Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX2000/GTX16XX Series (Turing)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4% πάνω η 2080s από την απλή 2080 με βάση το kitguru.... 

8% πάνω η 2080s από την απλή 2080 με βαση το Techpowerup.... 

Για γέλια απλά οι πράσινοι....... 🤣

Προετοιμαζομαστε  για Ampere rules από 2020....

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και εγώ βλέπω να κλείνει διαφορετικά η ψαλίδα μεταξύ 2080-2080S-2080ti σε κάθε site (2-3 κοίταξα). Όπως και να έχει, η ψαλίδα φαίνεται να κλείνει αρκετά ώστε η ti να μην μπορεί πλέον να υποστηρίξει την διαφορά τιμής με την super (όπως έκανε με την 2080 - κι αυτό παίζεται και πάλι)!

Η ampere και η κάθε ampere θα είναι μία από τα ίδια... ισχυρή για λίγο... παράλληλα θα βγαίνουν τίτλοι με ακόμα πιο σουπερ απαιτήσεις όπου θα αρχίσει γκρίνια για 40-60 fps σε ampere ti κλπ κλπ κλπ. Επιπροσθέτως, η nvidia ήδη άρχισε να εισάγει και νέα διαφορετικά μοντέλα (super) το οποίο ενδεχομένως να δυσκολεύει περισσότερο κάποιον τι να επιλέξει και πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά νέας κάρτας. Kαι η ιστορία πάντα μα πάντα θα επαναλαμβάνεται...

Επεξ/σία από Stamer

8 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Για να το ξεκαθαρίσουμε, είμαι υπέρ του RayTracing αλλά σκιές στους ανθρώπους έχουμε και με άπλες μεθόδους μην μας ταΐζουν και κουτόχορτο.

spacer.png

spacer.png

https://vimeo.com/349439613

Πήγαινε στο 01:52. Μια χαρά υπάρχουν σκιές και με RTX και χωρίς για τον χαρακτήρα.

Στo σημείο που δείχνεις μπορεί να μη δημιούργησαν καν σκιές για το συγκεκριμένο φως. Χωρίς αλγόριθμο που να δημιουργεί από μόνος του σκιές για δηλωμένες πηγές φωτός(RT) πρέπει να γίνουν όλα χεράτα με shadowmaps. Θα φανεί από την έκδοση για κονσόλες στο ίδιο σημείο.

Εν τω μεταξύ, στο στρατόπεδο του screen space RT reshade(1080p, ultra high--> με clouds medium και AO off). Πανωλεθρία στου McFly.

spacer.png

Κάτω του 1/3ου τα καρέ μετά το RT σε default settings. Σοβαρό πρόβλημα θορύβου αν ρίξεις ποιότητα για να πιάσεις τα 60. 

Και μετά σου λέει ο άλλος ότι αν δεν πιάσει 60άρι ακλόνητο με 2060 σε 1080p ultra + RTX είναι fail.

3 ώρες πριν, BabisTs είπε

4% πάνω η 2080s από την απλή 2080 με βάση το kitguru.... 

8% πάνω η 2080s από την απλή 2080 με βαση το Techpowerup.... 

Για γέλια απλά οι πράσινοι....... 🤣

Προετοιμαζομαστε  για Ampere rules από 2020....

Εκεί θα φτιαχτεί Ampere(ή όπως αλλιώς θα λέγονται) owner's thread για να μην μας σπάνε τα @@ τα χαζοτρολια.

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εκεί θα φτιαχτεί Ampere(ή όπως αλλιώς θα λέγονται) owner's thread για να μην μας σπάνε τα @@ τα χαζοτρολια.

Μπορώ να πω ότι το 2080ti owners thread έμεινε (σχετικά) καθαρό. Ελπιδοφόρο αυτό...

• Like 3

3 ώρες πριν, Stamer είπε

Ναι και εγώ βλέπω να κλείνει διαφορετικά η ψαλίδα μεταξύ 2080-2080S-2080ti σε κάθε site (2-3 κοίταξα). Όπως και να έχει, η ψαλίδα φαίνεται να κλείνει αρκετά ώστε η ti να μην μπορεί πλέον να υποστηρίξει την διαφορά τιμής με την super (όπως έκανε με την 2080 - κι αυτό παίζεται και πάλι)!

Η ampere και η κάθε ampere θα είναι μία από τα ίδια... ισχυρή για λίγο... παράλληλα θα βγαίνουν τίτλοι με ακόμα πιο σουπερ απαιτήσεις όπου θα αρχίσει γκρίνια για 40-60 fps σε ampere ti κλπ κλπ κλπ. Επιπροσθέτως, η nvidia ήδη άρχισε να εισάγει και νέα διαφορετικά μοντέλα (super) το οποίο ενδεχομένως να δυσκολεύει περισσότερο κάποιον τι να επιλέξει και πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά νέας κάρτας. Kαι η ιστορία πάντα μα πάντα θα επαναλαμβάνεται...

Δηλαδή αν από το 30% ας πούμε είναι 25%στοκ ποια διαφορά ακριβώς κλείνει; Βασικά η 2080 με την 2080s η πραγματική τους διαφορά είναι κοντά στο μηδέν...επίσης δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς περίμεναν από την 2080s σε επιδόσεις όταν μιλάμε για ακριβώς τον ΙΔΙΟ τσιπ με μόλις 128 cuda cores διαφορά ΑΠΟ ΠΟΥ να βρει τις επιπλέον επιδόσεις η σχολιάζει κάποιος που δεν έχει ιδέα η δεν καταλαβαίνει βασικά πράγματα δεν μπορώ να το κατανοήσω διαφορετικά

Το έχω ποσταρει τουλάχιστον άλλες 3φορες η rtx titan με την 2080Ti , έχουν 4,5%  διαφορά και έχουν 256 cuda cored διαφορά

Εδώ οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν γιατί μιλάμε για τη ΙΔΙΑ αρχιτεκτονική και τα ίδια τσιπ σε διαφορετικές εκδόσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Pε παιδιά άμα θέτε να φτιάξτε Owners thread για τις Turing φτιάξτε...Καλό θα κάνετε.

Tι καραγκιοζιλίκι και γελοίοι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί, που έχω διαβάσει στις τελευταίες 10 σελίδες εδώ μέσα....

1ο ποστ που βάζω στο νήμα και λέω ότι τα screenshots του Control μου φαίνονται mixed bag of beans,

Και παίρνω 1η απάντηση, είσαι φτωχός,

Και 2η, και γιατί σε ενδιαφέρει, και face control αν έχεις η αν δεν έχεις RTX κάρτα...

Από άτομα με 20Κ posts. Είναι να μη φορτώσει ο άλλος?

Και κάνετε και παράπονα για καθαρότητα?

Επεξ/σία από SpoonyBar
  • Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Μπορώ να πω ότι το 2080ti owners thread έμεινε (σχετικά) καθαρό. Ελπιδοφόρο αυτό...

Ακριβώς, εκεί όποιος θα πετάει παπάτζα θα του την πέφτουν 4-5 μαζί και θα κάνει καραμέλα. Εδώ έχει το ''πάτημα'' ότι είναι γενικό και ότι μπορεί ο καθένας να γράφει την τρολιά του.

Που τώρα είναι καλοκαίρι και έχει ηρεμήσει αρκετά η κατάσταση, το χειμώνα διαβάζαμε μέχρι και για plasma εδώ μέσα..

48 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Δηλαδή αν από το 30% ας πούμε είναι 25%στοκ ποια διαφορά ακριβώς κλείνει; Βασικά η 2080 με την 2080s η πραγματική τους διαφορά είναι κοντά στο μηδέν...επίσης δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς περίμεναν από την 2080s σε επιδόσεις όταν μιλάμε για ακριβώς τον ΙΔΙΟ τσιπ με μόλις 128 cuda cores διαφορά ΑΠΟ ΠΟΥ να βρει τις επιπλέον επιδόσεις η σχολιάζει κάποιος που δεν έχει ιδέα η δεν καταλαβαίνει βασικά πράγματα δεν μπορώ να το κατανοήσω διαφορετικά

Το έχω ποσταρει τουλάχιστον άλλες 3φορες η rtx titan με την 2080Ti , έχουν 4,5%  διαφορά και έχουν 256 cuda cored διαφορά

Εδώ οι συγκρίσεις μπορούν να γίνουν γιατί μιλάμε για τη ΙΔΙΑ αρχιτεκτονική και τα ίδια τσιπ σε διαφορετικές εκδόσεις

Ναι αλλά η 2080Ti έχει μεγαλύτερο power limit και μεγαλύτερα ρολόγια, γι' αυτό και την περνάει σε OC vs OC. Γενικά το Turing ότι είχε να δείξει, το έδειξε. Αναμονή για 7nm GeForce.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Ανοίξτε το τώρα. Έναν χρονάκο γεμάτο τον έχουν οι Turing ακόμα...

Να απομονωθείτε οι  2-3 να τελειώνει για όλους, όπως το βλέπω.

Καφρίλα και γκρίνια, και το video του Control που έβαλα θα το βρίσκατε μεθαύριο και ακόμα θα παίζατε με φωτογραφικό υλικό.

Εσένα το πρόβλημά σου ποιο είναι με το owner's thread ; Φτιάξε εσύ γενικό και γράψτε ό,τι θέλετε. Στο owner's θα γράφουν μόνο οι κάτοχοι και όσοι ενδιαφέρονται για αγορά, όπως γίνεται τώρα με το 2080Ti owner's thread.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, SpoonyBar είπε

Pε παιδιά άμα θέτε να φτιάξτε Owners thread για τις Turing φτιάξτε...Καλό θα κάνετε.

Tι καραγκιοζιλίκι και γελοίοι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί, που έχω διαβάσει στις τελευταίες 10 σελίδες εδώ μέσα....

Με 1 βδομαδας λογαριασμο μην εκφραζεις αποψη λες και ξερεις τι εχει γραφτει στο forum εδω και καιρο,δεν εχεις ολοκληρωμενη εικονα και βγαζεις ασχετα συμπερασματα.

Σου εγραψα και στο διπλα θεμα που ακριβως πηγαινε το σχολιο μου αλλα δεν βλεπω να καταλαβες.

Περαν τουτου,απο Overclockers που παρακολουθω αυτες τις μερες για τα των ryzen/navi που ειναι της μοδας,μια χαρα τακτοποιημενα,ειναι υποδειγματικος οχι μονο ο τροπος οργανωσης των θεματων να βρισκει ο καθενας οτι θελει συγκεκριμενα,αλλα και το ιδιο το περιεχομενο των θεματων

https://www.overclock.net/forum/11-amd-motherboards/

Ναι ολοι οι κατοχοι nvidia καρτων στο forum 2-3 ειναι,το πετυχες....

Α και που εισαι υπαρχει ειδικο θεμα για το εν λογω παιχνιδι,ετσι για την ιστορια

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εσένα το πρόβλημά σου ποιο είναι με το owner's thread ; Φτιάξε εσύ γενικό και γράψτε ό,τι θέλετε. Στο owner's θα γράφουν μόνο οι κάτοχοι και όσοι ενδιαφέρονται για αγορά, όπως γίνεται τώρα με το 2080Ti owner's thread.

Φιλέ κανένα. Εγώ αν δεις τα post μου είμαι φουλ υπέρ να το ανοίξεις,  μ αυτά που βλέπω εδώ μέσα...

7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Με 1 βδομαδας λογαριασμο μην εκφραζεις αποψη λες και ξερεις τι εχει γραφτει στο forum εδω και καιρο,δεν εχεις ολοκληρωμενη εικονα και βγαζεις ασχετα συμπερασματα.

Σου εγραψα και στο διπλα θεμα που ακριβως πηγαινε το σχολιο μου αλλα δεν βλεπω να καταλαβες.

Δεν ήταν το διπλά θέμα, ήταν αυτό το θέμα.

Και ελπίζω να κατάλαβες ότι οι απαντήσεις σας ήταν τέρμα τραγικές, και όπως ακριβώς τις γράφω.

7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Α και που εισαι υπαρχει ειδικο θεμα για το εν λογω παιχνιδι,ετσι για την ιστορια

" Α και που εισαι " τα screenshots του Control εδώ μπήκαν και σχολίασα. Ο 35000 posts θα ξέρει καλύτερα που να σχολιάσουμε το RTX...

Επεξ/σία από SpoonyBar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...