Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Stamer είπε Τουλάχιστον ήταν μόνο στα δέντρα και μόνο στον καρπό. Και το λέω αυτό γιατί είχα δει εικόνες με τα "τέρατα" που έγιναν! Αφου είστε εντάξει, όλα καλά. Τέτοιο πράγμα φίλε μου δεν έχω ξανά δει. Αλλά υγεία όλα τα άλλα γίνονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε @Arkin Άρα δεν είναι το ίδιο. Θέλει dedicated hardware για να δουλέψει όπως πρέπει.. Η μόνη διαφορά από Pascal σε Turing στο RT είναι οι επιδόσεις, ότι βλέπεις με την μια το βλέπεις και με την άλλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Η μόνη διαφορά από Pascal σε Turing στο RT είναι οι επιδόσεις, ότι βλέπεις με την μια το βλέπεις και με την άλλη. Σίγουρα αλλά χωρίς επιδόσεις δεν πας πουθενά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, Stamer είπε Όταν είχα βάλει πάνω την κάρτα, έκανα ένα κλασσικό check των χαρακτηριστικών και όταν είδα samsung μνήμες σκέφτηκα μερικούς από εσάς εδω και τι ειρωνία της τύχης να πέσει σε κάποιον που δεν ασχολείται με bench Ούτε εγώ ασχολούμαι με benches, αλλά να έχεις Samsung και να σου έρθει αντικατάσταση με Micron, ε όσο να 'ναι θα ξενερώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Σίγουρα αλλά χωρίς επιδόσεις δεν πας πουθενά.. Αυτό που θέλει να πει είναι ότι γίνετε να μπει RT και στις navi με το ανάλογο hit επιδόσεων. Τα RT cores είναι αποκλειστικά για boost του Ray tracing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 50 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Λογικά δεν χρειάζεται καινούργια αρχιτεκτονική η AMD για να βάλει RT; Οι RT πυρήνες είναι μέσα στην GPU, δεν είναι κάτι που μπορείς να το "κολλήσεις" πάνω στο pcb. Η AMD θα έχει άλλη προσέγγιση του RT. AMD is working on next-gen software/hardware hybrid ray tracing technology, shares first details Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ούτε εγώ ασχολούμαι με benches, αλλά να έχεις Samsung και να σου έρθει αντικατάσταση με Micron, ε όσο να 'ναι θα ξενερώσεις.. Έχουν διαφορά στο gaming performance ή ίσως είναι πιο καλοφτιαγμένα σαν components? (αλήθεια ρωτάω, δεν ξέρω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Stamer είπε Έχουν διαφορά στο gaming performance ή ίσως είναι πιο καλοφτιαγμένα σαν components? (αλήθεια ρωτάω, δεν ξέρω) Σηκώνουν περισσότερο OC συνήθως και έχουν καλύτερο binning. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Stamer είπε Έχουν διαφορά στο gaming performance ή ίσως είναι πιο καλοφτιαγμένα σαν components? (αλήθεια ρωτάω, δεν ξέρω) Φτάνουν 16Gbps οι Samsung, οι Micron συνήθως όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Είμαι 1.5 μήνα χωρίς gpu και έχω πάθει στερητικό. Η 5700xt μου κλείνει το μάτι εννοείται σε custom. Η 2070 super πάρα είναι ακριβές για την ώρα. 39 λεπτά πριν, Arkin είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αρκετές χιλιάδες ευρώ ζημιά στα δέντρα στον καρπό. Αφού είμαστε καλα αρκεί την ώρα της καταιγίδας πήγαινα να κλείσω το υποβρύχιο στη γεώτρηση και με έπιασε. Άστα να πάνε. Δεν πειράζει όταν μπορέσουν θα με ειδοποιήσουν. Θα μου επιτρέψεις να γράψω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να ενημερωθούμε για την εξέλιξη του προβλήματος (εντός ή εκτός εισαγωγικών) της κάρτας σου. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από DEADLAZARUS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Φτάνουν 16Gbps οι Samsung, οι Micron συνήθως όχι. Δεν είναι ο κανόνας ότι οι micron δεν boostaroun πολύ αλλά οι πιθανότητες στις Samsung είναι σημαντικα μεγαλύτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Ώρες ώρες γράφεις απλά για να πεις ότι κάτι έγραψες..Αφού έγραψα συνήθως.. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) @Arkin Περιμένεις να δεις custom 5700/Xt και τιμές, όπως φυσικά και αν "ξεκλειδώνει" η απλή. Τώρα μετά για σουπερ τα ζυγίζεις αλλά ακόμα οι τιμές είναι τραγικές. Όλα θα εξαρτηθούν στους επόμενους μήνες μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οπότε ή βρίσκεις δανεικη κάρτα ή παίρνεις κάτι φθηνότερο να κανεις τη δουλειά σου μέχρι να καλμαρουν τα πράγματα Τη περασμένη εβδομάδα που είχε πέσει η θερμοκρασία μπορούσες να παίξεις τώρα που μπήκαμε στο φουρνακι παλι σαν παστίτσιο ποιος κάθεται μέσα Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Ώρες ώρες γράφεις απλά για να πεις ότι κάτι έγραψες..Αφού έγραψα συνήθως.. Έλα ρε δεν πειράζει βρήκαμε λίγο χρόνο σήμερα είχα κάνα μήνα να γράψω. 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε @Arkin Περιμένεις να δεις custom 5700/Xt και τιμές, όπως φυσικά και αν "ξεκλειδώνει" η απλή. Τώρα μετά για σουπερ τα ζυγίζεις αλλά ακόμα οι τιμές είναι τραγικές. Όλα θα εξαρτηθούν στους επόμενους μήνες μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οπότε ή βρίσκεις δανεικη κάρτα ή παίρνεις κάτι φθηνότερο να κανεις τη δουλειά σου μέχρι να καλμαρουν τα πράγματα Τη περασμένη εβδομάδα που είχε πέσει η θερμοκρασία μπορούσες να παίξεις τώρα που μπήκαμε στο φουρνακι παλι σαν παστίτσιο ποιος κάθεται μέσα Προφανώς για custom μιας και οι blower χωρίς UV βράζουν με αρκετό θόρυβο παράλληλα. Οι super όσο παίζουν τόσο παραπάνω σε τιμές από τις απλές δεν έχουν θέση. Την περασμένη βδομάδα δεν είχαμε ρεύμα 4 μέρες ούτε νερό με τα power bank ειμασταν είχαν πέσει τα πάντα. Είδα και την ερώτηση στο cpu θέμα αλλά δεν βρήκα χρόνο να απαντήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Μένεις στη περιοχή που έγινε ο χαμός να φανταστώ. Τι να πεις... nature is a bitch.. Υπομονή και δύναμη. Σαφέστατα και custom. Τι έπαθε η κάρτα σου βασικά; 1070Ti είχες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα