Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά στην ουσία σας είπε όλους εδω μέσα πλέμπουρες που κάνατε το σκατό σας παξιμάδι για να πάρετε μια κάρτα  με RT!🤣

Εμένα μου την έκαναν δώρο, οπότε τον αγνοώ :P , αλλιώς θα ήμουν ακόμη με τον κόκκινο στρατό...

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά στην ουσία σας είπε όλους εδω μέσα πλέμπουρες που κάνατε το σκατό σας παξιμάδι για να πάρετε μια κάρτα  με RT!🤣

Το καταλάβαμε ρε ,απλά εδώ και καιρό τον έχουμε γράψει στα π@π@ρια μας.  

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Ο ολετήρας των προσβολών είναι ο τριμέγιστος.😂 Στο σουβλατζίδικο του Πασχάλη ακόμα κερνάνε μπουγάτσες στα καναρίνια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Το καταλάβαμε ρε ,απλά εδώ και καιρό τον έχουμε γράψει στα π@π@ρια μας.  

Αυτο το δεξι 'mcrae13' ολη μερα απο το πρωι με εχει τρελανει...πολυ φαγουρα...το χω τρελανει στο ξύσιμο..😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Αχ Ορέστη πυροσβέστη 

Aχ και Βαχ! 😜

Λογικό να βογκάς οταν με τα 4 χιλιάρικα τρως RT θολούρα σε 4:2:2 chroma με rainbows! 😂

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2019 στις 9:52 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

5960Χ ; Πιο παλιό δεν μπορούσαν να βάλουν ;

control-nvidia-dlss-ray-tracing-on-2560x

Μόνο βαρύ ; Κοίτα τι γίνεται στις κονσόλες, lmao.

sfccs.jpg.b7d3f02932936c01dda39b11677f20

vrdd.jpg.4d596aa091434609db3df496f108789

Ειναι βαρυ γιατι εχει physX και αλληλεπιδραση φοβερη. Το quantum break δεν εχει τιποτα για αυτο κιολας και τρεχει στα 30fps ακομα και στο xbox one ενω στο control γονατιζουν...

Επεξ/σία από mtifosi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα textures στο Metro δεν μπορούσαν να τα κάνουν καλύτερα..Έχουμε 11GB κάρτες και τα παιχνίδια εκμεταλλεύονται τα 6-7GB σε 4Κ με max settings..Ευελπιστώ το Gears 5 με το Ultra texture pack να εκμεταλλεύεται τα πολλά GB και να ρίξει σαγόνια.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ROG-X είπε

Aχ και Βαχ! 😜

Λογικό να βογκάς οταν με τα 4 χιλιάρικα τρως RT θολούρα σε 4:2:2 chroma με rainbows! 😂

Μικρός εισαι. Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις μια μέρα.

98hz/4:4:4/10bit/HDR η 120hz/4:4:4/8 bit/HDR.

Αν εσύ έρθεις και αναγνωρίσεις πότε είναι 8bit και πότε 10bit θα σου κάνω δώρο το pc. Ααχετουλη 

Δημοσ.
Στις 28/8/2019 στις 6:58 ΜΜ, pirmen56 είπε

Είναι απίστευτα βαρύ το Control. Βρήκα τη χρυσή τομή για overclocked απλή 2080 στα max settings με MSAA 2X και RT contact shadows + RT Debris off. 12% κερδίζεις από το πρώτο.

Χωρίς MSAA κάποια λεπτά αντικείμενα, όπως οι τρίχες των μαλλιών της πρωταγωνίστριας φαίνονται πολύ πιξελιασμένα. Σαν το REvil ενα πράγμα.Το FXAA/SMAA reshade δεν βοηθάει.

Επίσης υπάρχει αρκετός θόρυβος σε διάφορα σημεία με RT on, πράγμα που σημαίνει ότι έτρεξαν χαμηλής ποιότητας RT(λογικό με τόσα εφέ) με μπόλικο denoising. Είναι καλύτερα πάντως με RT on γιατί τα πάντα μεταμορφώνονται. Ακόμα και ένας κάδος σκουπιδιών.

Το DLSS "πετάει" από άποψη επιδόσεων αλλά προσθέτει αισθητή θολούρα, συν αυτά που είπα για το MSAA(εδώ υποχρεωτικά off). Με reshade lumasharpen+highpassfilter απολαμβάνεις καλή εικόνα πάντως.

Εκείνο όμως που τσακίζει πραγματικά τις επιδόσεις είναι τα PhysX. Σίγουρα τα καλύτερα που έχω δει μέχρι στιγμής.

και εγω φιλε μου με 2080 rtx asus blower με τις ρυθμισεις που λες πετυχαινω 60αρι με καποια drops ομως στα 50-55 σε 1200p

οποτε με ολα max και rtx medium εχω σταθερο 60αρι...

Παρεμπιπτόντως με αυτη την ζεστη η blower 2080rtx φτανει χαλαρα τους 83-85 c....(φταιει βεβαια και το κουτι).Χρειαζεται fan curve η κατασταση για να πεσεις κατω απο 80 c)

παντως το συγκεκριμενο παιχνιδι απο αποψη γραφικων αν εξαιρεσεις το rtx, οπτικα δεν με ενθουσιασε..

ειδικα αυτο το reconstruction χαλαει ολο το αποτελεσμα...

Θα ασχοληθω μονο εαν βελτιωθει μετα απο patch 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Μικρός εισαι. Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις μια μέρα.

98hz/4:4:4/10bit/HDR η 120hz/4:4:4/8 bit/HDR.

Αν εσύ έρθεις και αναγνωρίσεις πότε είναι 8bit και πότε 10bit θα σου κάνω δώρο το pc. Ααχετουλη 

Οχετούλη.

Fixed;).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

ulduqud5g.jpg

Μέχρι τώρα τα μοντέλα μέσα στα παιχνίδια τα κάνανε καλύτερα από οτι στην πραγματικότητα,  πλέον γίνεται υποβάθμιση...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...