Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 https://adoredtv.com/nvidias-gamescom-driver-deep-dive-15-games-tested/
ilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε https://adoredtv.com/nvidias-gamescom-driver-deep-dive-15-games-tested/ Adored και τσεκάρει nvidia drivers.😂
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Adored και τσεκάρει nvidia drivers.😂 Σύντομο ανέκδοτο: Adoredtv και αξιοπιστία. 2
Arkin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 41 λεπτά πριν, ilos είπε Adored και τσεκάρει nvidia drivers.😂 Και ομως τα νουμερα του ειναι παρομοια με αυτα που εβγαλε η nvidia. Και στο reddit εχουν κανει αρκετοι χρηστες bench με προηγουμενο driver και ειναι στα ιδια.
ilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Σύντομο ανέκδοτο: Adoredtv και αξιοπιστία. Εγώ πάντως έχω ανυπομονησία τα leaks του για το navi20, για να ξέρω τι να ΜΗΝ περιμένω.😍
Ryzenlake Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Εγώ πάντως έχω ανυπομονησία τα leaks του για το navi20, για να ξέρω τι να ΜΗΝ περιμένω.😍 25TFLOPS το μεγαλο Navi (5900xt), 170w peak consumption (σε torture, σε gaming θα ειναι στα 120-130), 32GB HBM2 και 330$ MSRP Πανω κατω αυτα, τωρα ενα 10% εξω αμα πεσω το θεωρω επιτυχια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 As we wrote in our RTX2080Ti feature piece, Kingdom Come: Deliverance is one of the most GPU-demanding PC games to date. NVIDIA’s most powerful GPU was dropping below 50fps even at 2560×1440 in some scenes, and the game could only hit an average of 36fps at 4K. As such, we hope that the sequel will be better optimized.'' Πανωλεθρία στο Μιλάνο.
ilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε As we wrote in our RTX2080Ti feature piece, Kingdom Come: Deliverance is one of the most GPU-demanding PC games to date. NVIDIA’s most powerful GPU was dropping below 50fps even at 2560×1440 in some scenes, and the game could only hit an average of 36fps at 4K. As such, we hope that the sequel will be better optimized.'' Πανωλεθρία στο Μιλάνο. Το συγκεκριμένο είναι πανωλεθρία και για τα cpu. Οτιδήποτε 4 core βαρά 30ρια.😂 Btw πείτε του john ότι το MHW έχει πλέον DLSS (αλλά αν δοκιμάζει την captain hook edition δε θα το βρει).😎 Και αν κλείσεις το volume rendering που είναι σαν μωβ εμετός παίρνεις αμέσως αμέσως +30fps και πολύ καλύτερο IQ. Το cpu usage παραμένει ένα θέμα που είναι υψηλό βέβαια, αλλά υπάρχει και το specialK για τα 4πύρηνα. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από ilos
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Psycho_Warhead ξέρουμε ότι δεν έχεις 2080ti
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Το συγκεκριμένο είναι πανωλεθρία και για τα cpu. Οτιδήποτε 4 core βαρά 30ρια.😂 Btw πείτε του john ότι το MHW έχει πλέον DLSS (αλλά αν δοκιμάζει την captain hook edition δε θα το βρει).😎 Και αν κλείσεις το volume rendering που είναι σαν μωβ εμετός παίρνεις αμέσως αμέσως +30fps και πολύ καλύτερο IQ. Το cpu usage παραμένει ένα θέμα που είναι υψηλό βέβαια, αλλά υπάρχει και το specialK για τα 4πύρηνα. Δεν τρέχει ποτέ ο John σπασμένα, πάντα γνήσια ή του στένλουν οι εταιρείες review copies. Unoptimized games είναι αυτά γιατί τα visuals που έχουν δεν δικαιολογούν τέτοιο performance. Κάτσε να δεις στο Control τώρα πανωλεθρία στο Μιλάνο την Τρίτη. 24 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Psycho_Warhead ξέρουμε ότι δεν έχεις 2080ti Αυτά συζητάει το παρεάκι ; Το αν έχει ο Psycho Ti ή όχι ; 😂
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Metro Exodus: The Two Colonels DLC Introduces New Ray-Traced Effect 4A Games’ critically acclaimed Metro Exodus is expanding with the release of a DLC side-story called The Two Colonels. The original game introduced players to beautiful graphics, enhanced with ray-traced global illumination lighting. And in this new expansion, global illumination will also be applied to area lights, point lights and emissive lights, enhancing man-made lighting and other effects, as demonstrated in the interactive screenshot comparison below. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Psycho_Warhead
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ό,τι να 'ναι αυτός ο Steve..Τι σχέση έχει το sharpening φίλτρο με το DLSS μόνο αυτός ξέρει. Το ένα είναι ένα reshade φίλτρο ουσιαστικά και το άλλο χρησιμοποιεί tensor cores(HW/AI) για να δώσει boost στο performance. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από Psycho_Warhead 1
Coppermine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Πραγματικά απορώ με reviewers του κώλου ΑΝ υποθετικά είχε η amd ανάλογης απόδοσης gpu με την 2080Τi τι θα έκαναν θα την έβγαζε και θα την ********στο κανάλι του οκ το έχω καταλάβει αλλά μάλλον έχουν καταλάβει οτι είναι πιο επικερδές να πωρώνουν πιτσιρίκια που βλέπουν αυτές τις χαζομάρες aka reviews
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Εντάξει αυτός τεστάρει 4K(78% resolution scale) + Sharpening και σου λέει ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από το DLSS και έχεις ακριβώς το ίδιο performance. Βέβαια ο τίτλος/φωτο είναι παραπλανητικός και για τα μπαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα