Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Το παραπανω video παντως αναφερει για 1080p,1440p,4k και εχω την εντυπωση οτι ο καθενας αναφερεται σε διαφορετικη αναλυση.

Στο 4 λεπτό δείχνει 1440p για αυτή την ανάλυση μιλάμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Με volumetric και χωρίς volumetric, τα παραλεει ο σαικο. 

Με ti δεν έκλαψε κανείς ακόμα, ειδικά μέχρι 1440p. Είναι τέρας η κάρτα και το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ανάπηρο. 

Όλα max και δεν παραλέω τίποτα. Συνεχώς dips κάτω από 60FPS σε 1440P στο τελευταίο DLC μόνο βέβαια.

16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όλα max και δεν παραλέω τίποτα. Συνεχώς dips κάτω από 60FPS σε 1440P στο τελευταίο DLC μόνο βέβαια.

Είμαι ακόμα στο main και δεν έχω άποψη για το dlc. 

Δεν σε  αμφισβητώ βέβαια αλλά το point μου ήταν άλλο.

Το main δεν πέφτει σχεδόν ποτέ κάτω από 70FPS..Στο τελευταίο DLC το *άμησαν άσχημα όμως, σου λέω με OC κιόλας τώρα..Κουνήθηκε το Μιλάνο 😂

6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ο δεξιός έχει έτοιμο το 500άρη για PS5 του χρόνου για αρχή, και αναμένει 7nm GeForce :D

77e2a44c0189428f6a8e2981dc1fc084c0a8f752

Ουουου πουλάω την 2080 και πάω καρφί για super :P 

Επισκέπτης

Εντάξει ρε παιδιά, τι περιμένατε να δείτε με τις super, 50% πάνω στις επιδόσεις; Τις έβγαλε για να απαντήσει στις Navi. Όποιος έχει ήδη RTX δεν χρειάζεται να αλλάξει προφανώς. Σε νέους αγοραστές απευθύνονται. Αν δεν θέλεις RT παίρνεις Navi και γλιτώνεις κάποια χρήματα. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για ειρωνείες..

Στις 17/7/2019 στις 9:30 ΜΜ, ilos είπε

Μη παίρνετε αυτολεξεί τις απαιτήσεις. Στο grid πχ είναι rx590 / gtx1080 που δεν έχουν καμία επαφή σαν κάρτες. .

Η rx590 είναι καλύτερη. Η 1080 παίζει με rx 580 στα dx12 παιχνίδια. Που σαι rofl

Στις 24/7/2019 στις 7:35 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Στο κανονικό δεν είχες ποτέ dips από τη cpu; Όταν π.χ. βλέπεις όλη την Αθήνα και τον Πειραιά με το γεράκι από ψηλά;

Με 8700K στα 5300Mhz ένας σχετικά γνώριμος youtuber έφτανε να έχει ~66 καρέ στο άγαλμα της Αθηνάς εκεί που εγώ έβγαζα κάπου 54 στα 4,5Ghz. Δηλαδή διαφορά που οφείλεται στα ρολόγια περισσότερο. Στο σενάριο που λέω αρχικά μέχρι και 40fps έχω δει προς στιγμήν. Με χαμηλό cpu και gpu usage. Κοντά στο 50% και τα δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...