Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pirmen56 είπε

Περίμενε την 5900XT. Λογικό είναι ότι κάποτε...θα κυκλοφορήσει. Κλασική τακτική για να κόβουν πωλήσεις από τον αντίπαλο. Όπως και με τους ryzen των 5Ghz του πρακτορίσκου AdoredTv.

Δε χρειάζεται να περιμένω για τίποτα. Εσύ περίμενε να δεις RTX χωρίς DLSS  να παίζει όπως πρέπει.

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw, το sharpening της NV ρυθμίζεται οπότε είναι καλύτερο από το RIS της AMD. Βέβαια σ' αυτό ευχαριστούμε την AMD γιατί αν δεν το έβαζε αυτή πρώτα, δεν θα το έβαζαν ούτε οι πράσινοι. Το ίδιο ισχύει και για το ''anti-lag''.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Πόνος.

panwlethria.png

Σωστο το συγκεκριμενο benchmark. Το WCCFTech απο την αλλη εκανε μπαρουφα και τεσταρε τις πρωτες περιοχες που δεν ειναι GPU-heavy. Πιο μετα εχει κατι ωραια μερη που πεφτει για τα καλα το framerate.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Btw, το sharpening της NV ρυθμίζεται οπότε είναι καλύτερο από το RIS της AMD. Βέβαια σ' αυτό ευχαριστούμε την AMD γιατί αν δεν το έβαζε αυτή πρώτα, δεν θα το έβαζαν ούτε οι πράσινοι. Το ίδιο ισχύει και για το ''anti-lag''.

Η αμήχανη στιγμή όταν ο copy-paste open source κώδικας του ανταγωνιστή σου αποδίδει καλύτερα από το dedicated hardware που έχεις ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια σε R+D (άσχετα αν είναι ξόφαλτσο byproduct αφού προορίζεται κυρίως για machine/deep learning/AI applications σε εργαστήρια και datacenters). Κάποια στιγμή ακούσαμε και από πολλούς ότι το DLSS θα είναι σημαντικότερο feature από το RTX κιόλας!!! Γελάν και τα τσιμέντα. Καλά μας γλεντάει ο ROGX.😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι και θα βγάλεις το DLSS χάνοντας 30 fps π.χ. σε 4Κ με rtx on για ποιό ακριβώς ΗΛΙΘΙΟ λόγο? Επειδή πόσταρε ο ανεκδιήγητος hardware unboxed ένα βίντεο στο youtube.....LOL τραγικό...

Πιο πίσω άλλος πόσταρε ότι το DLSS στο metro είναι επίσης χάλια αλλά λιγότερο χάλια από τις υπόλοιπες εφαρμογές του hell yeah για να δικαιολογηθούν τα υποθετικά 1200€ που κοστίζει μια κάρτα.......

Η Τι αρχίζει από 1028€https://www.skroutz.gr/s/17357393/Gigabyte-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Turbo-11G-GV-N208TTURBO-11GC.html

και 1060€  https://www.skroutz.gr/s/15942254/Palit-GeForce-RTX-2080-Ti-11GB-Dual-NE6208T020LC-150A.html

Και το ερώτημα ειδικά είναι έχεις μονιτορ 4Κ, έχεις δει metro exodus με και χωρις DLSS...OXI αλλά έχω 1080p και 580 αλλά είδα βιντεάκια στο youtube και τον σοβαρό steve που έβγαινε με μπουφανάκι ryzen....στο κανάλι του......

ΒΤW τι με κόφτει προφανώς και ποστάρω λες και θα πειστεί κάποιος που γράφει βλακείες για το αντίθετο απλά μου κάνει εντύπωση το πάθος πραγματικά που προσπαθούν πολλοί φανατικοί της μιας εταιρίας ή της άλλης να στηρίξουν μια άποψη που δεν έχει καν επιχείρημα....όπως π.χ. ένας χριστιανός που δεν αντέχει την αλήθεια ότι δεν υπάρχει όυτε Θεός ούτε τίποτα από τις ανοησίες που πιστεύει......

Το πάθος για την amd δεν καταλαβαίνω....προσωπικά στα παπάρια μου τόσο η nvidia όσο και η amd, τώρα ότι πιο γρήγορο και προηγμένο είναι το TU 102 στην 2080Τi και έχω αυτό, ΑΝ αύριο βγάλει η amd κάτι γρηγορότερο ή η intel θα πάρω αυτό ΔΕΝ γίνομαι όμως οπαδός τους υποστηρίζοντας μαλακίες επειδή θα το έχω αγοράσει.....

ΑΝ πάλι δεν φτάνω να το πάρω, ΔΕΝ θα γράφω μαλακίες λες και θα γίνει κάτι να υποστηρίζεις μπαρούφες σε αγνώστους στο ιντερνετ......

Επεξ/σία από Coppermine
Δημοσ.

Εμείς δηλαδή που έχουμε 2080ti και έχουμε δει ιδίοις όμμασι ,πως το DLSS είναι μια βλακεία που θολώνει την εικόνα ,έχουμε πάθος για την amd ε? LOL 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Η 5700XT δεν κρατάει 60άρι σε 1440P ούτε με console parity(RTX Off)🤣

εχθες εβγαλε drivers για το control ρε βιαστικε 😛

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Εμείς δηλαδή που έχουμε 2080ti και έχουμε δει ιδίοις όμμασι ,πως το DLSS είναι μια βλακεία που θολώνει την εικόνα ,έχουμε πάθος για την amd ε? LOL 

Eφ όσον έχεις 2080Τi και 4Κ μόνιτορ και εσύ βλέπεις ότι είναι μια βλακεία και μισή...σεβαστό, εγω με το ίδιο  setup τόσο σε metro exodus όσο και στο bf5 μαυ φαίνεται μια χαρά μυωπία δεν έχω οπότε απλά διαφωνώ, τώρα όσο καλό ή όχι και να είναι στο control ή θα είναι στο cyberpunk δεν πρόκειται να αποκτήσω τους συγκεκριμένους τίτλου οπότε και άποψη ΔΕΝ θα έχω

Δημοσ.

Με τόσες αναβαθμίσεις στις κάρτες γραφικών κάθε χρόνο και τις αλλαγές στα ονόματα των καρτών, έχουμε ήδη αρχίσει να χάνουμε τη μπάλα.

Μπορεί να πας για GeForce 2080 και από λάθος να αγοράσεις μία GeForce 280 και να ψάχνεις να βρεις γιατί δεν τρέχει ray tracing.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Btw στο Control το 4K DLSS είναι καλύτερο από το 1440P Native. Οπότε δεν καταλαβαίνω την κλάψα.

Ναι αλλά το 1440p native έχει και αρκετά παραπάνω performance. Να λέμε όλη την αλήθεια. Το DLSS σε 4κ κάνει rendering κάπου 1800p. Αν έδειχνε τελικά χειρότερο από 1440p native θα κλάναν και οι μπεκάτσες. 😎 Το συγκρίνουμε με 1800p + RIS/nvidia freestyle sharpen για να είναι δίκαια τα πράγματα. Και εκεί δείχνει να χάνει σε IQ, αλά να κερδίζει οριακά σε performance.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Eφ όσον έχεις 2080Τi και 4Κ μόνιτορ και εσύ βλέπεις ότι είναι μια βλακεία και μισή...σεβαστό, εγω με το ίδιο  setup τόσο σε metro exodus όσο και στο bf5 μαυ φαίνεται μια χαρά μυωπία δεν έχω οπότε απλά διαφωνώ, τώρα όσο καλό ή όχι και να είναι στο control ή θα είναι στο cyberpunk δεν πρόκειται να αποκτήσω τους συγκεκριμένους τίτλου οπότε και άποψη ΔΕΝ θα έχω

1440p έχω. 

Στο metro ψιλοτρώγεται αλλά γενικά στα δικά μου μάτια κάνει "μπαμ" πως έχει μειωμένη ανάλυση και και θολούρα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ σε 4Κ πάλι προσπαθώ να δω την θολούρα που διαβάζω ειδικά στο bf5 αλλά δεν....τώρα να κάτσω να βγάζω screenshots και να τα συγκρίνω είναι σπαστικό και βαριέμαι σε κίνηση δεν βλέπω κάτι το έστω υποδεέστερο...στο metro είτε με DLSS είτε χωρίς δεν κατάλαβα καμία διαφορά η ποιότητα είναι γαμάτη απλά με DLSS off το performance πάει στον πάτο με extreme textures στο ultra είναι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...