Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μπα, μάλλον φτωχός είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, SpoonyBar είπε Είμαι πολύ κακόγουστος γέρος που προτιμώ τις RTX off? Σα να το έχουν περάσει παρκέ φαίνεται. Μα έχει νερά το πάτωμα και καλά. Με RTX ON φαίνεται πολύ πιο αληθοφανές.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Εντάξει το περιβάλλον είναι επίτηδες φτιαγμένο έτσι για να ευνοεί το RTX, προφανώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μπα, μάλλον φτωχός είσαι. Μπορεί. Που λεφτά για γυαλιστικά να κάνουμε παρκέ στα πατώματα. Ούτε για κερί για το αυτοκίνητο. 8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Μα έχει νερά το πάτωμα και καλά. Με RTX ON φαίνεται πολύ πιο αληθοφανές.. Αυτό λέω, στο RTX ο επιστάτης πέρασε κι ένα χεράκι με Οverlay, ενώ το άλλο σκέτο νερό και χλωρίνη συν ότι έχει πατηθεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Σε κάθε περίπτωση το RTX ON είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι το RTX OFF.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Σε κάθε περίπτωση το RTX ON είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα απ' ότι το RTX OFF.. Ανάλογα πoσο καλά θα ήταν IRL φωτισμένο στην αποθήκη στην υπόγα και τι καθαριστικά προϊόντα έβαλε ο επιστάτης. Σοβαρά τώρα μόνο σε video μπορεί να υπάρξει εικόνα Τα screenshots δεν μου φαίνονται καν 100% ανάλογα. Best (προς το μέτριο) effort είναι. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πιο κοντά στην πραγματικότητα είπα, όχι η ίδια η πραγματικότητα. Ότι και να λέμε το RTX μαμεί. Κάποιος που θα δώσει 1000άρικο+ για κάρτα θέλει ότι καλύτερο γίνεται.. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό εξυπακούεται. Αλ αν αυτά τα screenshots βγήκαν για showcase και όχι της πλακάς, τότε μικρό καλάθι. Το 3ο που έβαλε το θεωρώ κατώτερο με RTX. Και στο πρώτο και στο δεύτερο αμφιβάλλω ότι τα details που χάνονται στην αριστερή κάσα (Φώτο 1) και στους τοίχους αριστερά δεξιά (Φώτο 2) οφείλονται στο RTX. Πιθανότερο το κόβω ο φωτισμός να έχει εναλλαγές/ ή άλλο calibration/gamma... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Υπενθυμίζω ότι το Control δεν έχει μόνο RT reflections αλλά και RT Global Illumination. Στην τρίτη σύγκριση που έβαλα, βλέπουμε ξεκάθαρα τις καλύτερες φωτοσκιάσεις με το RTX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, SpoonyBar είπε Αυτό εξυπακούεται. Αλ αν αυτά τα screenshots βγήκαν για showcase και όχι της πλακάς, τότε μικρό καλάθι. Μικρο καλαθι για τι πραγμα? Εχεις RTX καρτα και θελεις να παιξεις το εν λογω παιχνιδι τωρα που θα βγει και κρατας μικρο καλαθι για την ενσωμάτωση του RT? Εμενα απο τα γραπτα σου μου βγαζουν πιο πολυ το''ειδα φως και μπηκα απλα για να σχολιασω''. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Υπενθυμίζω ότι το Control δεν έχει μόνο RT reflections αλλά και RT Global Illumination. Στην τρίτη σύγκριση που έβαλα, βλέπουμε ξεκάθαρα τις καλύτερες φωτοσκιάσεις με το RTX. για το 3ο SS. Mε βάση το προσωπικό μου γούστο παντα. Στην 3η photo δεξιά η λακκούβα RTX on μου φαίνεται γεμάτη με πολύ γυαλιστερή παρκετίνη και μου βγάζει το μάτι. Η αντανάκλαση του φωτός στα δεξιά αυτών των πραγμάτων μου φαίνεται πολύ forced και περιττή. Φωτισμό σε ολες τις λεπτομέρειες αριστερά προτιμώ επίσης το RTX off. Οι μπάρες κάτω είναι οικτρές και στις 2 περιπτώσεις, Γενικά πάντως και στα τρία μου βγάζει ότι τα screenshots είναι έτσι παρμένα να αναδείξουν ατέλειες των textures στη μια περίπτωση, και να τις κρύψουν στην άλλη. Και νομίζω για να υπάρχουν τέτοιες διαφορές και να χάνονται, εμφανίζονται details νομίζω ότι αυτά οφείλονται σε κακό ηθελημένα η όχι calibration, Η που αν δεν διορθώνεται με calibration και ειναι απο implementation του engine, τότε χωρίς RTX θα είναι πολύ κακή η ποιότητα. 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μικρο καλαθι για τι πραγμα? Εχεις RTX καρτα και θελεις να παιξεις το εν λογω παιχνιδι τωρα που θα βγει και κρατας μικρο καλαθι για την ενσωμάτωση του RT? Εμενα απο τα γραπτα σου μου βγαζουν πιο πολυ το''ειδα φως και μπηκα απλα για να σχολιασω''. Δεν κατάλαβα τι σχέση με αυτά που γραφώ έχει αυτό που γραφείς. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, SpoonyBar είπε Δεν κατάλαβα τι σχέση με αυτά που γραφώ έχει αυτό που γραφείς. Ε πως δεν εχει σχεση. Αν δεν εχεις προσβαση στο Ray Tracing λογω καρτας γραφικων ή κονσολας γιατι να κρατας μικρο καλαθι? Ειναι σαν να παιζει καποιος σε 1080p monitor(που δεν εχει σκοπο να αλλαξει αμεσα) και να πει για το Cyberpunk οτι κραταει μικρο καλαθι για τις απαιτησεις που θα εχει σε 4κ. Το ιδιο φυσικα και για οποιον δεν τον ενδιαφερει καθολου ο εν λογω τιτλος. Αφου δεν προκειται να το παιξει το παιχνιδι,εν μερη δεν τον ενδιαφερει πως θα αποδιδει το RT σε αυτον,ετσι δεν ειναι? Εμενα για παραδειγμα αν και εχω RTX καρτα,δεν με ενδιαφερει το RT στο Battlefield V ουτε πως ειναι,ουτε τι απαιτησεις εχει γιατι πολυ απλα δεν προκειται να αγορασω/παιξω τον εν λογω τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε πως δεν εχει σχεση. Αν δεν εχεις προσβαση στο Ray Tracing λογω καρτας γραφικων ή κονσολας γιατι να κρατας μικρο καλαθι? Ειναι σαν να παιζει καποιος σε 1080p monitor(που δεν εχει σκοπο να αλλαξει αμεσα) και να πει για το Cyberpunk οτι κραταει μικρο καλαθι για τις απαιτησεις που θα εχει σε 4κ. Δεν έγραψα πουθενά ότι εγώ προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. Εκτός κι αν κάποιος από τους δύο δε διαβάζει σωστά. Φέρατε σύγκριση και τη σύγκριση σχολίασα... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, SpoonyBar είπε Δεν έγραψα πουθενά ότι εγώ προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. Εκτός κι αν κάποιος από τους δύο δε διαβάζει σωστά. Φέρατε σύγκριση και τη σύγκριση σχολίασα... Δεν μπηκες στο θεμα των nvidia turing καρτων και σχολιασες συγκεκριμενα για ενα απο τα νεα παιχνιδια που βγαινουν τον αλλο μηνα πως φαινεται σε αυτο το Rt,παρα για τις ιδιες τις καρτες(οπως ειναι και το πιο λογικο στο παρον θεμα)? Συγνωμη αλλα το περισσοτερο τρολλαρισμα στα θεματα των Turing καρτων γραφικων,παντα καπως ετσι ξεκινουσαν. Δηλαδη απο ατομα που δεν ειχαν σκοπο να αγορασουν τις turing καρτες καθολου(ή να παιξουμε παιχνιδια που υποστηριζαν Rt),που ερχονταν στα εδω θεματα για να το ειρωνευτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν μπηκες στο θεμα των nvidia turing καρτων και σχολιασες συγκεκριμενα για ενα απο τα νεα παιχνιδια που βγαινουν τον αλλο μηνα πως φαινεται σε αυτο το Rt,παρα για τις ιδιες τις καρτες(οπως ειναι και το πιο λογικο στο παρον θεμα)? Συγνωμη αλλα το περισσοτερο τρολλαρισμα στα θεματα των Turing καρτων γραφικων,παντα καπως ετσι ξεκινουσαν. Δηλαδη απο ατομα που δεν ειχαν σκοπο να αγορασουν τις turing καρτες καθολου(ή να παιξουμε παιχνιδια που υποστηριζαν Rt),που ερχονταν στα εδω θεματα για να το ειρωνευτουν. Εγώ απλώς έγραψα ότι πέστε με κακόγουστο αλλά στα screenshots. προτιμώ το rtx οff σε 2 από τις 3 περιπτώσεις. Μετά με είπε φτωχό και μετά ανταλλάξαμε κάποια επιχειρήματα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι ο προβληματισμός σου? άν δεν με αποκαλούσε φτωχό δεν θα είχαμε αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση και θα είχα προσπεράσει... Και αφού αναρωτιέσαι και αν διαβάσεις σωστά, δεν είπα ότι το παιχνίδι θα είναι φτωχό αλλά τα screenshots είναι φτωχά. Πολύ φτωχά και πρόχειρα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα