Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α μπραβο αυτες λεω...

Εβλεπα ενα βιντεακι των gamers nexus και ελεγαν οτι η Asus εχει τις πιο ποιοτικες PCB.

Μαλλον για την EVGA θα παω γιατι εχει ωραιο software.

Για την ακριβεια αυτο το βιντεο ελεγα:

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, μια ερώτηση..

Μια RTX 2070 Windforce με 2 Fans  σε τι θερμοκρασίες είναι ''λογικό'' να τρέχει under load ;

π.χ σε παιχνίδι ανοιχτό έτρεχε σε 75-80 βαθμούς τώρα καλοκαιριάτικα.. Στο site της nvidia λέει πως 89 βαθμοί ειναι το max, μια θερμοκρασία που δεν έχω δει ποτέ... Βασικά δεν έχω δει πάνω από 80. Δεν έχει παίξει OC πουθενά.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από DrXavier
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν παθαίνει τίποτα αν αγχώνεσαι γι' αυτό, κάρτα γραφικών είναι. Τα 75άρια είναι φυσιολογικά για μέτρια υλοποίηση.

Ούτε στον εμφύλιο τέτοιος διωγμός των αριστερών. Με το βαμβάκι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, Ο Ν Τ Ω Σ είναι μετρια υλοποίηση.

GV-N2070WF2OC-8GD.jpg?1562719978

Το συγκεκριμένο cooler είχε παρόμοια απόδοση και στις 2060 που μπαίνει. Υπάρχει θέμα στο φόρουμ με 2060 και προβλήματα θερμοκρασίας αλλά είμαι από κινητό και βαριεμαι να το ψάξω.

Γενικά η Gigabyte στις φθηνές υλοποιήσεις δε τα πάει καλά. Καλύτερα να δώσεις ενα μικρό ποσό παραπάνω να πας σε 3 φανακια. Εκεί είναι τιμιοτατη.

Τώρα ότι έγινε έγινε. Παίξε λίγο με fan profile, τουλάχιστον όσο παίζεις

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@DrXavier Τι εσωτερική T έχεις; Στη δικιά μου που είναι και αυτή με 2 fans είδα μέγιστη T 75 βαθμούς, με 32 εσωτερική αλλά στο heaven μετά από κάνα μισάωρο. Σε gaming 68 φτάνει, ενώ με Α/C 62. Kαλυτερα τώρα το καλοκαίρι να μην χρησιμοποιούμε τα silent fans. Δοκίμασε πρώτα το default fan curve, χωρίς silent όμως, να δουλεύουν συνέχεια τα ανεμιστήρια, και αν δεν κάνει δουλειά βάλε πιο επιθετικό curve, όπως είπε και ο φίλος. Μπορείς να το βάλεις να ξεκινάει από χαμηλά 30% πχ για να μην σε πρίζει όταν είσαι σε desktop, και στους 50 βάλτο να πηγαίνουν 60% τα fans, στους 60 70%, κτλ. Με ακουστικά ή με πιο δυνατά τα ηχεία στο παιχνίδια λύνεις κάπως το πρόβλημα της φασαρίας. Το Χειμώνα θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Όχι, Ο Ν Τ Ω Σ είναι μετρια υλοποίηση.

GV-N2070WF2OC-8GD.jpg?1562719978

Το συγκεκριμένο cooler είχε παρόμοια απόδοση και στις 2060 που μπαίνει. Υπάρχει θέμα στο φόρουμ με 2060 και προβλήματα θερμοκρασίας αλλά είμαι από κινητό και βαριεμαι να το ψάξω.

Γενικά η Gigabyte στις φθηνές υλοποιήσεις δε τα πάει καλά. Καλύτερα να δώσεις ενα μικρό ποσό παραπάνω να πας σε 3 φανακια. Εκεί είναι τιμιοτατη.

Τώρα ότι έγινε έγινε. Παίξε λίγο με fan profile, τουλάχιστον όσο παίζεις

Το γνωριζω. Χαβαλε εκανα.

Δημοσ.

Επικρατεί ένας φόβος γενικά με τα temps των GPUs που δεν θα έπρεπε. Οι GPUs δεν είναι σαν τα CPUs που πρέπει ντε και καλά να παίζουν σε χαμηλά temps, παλιότερα οι GPUs έπαιζαν απροβλημάτιστα με 90-95C(GTX 480 etc). Τώρα με τα GPU boost κλπ δεν αφήνουν να φτάσεις σε τέτοιες τιμές έτσι και αλλιώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, tommy^ είπε

Kαλησπερα στην παρεα...

Εχω αυτη τη στιγμη μια EVGA GTX 1080 Ti FTW3 απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Σκοπευω να κανω την αναβαθμιση σε RTX 2080 Ti και ειμαι αναμεσα στις προτασεις της Asus, EVGA και Gigabyte.

Overclocking τρελο δεν κανω. Τωρα με την 1080 Ti και το Precision X της EVGA τρεχω πυρηνα στα 1800mhz και τη μνημη στα 6497mhz (x2).

Θεμα χρηματων δεν τιθεται αφου ολες κανουν απο 1200-1400 περιπου.

Απο EVGA ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα απο το cooling των 3 ανημιστηρων.

Τι προτεινετε λοιπον αναμεσα σε αυτες τις 3 εταιριες;

Εγώ απλά θα πω σε 2Κ που παίζεις, μην πάρεις τπτ, μια χαρά είναι η 1080 ti, το πολύ - πολύ στο μέλλον να κάνεις καμία μικροπαραχώρηση, και να περιμένεις ampere και να σπρώξεις εκεί το χρήμα.

Επεξ/σία από outlaw star
Δημοσ.
19 ώρες πριν, tommy^ είπε

Kαλησπερα στην παρεα...

Εχω αυτη τη στιγμη μια EVGA GTX 1080 Ti FTW3 απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Σκοπευω να κανω την αναβαθμιση σε RTX 2080 Ti και ειμαι αναμεσα στις προτασεις της Asus, EVGA και Gigabyte.

Overclocking τρελο δεν κανω. Τωρα με την 1080 Ti και το Precision X της EVGA τρεχω πυρηνα στα 1800mhz και τη μνημη στα 6497mhz (x2).

Θεμα χρηματων δεν τιθεται αφου ολες κανουν απο 1200-1400 περιπου.

Απο EVGA ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειδικα απο το cooling των 3 ανημιστηρων.

Τι προτεινετε λοιπον αναμεσα σε αυτες τις 3 εταιριες;

Μιας και δεν μας λες ομως απο που σκεφτεσαι για αγορα(Ελλαδα/skrouz) ή εξωτερικο,για πες μας τι τιμες βρισκεις την evga 2080ti ftw και τι τιμη βρισκεις την Strix 2080ti?

Απο Ελλαδα για παραδειγμα η Asus Strix ειναι μονοδρομος για τον πολυ απλο λογο οτι προσφερει τις ιδιες επιδοσεις και εν μερη και την ιδια αποδοση με την Evga,αλλα κοστιζει αισθητα φθηνοτερα

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=2080ti+strix&order_by=pricevat&order_dir=asc

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/m/638/EVGA.html?keyphrase=2080ti+ftw&o=2080ti+evga+ftw&order_by=pricevat&order_dir=asc

Ειναι τεραστια η χρηματικη διαφορα για μια ηδη παρα πολυ ακριβη καρτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μιας και δεν μας λες ομως απο που σκεφτεσαι για αγορα(Ελλαδα/skrouz) ή εξωτερικο,για πες μας τι τιμες βρισκεις την evga 2080ti ftw και τι τιμη βρισκεις την Strix 2080ti?

Απο Ελλαδα για παραδειγμα η Asus Strix ειναι μονοδρομος για τον πολυ απλο λογο οτι προσφερει τις ιδιες επιδοσεις και εν μερη και την ιδια αποδοση με την Evga,αλλα κοστιζει αισθητα φθηνοτερα

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=2080ti+strix&order_by=pricevat&order_dir=asc

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/m/638/EVGA.html?keyphrase=2080ti+ftw&o=2080ti+evga+ftw&order_by=pricevat&order_dir=asc

Ειναι τεραστια η χρηματικη διαφορα για μια ηδη παρα πολυ ακριβη καρτα.

Απο amazon.de σκεφτομαι! Ειναι και παλι πιο ακριβη η  EVGA, αλλα να σου πω την αληθεια στα 1400 ευρω δε θωρω μεγαλη τα 200.

Η asus που ανεβασες δεν ειναι η overclocked αλλα η απλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Απο amazon.de σκεφτομαι! Ειναι και παλι πιο ακριβη η  EVGA, αλλα να σου πω την αληθεια στα 1400 ευρω δε θωρω μεγαλη τα 200.

Η asus που ανεβασες δεν ειναι η overclocked αλλα η απλη.

Αν δεν θεωρεις τα 200+ευρω μεταξυ ιδιων καρτων μεγαλη διαφορα,τοτε εφυγες δαγκωτο για evga ftw απο amazon χωρις πολλα πολλα.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αν δεν θεωρεις τα 200+ευρω μεταξυ ιδιων καρτων μεγαλη διαφορα,τοτε εφυγες δαγκωτο για evga ftw απο amazon χωρις πολλα πολλα.

Δεν ειναι ιδιες καρτες 100%.

Λεω να εμπιστευτω την εταιρια που ο τι εχω παρει με εχει αφησει ευχαριστημενο!

«Ομαδα που κερδιζει, δεν αλλαζει» λενε χεχε!

Απο την αλλη ομως ο φιλος λεει:

1 ώρα πριν, outlaw star είπε

Εγώ απλά θα πω σε 2Κ που παίζεις, μην πάρεις τπτ, μια χαρά είναι η 1080 ti, το πολύ - πολύ στο μέλλον να κάνεις καμία μικροπαραχώρηση, και να περιμένεις ampere και να σπρώξεις εκεί το χρήμα.

Να σου πω την αληθεια δεν εχεις και αδικο.

Το οτι η 1080 Ti κραταει τοσο καλα σε 2k με βαζει σε σκεψεις να κανω skip τις 20xx!

Αν ζοριστει καπου, το πολυ πολυ να κατεβω σε FHD...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...