Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, 3dclub είπε

Πάντως δουλεύω ακούγοντας τώρα All Nightmare long

Θα ηθελα να ακολουθησω το παραδειγμα σου, αλλα ανησυχω για τις επιπτωσεις που θα ειχε κατι τετοιο στο πελατολογιο μου. Διανυουν την 3η ηλικια ορισμενοι.

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Μόνο maiden 

Περι ορεξεως..

Δεν μπορω να τους ακουσω ευκολα πλεον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις για όσους γνωρίζουν σχετικά με asus strix turing

1. Το bios switch που έχει πάνω σε τι default είναι (quiet ή performance)? Αλλάζει από το gpu tweak 2?
2. Έχει ενώσει κανείς τα pin headers των ανεμιστήρων με την mb? Αξίζει τον κόπο?
3. Στο rgb fusion της gigabyte δεν την εμφανίζει ώστε να αλλάζω χρώματα, χρειάζεται κάτι άλλο να γίνει πρώτα?

3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Καλημέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις για όσους γνωρίζουν σχετικά με asus strix turing

1. Το bios switch που έχει πάνω σε τι default είναι (quiet ή performance)? Αλλάζει από το gpu tweak 2?
2. Έχει ενώσει κανείς τα pin headers των ανεμιστήρων με την mb? Αξίζει τον κόπο?
3. Στο rgb fusion της gigabyte δεν την εμφανίζει ώστε να αλλάζω χρώματα, χρειάζεται κάτι άλλο να γίνει πρώτα?

1. Αλλάζει με διακόπτη που έχει επάνω στην κάρτα.Νομίζω defalt έχει το OC.

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

1. Αλλάζει με διακόπτη που έχει επάνω στην κάρτα.Νομίζω defalt έχει το OC.

Νομίζω οτι είδα τα fans της χθες να γυρίζουν σε idle (ή έκανα install νέους drivers νομίζω) και μου γύρισε και μένα το μάτι! Θα περίμενα να μην γυρίζουν.

Όσο αφορά το rgb... απ'οτι καταλαβαίνω και διαβάζοντας άπειρα σχόλια στο internet, είναι όλες οι εταιρείες f-up εντελώς... οπότε το προσπερνώ. ούτως η άλλως στα default κόκκινα breathing θα την άφηνα.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Stamer είπε

Νομίζω οτι είδα τα fans της χθες να γυρίζουν σε idle (ή έκανα install νέους drivers νομίζω) και μου γύρισε και μένα το μάτι! Θα περίμενα να μην γυρίζουν.

Όσο αφορά το rgb... απ'οτι καταλαβαίνω και διαβάζοντας άπειρα σχόλια στο internet, είναι όλες οι εταιρείες f-up εντελώς... οπότε το προσπερνώ. ούτως η άλλως στα default κόκκινα breathing θα την άφηνα.

Στο oc mode σίγουρα δεν κλείνουν εντελώς. 

Στο quiet δεν θυμάμαι. 

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Στο oc mode σίγουρα δεν κλείνουν εντελώς. 

Στο quiet δεν θυμάμαι. 

Στο quiet σίγουρα πρέπει να κλείνουν, το έχω διαβάσει, μέχρι και η 980ti η strix δούλευε έτσι.

Καλά κάποια στιγμή θα βάλω και το gpu tweak της asus αμα είναι, δεν κάνει θόρυβο έτσι κι αλλιώς, απλά δεν το θεωρώ "σωστό" να γυρίζουν χωρίς να παίζεις παιχνίδι. Σε παιχνίδι ακουγόταν αλλά σχετικά νορμαλ (αν και έχω πολλούς ανεμιστήρες πάνω οπότε λογικό είναι να ανεβάζουν λίγο παίζοντας).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...