ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 GB triple fan πάντα. Από εποχές windforce 3x και μετά. Δεν είναι και πάλι οι top υλοποιήσεις, αλλά είναι απροβλημάτιστες και συνήθως από τις πιο vfm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, tommy^ είπε Δεν ειναι ιδιες καρτες 100%. Λεω να εμπιστευτω την εταιρια που ο τι εχω παρει με εχει αφησει ευχαριστημενο! «Ομαδα που κερδιζει, δεν αλλαζει» λενε χεχε! Απο την αλλη ομως ο φιλος λεει: Να σου πω την αληθεια δεν εχεις και αδικο. Το οτι η 1080 Ti κραταει τοσο καλα σε 2k με βαζει σε σκεψεις να κανω skip τις 20xx! Αν ζοριστει καπου, το πολυ πολυ να κατεβω σε FHD... Δεν χρειάζεται καν να κατέβεις ανάλυση, απλά ρίχνεις τα settings ελαφρώς σε κάποια παιχνίδια. Από ότι βλέπω, αν δεν κάνω λάθος το monitor σου είναι και gsync, οπότε μπορεί να μη χρειαστεί καν να ρίξεις και settings για αρκετό καιρό ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Πιο πολύ ρόλο παίζει η ψύξη πάρα αν είναι 2 η 3 fans. Ειχα για ένα διάστημα την Asus dual 2080ti και ηταν πολύ κρύα. Η ψυκτρα της ηταν σε μέγεθος της Strix όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πιο πολύ ρόλο παίζει η ψύξη πάρα αν είναι 2 η 3 fans. Ειχα για ένα διάστημα την Asus dual 2080ti και ηταν πολύ κρύα. Η ψυκτρα της ηταν σε μέγεθος της Strix όμως Όπως τα λες, εγώ έχω την 2080 dual και πάνω από 68 βαθμούς δεν έχω δει (με custom profile) και μένω κέντρο Αθήνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Oι triple fan πάντως της GB στις pascal εκτός από το fan είχαν και ένα παραπάνω heatpipe + λεπτότερα fins + RGB😂 σε σχέση με την φτηνότερη dual fan GB. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Το RGB είναι για καλύτερα fps, όχι για την ψύξη 😛 Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrXavier Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 11:00 ΠΜ, yiannis1991 είπε @DrXavier Τι εσωτερική T έχεις; Στη δικιά μου που είναι και αυτή με 2 fans είδα μέγιστη T 75 βαθμούς, με 32 εσωτερική αλλά στο heaven μετά από κάνα μισάωρο. Σε gaming 68 φτάνει, ενώ με Α/C 62. Kαλυτερα τώρα το καλοκαίρι να μην χρησιμοποιούμε τα silent fans. Δοκίμασε πρώτα το default fan curve, χωρίς silent όμως, να δουλεύουν συνέχεια τα ανεμιστήρια, και αν δεν κάνει δουλειά βάλε πιο επιθετικό curve, όπως είπε και ο φίλος. Μπορείς να το βάλεις να ξεκινάει από χαμηλά 30% πχ για να μην σε πρίζει όταν είσαι σε desktop, και στους 50 βάλτο να πηγαίνουν 60% τα fans, στους 60 70%, κτλ. Με ακουστικά ή με πιο δυνατά τα ηχεία στο παιχνίδια λύνεις κάπως το πρόβλημα της φασαρίας. Το Χειμώνα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα.. Δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον ήχο που κάνει. Δεν ακούω κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχω δει προς το παρόν ποτέ πάνω από 80 στην GPU και τα fans της κάρτας ανοίγουν τώρα μετά τους 60 βαθμούς. Η αλήθεια επίσης είναι πως περιμένω να μου έρθουν τα σωστά fans από Noctua που θέλω να βάλω μέσα στο case διότι τώρα είναι με τα basic του κουτιού που είχε μέσα η Corsair. Θα το ψάξω αυτό που είπες με τα fans. Σε ένα φίλο που δουλεύει σε service pc μου είπε πως πρόβλημα δεν θα έχω με αυτή την κάρτα και ότι γενικά εκεί θα παίζει, απλά σε καμία περίπτωση δεν είναι για OC πράγμα που ούτως ή άλλως δεν είχα πρόθεση να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 @DrXavier Γενικά το default fan curve με κλειστά τα fans μέχρι τους 60 είναι αρκετά συντηρητικό γι' αυτό ανεβαίνουν έτσι οι Τ. Μπορείς να βάλεις default fan curve που όμως τα fan να δουλεύουν συνέχεια, την έχει αυτή την επιλογή στο MSI Afterburner. Θα δεις διαφορά και έτσι. Αν κάνεις και πιο επιθετικό custom curve εκεί θα δεις ακόμη καλύτερες Τ. Το καλό με τις χαμηλότερες Τ είναι ότι έχεις και λίγο καλύτερη απόδοση αφού boostάρει πιο ψηλά. Και αν βάλεις και τα power και temperature limits στο τέρμα θα έχεις λίγο βελτίωση ακόμη, χωρίς να κάνεις Overclock, αφού ουσιαστικά το GPU Boost είναι overclock μιας και τα ρολόγια πάνε παραπάνω ακόμη και από το boost clock που της GPU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Το νερό στο ποτάμι το έχουν πετύχει ωραία, αλλά στα υπόλοιπα είναι υπερβολικά reflective, σαν καθρέπτης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Παιχνίδι που το φτιάχνει ένας dev μόνος του είναι, λογικά πήρε και κάτι φράγκα από NV για promotion του RTX πιο πολύ δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Πολυ ομορφο αποτελεσμα το παραπανω βιντεο. Οι αντανακλασεις αν και δεν θα υπηρχαν σε real life ειναι αρκετα εντυπωσιακες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Το νερό στο ποτάμι το έχουν πετύχει ωραία, αλλά στα υπόλοιπα είναι υπερβολικά reflective, σαν καθρέπτης.. Εχω έγκυρες πληροφορίες οτι ο Jensen ήθελε στην αρχή να ονομάσει την νέα αυτή τεχνολογία OVERLAY (ΟΤΧ) αλλά μετά ανακάλυψε οτι ήταν ήδη καταχωρημένο Spoiler και ξέπεσε τελικά στο RT, δηλαδή RTX..🤣 ΥΓ. Χρόνια πολλά παίδες, για όλους αλλά και για τους εορτάζοντες!🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Remedy confirms that Control will be better optimized and run faster than Quantum Break Με λίγα λόγια δεν θα 'χει μόνιμα ενεργοποιημένο το MSAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα