Coppermine Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Sillicon lottary to all of its glory Kαλά to bf5 δεν ξέρω σε τι δεν είναι ευαίσθητο ή μάλλον η δουλειά που έκαναν οι προγραμματιστές του έιναι......, δεν θυμάμαι να με έχει ταλαιπωρήσει ξανά παιχνίδι τόσο πολύ, κρασάρει με oc ασταθές, οκ...., κρασάρει αν δεν έχει ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 50gb ο δίσκος οκ, κολλάει ο προφίλ καθάρισε την cache, δουλεύουν όλα ρολόι κατεβάζει update και γίνεται της ......ς. Το μόνο που έκαναν σωστά υποδειγματικά θα έλεγα είναι ότι είναι από τους ελάχιστους τίτλους που το hdr δουλεύει σωστά, αντίθετα στο metro exodus απορώ γιατί υπάρχει η επιλογή αφού 7 μήνες μετά την κυκλοφορία του εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Coppermine
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Έβαλα να παίξω το Crysis 3 μιας και το είχα παίξει με GTX670 τότε, να δω και τι λέει οπτικά σήμερα. Στα textures/φωτισμό κρατάει πολύ καλά και πολλές φορές καλύτερα από τα σημερινά παιχνίδια, αλλά το ΑΑ του είναι broken και δεν μπήκαν στον κόπο να το φτιάξουν. Ακόμα και το 8xMSAA δεν κάνει apply σε κάποια σημεία και έχει τρελό aliasing. Επίσης αν το ενεργοποιήσεις η 2080Ti με το ζόρι κρατάει 60FPS σε 1440P με πτωσούλες. Πάντως σαν gameplay είναι τρελή φόλα, νιώθεις ''βαρύς'', κονσολοποιημένο μέχρι αηδίας όπως και το 2. Καμία σχέση η ελευθερία του 1 ή το πόσο ελαφρύς ένιωθες με την nanosuit 1, η ''2'' είναι περισσότερο ''0.5'' παρά κάτι άλλο. Άντε μπας και βγάλουν το πρώτο στην νέα μηχανή γραφικών τώρα με τις νέες κονσόλες μπας και θυμηθούμε τα παλιά. 2
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά αυτό για το doom RTX είναι fake Under further investigations, it appears that this mod is indeed based on Doom Remake 4, and does not use real-time ray tracing. This mod uses GZDoom which does not feature any ray tracing capabilities. This very same mod was uploaded on ModDB back in June 2019 and was taken down by its moderators. However, this time the ModDB moderators were not quick enough to delete this new entry. So yeah, while this mod improves visuals, it basically borrows a lot of stuff from other mods. Not only that, but it does not feature any ray tracing effects. Bummer.
nikos5800 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Έβαλα να παίξω το Crysis 3 μιας και το είχα παίξει με GTX670 τότε, να δω και τι λέει οπτικά σήμερα. Στα textures/φωτισμό κρατάει πολύ καλά και πολλές φορές καλύτερα από τα σημερινά παιχνίδια, αλλά το ΑΑ του είναι broken και δεν μπήκαν στον κόπο να το φτιάξουν. Ακόμα και το 8xMSAA δεν κάνει apply σε κάποια σημεία και έχει τρελό aliasing. Επίσης αν το ενεργοποιήσεις η 2080Ti με το ζόρι κρατάει 60FPS σε 1440P με πτωσούλες. Πάντως σαν gameplay είναι τρελή φόλα, νιώθεις ''βαρύς'', κονσολοποιημένο μέχρι αηδίας όπως και το 2. Καμία σχέση η ελευθερία του 1 ή το πόσο ελαφρύς ένιωθες με την nanosuit 1, η ''2'' είναι περισσότερο ''0.5'' παρά κάτι άλλο. Άντε μπας και βγάλουν το πρώτο στην νέα μηχανή γραφικών τώρα με τις νέες κονσόλες μπας και θυμηθούμε τα παλιά. Αν με ρωτάς εμένα μόνο η περιοχή στο δάσος άξιζε και αξίζει μέχρι σήμερα οπτικά , όλες οι άλλες περιοχές ήταν μέτρια ακόμα και το 2013 γενικά δεν με εντυπωσίασε καθόλου οπτικά το παιχνίδι εκτός από το welcome to the jungle Μην ξεχναμε πως εξη μήνες μετά ο κονσόλας είχε το rise son of Rome και killzone Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από nikos5800 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Το Ryse ήταν πιο καλό, στο PC έριχνε σαγόνια σε 4Κ.
Ryzenlake Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Αν με ρωτάς εμένα μόνο η περιοχή στο δάσος άξιζε και αξίζει μέχρι σήμερα οπτικά , όλες οι άλλες περιοχές ήταν μέτρια ακόμα και το 2013 γενικά δεν με εντυπωσίασε καθόλου οπτικά το παιχνίδι εκτός από το welcome to the jungle Μην ξεχναμε πως εξη μήνες μετά ο κονσόλας είχε το rise son of Rome και killzone Όχι ρε παιδιά τέτοια ισοπέδωση, μια χαρα στέκει το κρίσης το 3. Θυμασαι τα υπόλοιπα παιχνίδια του 13? Το δοκίμασα το κρίσης το 3 στον FX που είχα και έπεφτε και στα 30, στις αρχικές σκηνές κιόλας.. Το son of Rome να θυμησω στο xbox είδε drops στα 18 frames Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Ryzenlake
Coppermine Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά το πώς αντιλαβάνεται οπτικά κάποιος το θέμα γραφικά είναι υποκειμενικό, με το crysis 1 έπαθα ζημιά γιατί τουλάχιστον προσπάθησε να μοιάσει φωτορεαλιστικό, η 8800GTX τότε απλά ήταν ανεπαρκής για αυτό το κομψοτέχνημα, για το killzone δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι ακριβώς αλλά είχα αγοράσει ps3 για το GT5, το killzone το 3 αν θυμάμαι καλά μου το είχαν κάνει δώρο...τα γραφικά του ήταν αισχρά όσο για το gameplay me to ps3 controller και shoot em up εγω δεν μπορώ να παίξω.... Και το unchartedπου μου είχε δανείσει φίλος τότε μια που το έβαλα και τέλος, βασικά κράτησα την κονσόλα μέχρι που βαρέθηκα το gt5 μετά έφαγε σουτ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Το πρώτο ήταν και παιχνιδάρα, δεν ήταν μόνο γραφικά ή benchmark όπως έλεγαν τα αριστερά παιδιά επειδή ξεφτίλισε τα PC-άκια τους. https://www.metacritic.com/game/pc/crysis Μετά την γκρίνια τους, πήγε το console port σύννεφο. Ουσιαστικά το πρώτο Crysis είναι το τελευταίο true PC exclusive.
Coppermine Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) killzone 3 ίσως χειρότερα γραφικά και από codmw, σίγουρα χειρότερη χρωματική παλέτα τα textures της κακιάς ώρας crysis Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους https://www.pcgamer.com/10-years-later-we-can-finally-run-crysis/ οι τεχνολογίες που χρησιμοποίησε την εποχή που το έκανε το καθιστούν by far το πιο πρωτοποριακό game ever. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Coppermine
ilos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Έβαλα να παίξω το Crysis 3 μιας και το είχα παίξει με GTX670 τότε, να δω και τι λέει οπτικά σήμερα. Στα textures/φωτισμό κρατάει πολύ καλά και πολλές φορές καλύτερα από τα σημερινά παιχνίδια, αλλά το ΑΑ του είναι broken και δεν μπήκαν στον κόπο να το φτιάξουν. Ακόμα και το 8xMSAA δεν κάνει apply σε κάποια σημεία και έχει τρελό aliasing. Επίσης αν το ενεργοποιήσεις η 2080Ti με το ζόρι κρατάει 60FPS σε 1440P με πτωσούλες. Πάντως σαν gameplay είναι τρελή φόλα, νιώθεις ''βαρύς'', κονσολοποιημένο μέχρι αηδίας όπως και το 2. Καμία σχέση η ελευθερία του 1 ή το πόσο ελαφρύς ένιωθες με την nanosuit 1, η ''2'' είναι περισσότερο ''0.5'' παρά κάτι άλλο. Άντε μπας και βγάλουν το πρώτο στην νέα μηχανή γραφικών τώρα με τις νέες κονσόλες μπας και θυμηθούμε τα παλιά. Για μένα το καλύτερο crysis ήταν το warhead. Πιο σωστά missions, πιο memorable/likeable χαρακτήρας και ωραία fights. Αν και το OG farcry για μένα ήταν ανώτερο σαν game και ας μην είσουν τόσο μαμάω όπως στα κριτσίς. 8 λεπτά πριν, Coppermine είπε η 8800GTX τότε απλά ήταν ανεπαρκής για αυτό το κομψοτέχνημα, Αυτά πέστα στο Τζέμη που είναι και ολίγον τι ομοϊδεάτης.😎
nikos5800 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Coppermine είπε Τελικά το πώς αντιλαβάνεται οπτικά κάποιος το θέμα γραφικά είναι υποκειμενικό, με το crysis 1 έπαθα ζημιά γιατί τουλάχιστον προσπάθησε να μοιάσει φωτορεαλιστικό, η 8800GTX τότε απλά ήταν ανεπαρκής για αυτό το κομψοτέχνημα, για το killzone δεν ξέρω σε ποιο αναφέρεσαι ακριβώς αλλά είχα αγοράσει ps3 για το GT5, το killzone το 3 αν θυμάμαι καλά μου το είχαν κάνει δώρο...τα γραφικά του ήταν αισχρά όσο για το gameplay me to ps3 controller και shoot em up εγω δεν μπορώ να παίξω.... Και το unchartedπου μου είχε δανείσει φίλος τότε μια που το έβαλα και τέλος, βασικά κράτησα την κονσόλα μέχρι που βαρέθηκα το gt5 μετά έφαγε σουτ Αναφέρομαι στο killzone εκεινο που ήταν launch game του ps4 Το 3 είχε βγει στο ps3 και εννοείται είχε σάπια γραφικά Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από nikos5800 1
nikos5800 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε Όχι ρε παιδιά τέτοια ισοπέδωση, μια χαρα στέκει το κρίσης το 3. Θυμασαι τα υπόλοιπα παιχνίδια του 13? Το δοκίμασα το κρίσης το 3 στον FX που είχα και έπεφτε και στα 30, στις αρχικές σκηνές κιόλας.. Το son of Rome να θυμησω στο xbox είδε drops στα 18 frames Εγώ δεν μιλάω για το performance δεν με ενδιαφέρει αν πέφτει στα 20 η 5fps μιλάω καθαρά για το οπτικό αποτέλεσμα που βλέπω
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Στα 30 πέφτει το 3 γιατί έχει double-buffered V-Sync οπότε αν πέσεις κάτω από τα 60 σε κλειδώνει στα 30. Ένα Crysis 1 remake με RT GI θέλουμε και φρέσκα textures να γίνει πανωλεθρία της αριστεράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα