Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Α) ΔΕΝ τρέχει τα τωρινά με RT High/Ultra ικανοποιητικότατα.

Β) Αν πρέπει να δώσω 1500+ € για να έχω ικανοποιητικές επιδόσεις με RT on να το βράσω. Δεν έχουν όλοι τόσα χρήματα, αλλά και αν έχουν κάποιοι μπορεί να μη θέλουν να τα δώσουν για GPU.

Γ)  Είσαι αρκετά ενημερωμένος και γράφεις ωραία ΑΛΛΑ το μίσος σου για την AMD σε χαντακώνει. Βάζω στοίχημα πολύ θα ήθελες να βάλει λουκέτο ακόμα και αύριο! Προσπάθησε να είσαι πιο αντικειμενικός γιατί είναι κρίμα, κυρίως για σένα. Το να φανατίζεσαι για εταιρείες είναι πιο χαζό και από το να φανατίζεσαι για αθλητικές ομάδες.

Χωρίς RT σε high ανεβαίνεις μέχρι ~30% περίπου στη χειρότερη. Χωρίς RT ultra μέχρι και ~50%.

Δηλαδή τις επιδόσεις που έχει η RTX 2080 σε 1080p τις παίρνεις και με 2070 αν επιλέξεις RT high με τα άλλα ίδια. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι και πριν δύο χρόνια με τις 10ΧΧ για να μαξάρεις τα πολύ βαριά games σε 1080p ήθελες GTX 1070 που κοστίζε περίπου όσο η 2070 σήμερα. Με τη 1060 έριχνες κάποια settings και ήσουν ΟΚ. Όπως και με την 2060 σήμερα, κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς για RT. Δεν είναι στο συμφέρον της πράσινης να καταστρέψει την εμπειρία αυτών που αγόρασαν τα φθηνότερα RT μοντέλα.

Η AMD είναι δυνατή και φθηνή στα κλασικά γραφικά. Σαφώς καλύτερη από nvidia σε vfm. Αυτά μέχρι 8-9 μήνες ακόμη, γιατί τα δυνατά single θα έχουν RΤ. Μετά πρέπει να ακολουθήσει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

30 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Χωρίς RT σε high ανεβαίνεις μέχρι ~30% περίπου στη χειρότερη. Χωρίς RT ultra μέχρι και ~50%.

Δηλαδή τις επιδόσεις που έχει η RTX 2080 σε 1080p τις παίρνεις και με 2070 αν επιλέξεις RT high με τα άλλα ίδια. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι και πριν δύο χρόνια με τις 10ΧΧ για να μαξάρεις τα πολύ βαριά games σε 1080p ήθελες GTX 1070 που κοστίζε περίπου όσο η 2070 σήμερα. Με τη 1060 έριχνες κάποια settings και ήσουν ΟΚ. Όπως και με την 2060 σήμερα, κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς για RT. Δεν είναι στο συμφέρον της πράσινης να καταστρέψει την εμπειρία αυτών που αγόρασαν τα φθηνότερα RT μοντέλα.

Η AMD είναι δυνατή και φθηνή στα κλασικά γραφικά. Σαφώς καλύτερη από nvidia σε vfm. Αυτά μέχρι 8-9 μήνες ακόμη, γιατί τα δυνατά single θα έχουν RΤ. Μετά πρέπει να ακολουθήσει.

'Ωρες ώρες με συγκινείς και δεν πιστεύω καν οτι είσαι εσύ....

Μπας και σε χακάρουν που και που?🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

'Ωρες ώρες με συγκινείς και δεν πιστεύω καν οτι είσαι εσύ....

Μπας και σε χακάρουν που και που?🤣

Κοίτα που δεν περίμενα να το πω αλλά τον pirmen56 τον πάω πολύ ,ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω για τα γραφικά ! ;)

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 1

2 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Κοίτα που δεν περίμενα να το πω αλλά τον pirmen56 τον πάω πολύ ,ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω για τα γραφικά ! ;)

Γενικά είναι γνώστης, απλά πολλές φορές κολλάει  με τις στάμπες που λέμε(βλέπε έρωτα ιντελ κτλ) και χάνει την αντικειμενικότητά του..

Κι εγω δεν έχω θέματα τέτοια... Σε κάποιο θέμα μπορεί να τον κράξω για κάτι και σε άλλο παρα δίπλα να του κάνω like...

Δεν πρέπει να είμαστε εντελώς θετικοί ή εντελώς αρνητικοί με τους υπόλοιπους!

Κάπου θα συμφωνούμε και κάπου θα διαφωνούμε! Οχι επειδή δεν συμφωνώ σήμερα μ εσένα και΄"μαλώσουμε-αντίλογος κτλ", την άλλη ημέρα ενω θα μου αρέσει αυτό που κάπου αλλού θα έχεις γράψει, εγω απο ζοχάδα δεν θα σου κάνω like επειδή θα σε εχω απο χθες σταμπαρισμένο για μ@λάκα!

Δεν πάει έτσι και δεν πρέπει να πηγαίνει έτσι..

Για τον λόγο του αληθές , κάπου έχω κάνει like μέχρι και στον Dr_73  για κάποιον(ανεξήγητο???🤣) λόγο..🙂:D

• Like 5
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Γενικά είναι γνώστης, απλά πολλές φορές κολλάει  με τις στάμπες που λέμε(βλέπε έρωτα ιντελ κτλ) και χάνει την αντικειμενικότητά του..

Κι εγω δεν έχω θέματα τέτοια... Σε κάποιο θέμα μπορεί να τον κράξω για κάτι και σε άλλο παρα δίπλα να του κάνω like...

Δεν πρέπει να είμαστε εντελώς θετικοί ή εντελώς αρνητικοί με τους υπόλοιπους!

Κάπου θα συμφωνούμε και κάπου θα διαφωνούμε! Οχι επειδή δεν συμφωνώ σήμερα μ εσένα και΄"μαλώσουμε-αντίλογος κτλ", την άλλη ημέρα ενω θα μου αρέσει αυτό που κάπου αλλού θα έχεις γράψει, εγω απο ζοχάδα δεν θα σου κάνω like επειδή θα σε εχω απο χθες σταμπαρισμένο για μ@λάκα!

Δεν πάει έτσι και δεν πρέπει να πηγαίνει έτσι..

Για τον λόγο του αληθές , κάπου έχω κάνει like μέχρι και στον Dr_73  για κάποιον(ανεξήγητο???🤣) λόγο..🙂:D

Έλα μη λες ψέματα.

Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που όχι like δεν θα πρεπε να πάρουν αλλά να είναι σε μόνιμο μπάνιο.Μην σου πω να τους κόψουμε και την σύνδεση του νετ:devil::D

Ξέρεις δημοκρατικά πάντα

Επεξ/σία από azazil1190

3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Έλα μη λες ψέματα.

Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που όχι like δεν θα πρεπε να πάρουν αλλά να είναι σε μόνιμο μπάνιο.Μην σου πω να τους κόψουμε και την σύνδεση του νετ:devil::D

Ξέρεις δημοκρατικά πάντα

Κι όμως αλήθεια λέω ρε Μαμ-ρα..:D

Εννοείται..... Σκορπάνε χρήμα για να το εξαπλώσουν παντού....  Αλλιώς μαύρο φίδι που τους έφαγε....

Τόσα χρήματα έχουν δώσει για έρευνα κτλ...Απλώνουν τα πλοκάμια τους προς πάσα κατεύθυνση,, για να έχουν το κέρδος τους με τον καιρό, να εδραιώσουν το RT παντού, και να μην χάσουν  και κανέναν επαγγελματία.....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι παιζει με τα super της Nvidia ρε παιδια ? Δεν φτουρανε σε DX12  ? 😁 

Μιας και παιζω το FORZA HORIZON 4, με την γρια 1080Ti. Απο τα λιγα σοβαρα games εκει εξω αυτη την περιοδο.

gfx sets στο HEXUS

https://postimg.cc/YvfMjpj4

results απο hexus.net

https://postimg.cc/LnPHKkp3

και τα δικα μου 😁

https://postimg.cc/t7wXMSLg

Επεξ/σία από ROG-X

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

''Stutter count = 1''

Παίζει να 'σαι ο μοναδικός με stutter στο FH4 🤣

Εδώ λέει σοβαρό game το fh 4...τι ψάχνεις να βρεις τώρα.. 

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ε είναι arcade, το FM7 είναι simulator.

Ακριβώς επειδή είναι arcade δεν του πάει το "σοβαρό" σαν χαρακτηρισμος 

Πως να πούμε το f1 μετά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...