Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Οι high-end-άδες δεν ασχολούμαστε με RTG Πικρό αλλά αληθινό. Metallica 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 ,what is democracy? I think young men killing each other Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Πανωλεθρία στο Μιλάνο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Το λες και βαρυ.. Θα ξαναηχησουν οι Metallica. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, kostiger είπε Το λες και βαρυ.. Θα ξαναηχησουν οι Metallica. Υπάρχουν ακόμα αυτοί; κακίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Πάντως δουλεύω ακούγοντας τώρα All Nightmare long Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Υπάρχουν ακόμα αυτοί; κακίες Μια χαρα βαρανε τα γεροντια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, kostiger είπε Μια χαρα βαρανε τα γεροντια.. Μόνο maiden Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, 3dclub είπε Πάντως δουλεύω ακούγοντας τώρα All Nightmare long Θα ηθελα να ακολουθησω το παραδειγμα σου, αλλα ανησυχω για τις επιπτωσεις που θα ειχε κατι τετοιο στο πελατολογιο μου. Διανυουν την 3η ηλικια ορισμενοι. 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Μόνο maiden Περι ορεξεως.. Δεν μπορω να τους ακουσω ευκολα πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τι έχουμε εδώ.. New Reshade mod aims to bring ray tracing Global Illumination to DX9, DX10 and DX11 games Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Psycho_Warhead 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Καλημέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις για όσους γνωρίζουν σχετικά με asus strix turing 1. Το bios switch που έχει πάνω σε τι default είναι (quiet ή performance)? Αλλάζει από το gpu tweak 2? 2. Έχει ενώσει κανείς τα pin headers των ανεμιστήρων με την mb? Αξίζει τον κόπο? 3. Στο rgb fusion της gigabyte δεν την εμφανίζει ώστε να αλλάζω χρώματα, χρειάζεται κάτι άλλο να γίνει πρώτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Καλημέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις για όσους γνωρίζουν σχετικά με asus strix turing 1. Το bios switch που έχει πάνω σε τι default είναι (quiet ή performance)? Αλλάζει από το gpu tweak 2? 2. Έχει ενώσει κανείς τα pin headers των ανεμιστήρων με την mb? Αξίζει τον κόπο? 3. Στο rgb fusion της gigabyte δεν την εμφανίζει ώστε να αλλάζω χρώματα, χρειάζεται κάτι άλλο να γίνει πρώτα? 1. Αλλάζει με διακόπτη που έχει επάνω στην κάρτα.Νομίζω defalt έχει το OC. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 28 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 1. Αλλάζει με διακόπτη που έχει επάνω στην κάρτα.Νομίζω defalt έχει το OC. Νομίζω οτι είδα τα fans της χθες να γυρίζουν σε idle (ή έκανα install νέους drivers νομίζω) και μου γύρισε και μένα το μάτι! Θα περίμενα να μην γυρίζουν. Όσο αφορά το rgb... απ'οτι καταλαβαίνω και διαβάζοντας άπειρα σχόλια στο internet, είναι όλες οι εταιρείες f-up εντελώς... οπότε το προσπερνώ. ούτως η άλλως στα default κόκκινα breathing θα την άφηνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Stamer είπε Νομίζω οτι είδα τα fans της χθες να γυρίζουν σε idle (ή έκανα install νέους drivers νομίζω) και μου γύρισε και μένα το μάτι! Θα περίμενα να μην γυρίζουν. Όσο αφορά το rgb... απ'οτι καταλαβαίνω και διαβάζοντας άπειρα σχόλια στο internet, είναι όλες οι εταιρείες f-up εντελώς... οπότε το προσπερνώ. ούτως η άλλως στα default κόκκινα breathing θα την άφηνα. Στο oc mode σίγουρα δεν κλείνουν εντελώς. Στο quiet δεν θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Στο oc mode σίγουρα δεν κλείνουν εντελώς. Στο quiet δεν θυμάμαι. Στο quiet σίγουρα πρέπει να κλείνουν, το έχω διαβάσει, μέχρι και η 980ti η strix δούλευε έτσι. Καλά κάποια στιγμή θα βάλω και το gpu tweak της asus αμα είναι, δεν κάνει θόρυβο έτσι κι αλλιώς, απλά δεν το θεωρώ "σωστό" να γυρίζουν χωρίς να παίζεις παιχνίδι. Σε παιχνίδι ακουγόταν αλλά σχετικά νορμαλ (αν και έχω πολλούς ανεμιστήρες πάνω οπότε λογικό είναι να ανεβάζουν λίγο παίζοντας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα