6Yy99JEchCjwDooFAp4w

😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέτσινε 3080Τι αμεσα....τα 60 fps 4K ειναι άπιαστο όνειρο με το 2080Τι ουτε καν σε average.

Capture.JPG.f0e2eb3a34e09a2e4f6eaedf779beb1c.JPG

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O ολετηρας DLSS επεστρεψε. Περα απο το shimmering, αυτη τη φορα δεν ξερω εαν τρώει HBAO, εαν κοβει απο το tessellation και και και αλλά παίρνει στο Control το βραβειο του Αrtifacts Fest

Capture.JPG.84bb8ef335dc7da7c6639b8a956f933c.JPG

Και μετα σας χαλαει το Stadia που θα παιζεται 4Κ με 60 fps με της πλακας bit rate....

giphy.gif

Επεξ/σία από ROG-X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...