Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε Μένεις στη περιοχή που έγινε ο χαμός να φανταστώ. Τι να πεις... nature is a bitch.. Υπομονή και δύναμη. Σαφέστατα και custom. Τι έπαθε η κάρτα σου βασικά; 1070Ti είχες; Ευχαριστώ αδελφέ. Θα σε στείλω pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Arkin είπε Με το cyber θα έρθουν και οι ampere. 16/4/2020 βγαίνει το cp2077. Ούτε με σφαίρες δε θα δεις Amperre τότε. Εγώ πιστεύω 2021 θα της δούμε και άμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε 16/4/2020 βγαίνει το cp2077. Ούτε με σφαίρες δε θα δεις Amperre τότε. Εγώ πιστεύω 2021 θα της δούμε και άμα. Μέσα στο 2020 θα βγουν οι ampere εφόσον ακολουθησει τα 2 χρόνια release. Αύγουστο 2020 Σεπτέμβριο να παρουσιαστούν οι μεγάλες και λίγο αργότερα οι 06. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Μέσα στο 2020 θα βγουν οι ampere εφόσον ακολουθησει τα 2 χρόνια release. Αύγουστο 2020 Σεπτέμβριο να παρουσιαστούν οι μεγάλες και λίγο αργότερα οι 06. Και πάλι δε 8α τις έχεις με το cyberpunk. 😎 Μακάρι να βγουν "on schedule" δηλαδή στα 2 χρόνια όπως πρέπει, αλλά κάτι μου λέει θα πάμε για τέλη 2020 αυτή τη φορά στις quadro και q1 2021 για τις consumer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε Και πάλι δε 8α τις έχεις με το cyberpunk. 😎 Μακάρι να βγουν "on schedule" δηλαδή στα 2 χρόνια όπως πρέπει, αλλά κάτι μου λέει θα πάμε για τέλη 2020 αυτή τη φορά στις quadro και q1 2021 για τις consumer. Ελπίζω να μην έχουμε τέτοια εξέλιξη. Θα παίξει ρόλο και πότε θα έρθουν τα μεγάλα navi 5800 5900. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Ελπίζω να μην έχουμε τέτοια εξέλιξη. Θα παίξει ρόλο και πότε θα έρθουν τα μεγάλα navi 5800 5900. Ακριβώς τώρα κινήσε στο ίδιο μήκος κύματος.😎 Αυτό υπονοώ, αν το navi20 δε "δαγκώνει" 2080ti τα Amperre θα πάνε πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, ilos είπε Ακριβώς τώρα κινήσε στο ίδιο μήκος κύματος.😎 Αυτό υπονοώ, αν το navi20 δε "δαγκώνει" 2080ti τα Amperre θα πάνε πίσω. Για να την χτυπήσει θα πρέπει να δούμε navi με 60 compute units. 40 έχει η xt με 50% παραπάνω units περνάει για λίγο την 2080ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Για όσους θέλουν να αγοράσουν gpu ή και για αυτούς που ήδη έχουν, δεν έχουν καμία σημασία ακόμα οι ampere. Με τις κάρτες που υπάρχουν θα μπορούμε να παίξουμε άνετα και τα παιχνίδια που θα βγουν στον επόμενο χρόνο και παραπάνω. Για 4k δεν είμαι σίγουρος αλλά εκεί μιλάμε για μεγάλη μειοψηφία. Μόλις χθες βγήκαν οι super και κουβεντιάζουμε για ampere... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε το 21 τις κάρτες. Ότι καθυστέρηση έγινε από Πασκαλ και μετά ήταν επειδή, και δεν είχε ανταγωνισμό ο Πράσινος και ήθελε να εκμεταλλευτεί, θέλοντας ή και μη την mining τρέλα και να διώξει το έξτρα στοκ που έμεινε προς το τέλος στα ράφια και στις αποθήκες, ανεκμετάλλευτο καθώς με τα leaks οι περισσότεροι δεν αγόραζαν και περίμεναν τη νέα φουρνιά σαν ζεστό κρουασάν. Καλοκαίρι 2020 θα έχουμε τις νέες κάρτες. Εδώ δε πέρασε χρόνος και έβγαλε refresh και περιμένετε να αραξει το "πλοίο" στο λιμάνι για κανα 1.5 χρόνο; Έχει βγάλει κάρτες σε προηγούμενες εποχές που δεν είχε καμία φαγούρα στη πλάτη από την Κόκκινη. (Τώρα κάτι πάει να γίνει και που θα γίνει με τις Navi επιτέλους.) Οπότε θέλει δηλαδή βγάζει κάρτες, χρήματα και παραπάνω έχει και ξέρει ότι θα πουλήσει. Μπορεί να χάσει ενα μικρό ποσοστό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια λόγω του κύματος amd hype ( οπαδισμος ) με τους Ryzen όπου έφεραν γενικώς το όνομα AMD πάλι στο προσκήνιο αλλά it just works για τον Τζένσεν. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Νέος driver Υποστήριξη για 2080 super Support για το νέο wolfenstein Προσθέτει 3 ακόμα monitors ως gsync compatible https://www.guru3d.com/files-details/geforce-431-60-whql-driver-download.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Εγω πιστεύω ότι ναι μεν θα παρουσιαστούν πιθανώς Σεπτέμβριο του 2020, αλλά διαθεσιμότητα σε custom υλοποιήσεις της 3080ti ή όπως θα λέγεται και σε " λογικές " τιμές από άνοιξη του 2021. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Εγω πιστεύω ότι ναι μεν θα παρουσιαστούν πιθανώς Σεπτέμβριο του 2020, αλλά διαθεσιμότητα σε custom υλοποιήσεις της 3080ti ή όπως θα λέγεται και σε " λογικές " τιμές από άνοιξη του 2021. Ε τώρα το έσκισες τελείως εσύ Σε σχεδόν 2 χρόνια από τώρα για νέα ti? Αμα περάσει Άυγουστος 2020 θα πάει ο ίδιος ο @Psycho_Warhead στα HQ να ζητήσει τον λόγο. Πέρα από την πλάκα, η amd φαίνεται να το παλεύει (δεν είμαι και ο πιο ενημερωμένος βέβαια σε ότι αφορά amd gpu) οπότε θα υπάρχει γενικά ανταγωνισμός (λίγος ή πολύς δεν ξέρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Ε τώρα το έσκισες τελείως εσύ Σε σχεδόν 2 χρόνια από τώρα για νέα ti? Αμα περάσει Άυγουστος 2020 θα πάει ο ίδιος ο @Psycho_Warhead στα HQ να ζητήσει τον λόγο. Πέρα από την πλάκα, η amd φαίνεται να το παλεύει (δεν είμαι και ο πιο ενημερωμένος βέβαια σε ότι αφορά amd gpu) οπότε θα υπάρχει γενικά ανταγωνισμός (λίγος ή πολύς δεν ξέρω) Ψάχνω δικαιολογίες για να χτυπήσω την matrix. Σοβαρά τώρα δεν πιστεύω ότι η amd θα καταφέρει να βγάλει κάρτα με rtx που θα χτυπήσει στα ίσα ή και θα ξεπεράσει μια καλή custom 2080ti φέτος. Ίσως ούτε και μέσα στο α εξάμηνο του 2020. Ίσως πάλι και να κάνω λάθος. Μακάρι να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Ε τώρα το έσκισες τελείως εσύ Σε σχεδόν 2 χρόνια από τώρα για νέα ti? Αμα περάσει Άυγουστος 2020 θα πάει ο ίδιος ο @Psycho_Warhead στα HQ να ζητήσει τον λόγο. Πέρα από την πλάκα, η amd φαίνεται να το παλεύει (δεν είμαι και ο πιο ενημερωμένος βέβαια σε ότι αφορά amd gpu) οπότε θα υπάρχει γενικά ανταγωνισμός (λίγος ή πολύς δεν ξέρω) Ο 02 πυρήνας τόσα χρόνια έβγαινε 1 χρόνο μετά το επίσημο launch των μικρότερων καρτών. Με τις 20x βγήκε παράλληλα με τις πιο μικρές γιατί το boost ήταν πολύ μικρό της 2080 κυρίως αναλογικά με την 1080ti. Θα φανεί πως θα συνεχίσει η Nvidia αν πάρουν μπόλικο boost οι 7nm ampere την επόμενη ti θα την δούμε 2021 όπως τόσα χρόνια. 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Ψάχνω δικαιολογίες για να χτυπήσω την matrix. Σοβαρά τώρα δεν πιστεύω ότι η amd θα καταφέρει να βγάλει κάρτα με rtx που θα χτυπήσει στα ίσα ή και θα ξεπεράσει μια καλή custom 2080ti φέτος. Ίσως ούτε και μέσα στο α εξάμηνο του 2020. Ίσως πάλι και να κάνω λάθος. Μακάρι να γίνει. Κάτσε να δούμε καμιά 5950 με 60cu μέσα στο 20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Εγω πιστεύω ότι ναι μεν θα παρουσιαστούν πιθανώς Σεπτέμβριο του 2020, αλλά διαθεσιμότητα σε custom υλοποιήσεις της 3080ti ή όπως θα λέγεται και σε " λογικές " τιμές από άνοιξη του 2021. Αυτο το ενδεχομενο παιζει μονο αν δεν κυκλοφορησει Ti καρτα με το καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα