kostiger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ωρε τι μας λες. Θα αναδυθει η Ατλαντιδα σε λιγο. Κακως τα μελετω ολα αυτα με τους δρακουλες. Εχει πολυ καιρο να κανει δυνατο σεισμο στην Πατρα τωρα που το σκεφτομαι. Δεν μεταδιδω αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ελεος ρε psycho χαβαλε κανουμε γιατι το ονομα μητσοτακης εχει συνδεθει με την γκαντεμια δεν χρειαζεται να φερεις τον αντιποδα.. Τοσο πολυ δεξιος εισαι οσο ο δημιουργος του βιντεο?Τεσπα παμε παρακατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 11 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Ευσεβείς πόθοι τα περί άσσων στο μανίκι. Οι super εκδόσεις είναι οι άσσοι της nvidia σήμερα και ότι παιχνίδι καταφέρει να βγάλει με rtx on. Κανονικά θα έπρεπε να μας ικανοποιεί οτ ότι διαφαίνεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός και οι navi δεν είναι μια τρύπα στο νερό αλλά μας ταιριάζει καλύτερα το it just works. Το ίδιο λέω και εγώ, μακάρι να υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός γιατί είμαστε εμείς κερδισμένοι. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σύντομα. Σε κάποια ranges κάτι πάει και έρχεται... αλλά εντελώς top... τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ την amd να βγάλει καμια κάρτα αντάξια της ti. Ακόμα και για 2080 με το ζόρι... δύσκολα. Γενικά η nvidia δεν μου φαίνεται και καθόλου "μπουκωμένη", θα έχει πράγματα για καιρό ακόμα. Θα δούμε... μόνο να ελπίζουμε μπορούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Stamer είπε Το ίδιο λέω και εγώ, μακάρι να υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός γιατί είμαστε εμείς κερδισμένοι. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σύντομα. Σε κάποια ranges κάτι πάει και έρχεται... αλλά εντελώς top... τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ την amd να βγάλει καμια κάρτα αντάξια της ti. Ακόμα και για 2080 με το ζόρι... δύσκολα. Γενικά η nvidia δεν μου φαίνεται και καθόλου "μπουκωμένη", θα έχει πράγματα για καιρό ακόμα. Θα δούμε... μόνο να ελπίζουμε μπορούμε. Στο higher end συμφωνουμε. Στη μεσαια κατηγορια ωστοσο, επιτρεψε μου να διαφωνησω. Της γυνης της εκδιδομενης το σιδηρουν κιγκλιδωμα γινεται. 5 λεπτά πριν, icenex είπε Ελεος ρε psycho χαβαλε κανουμε γιατι το ονομα μητσοτακης εχει συνδεθει με την γκαντεμια δεν χρειαζεται να φερεις τον αντιποδα.. Τοσο πολυ δεξιος εισαι οσο ο δημιουργος του βιντεο?Τεσπα παμε παρακατω. Χαβαλε κανει ρε. Αλλά του τη σπαει και η αριστερα σαφως. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από kostiger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ που τα λέμε και ο ΣΥΡΙΖΑ και καλά αριστερά είναι, αλλά τα ίδια που θα έκανε και η ΝΔ αν είχε βγει τότε έκανε, στην ουσία. Απλά δεν μάμησε τελείως τον τέρμα χρεωμένο άνθρωπο που δεν του είχε μείνει τίποτα από τις πολιτικές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επί 30 χρόνια. Την μεσαία τάξη την έσκισε λιγάκι όμως. Υ.Γ. Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ αλλά μην του τα φορτώνουμε και όλα Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, kostiger είπε 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Το ίδιο λέω και εγώ, μακάρι να υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός γιατί είμαστε εμείς κερδισμένοι. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σύντομα. Σε κάποια ranges κάτι πάει και έρχεται... αλλά εντελώς top... τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ την amd να βγάλει καμια κάρτα αντάξια της ti. Ακόμα και για 2080 με το ζόρι... δύσκολα. Γενικά η nvidia δεν μου φαίνεται και καθόλου "μπουκωμένη", θα έχει πράγματα για καιρό ακόμα. Θα δούμε... μόνο να ελπίζουμε μπορούμε. Στο higher end συμφωνουμε. Στη μεσαια κατηγορια ωστοσο, επιτρεψε μου να διαφωνησω. Της γυνης της εκδιδομενης το σιδηρουν κιγκλιδωμα γινεται. Το ίδιο λέμε, δες το bold.. υπάρχουν επιλογές και από τους 2 τουλάχιστον mid range. Εμένα όμως που σαν καταναλωτή με ενδιαφέρει το high end range, θα ήθελα σοβαρές προτάσεις από amd. Όχι επειδή απαραίτητα θα πήγαινα σε amd αλλά τουλάχιστον προφανώς θα είχε χαμηλότερες τιμές και η nvidia. Έλεος ρε σεις! Σταματήστε να αναφέρετε πολιτικούς, έχετε σπαταλήσει τόσα ποστ, κρίμα να πάει για λουκετάκι το νήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Stamer είπε Το ίδιο λέμε, δες το bold.. υπάρχουν επιλογές και από τους 2 τουλάχιστον mid range. Εμένα όμως που σαν καταναλωτή με ενδιαφέρει το high end range, θα ήθελα σοβαρές προτάσεις από amd. Όχι επειδή απαραίτητα θα πήγαινα σε amd αλλά τουλάχιστον προφανώς θα είχε χαμηλότερες τιμές και η nvidia. Έλεος ρε σεις! Σταματήστε να αναφέρετε πολιτικούς, έχετε σπαταλήσει τόσα ποστ, κρίμα να πάει για λουκετάκι το νήμα. Καμία αντίρρηση. Συζητηση κανουμε. Το κατι παει κι έρχεται που γραφεις στο bold υποβάλλει οτι εκει την παλεύει απλα λιγο καλυτερα, αλλα μάλλον ασθμαίνοντας. Κατι που δεν αποδίδει δικαιοσύνη στην όλη φάση κατά τη γνώμη μου. Τον τελευταίο χρονο μετα τη διόρθωση των τιμων επειτα απο το mining craze, εχουμε κανοκικοτατο ανταγωνισμό στη μεσαία κατηγορία . Σαφως και μπορεί αυτο να εννοουσες εξ αρχής απλα με τη συγκεκριμένη διατύπωση το εξέλαβα ισως λιγο πιο βαρια απο οτι το προόριζες. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από kostiger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 47 λεπτά πριν, icenex είπε Ελεος ρε psycho χαβαλε κανουμε γιατι το ονομα μητσοτακης εχει συνδεθει με την γκαντεμια δεν χρειαζεται να φερεις τον αντιποδα.. Τοσο πολυ δεξιος εισαι οσο ο δημιουργος του βιντεο?Τεσπα παμε παρακατω. 😂😂 Spoiler Ο high-end-ας δεξιός θα απολαύσει πάλι. NVIDIA GeForce RTX2080Ti runs Gears 5 Technical Test with 60fps in 4K/Ultra + graphics settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DsLmAnIaC Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Stamer είπε Το ίδιο λέω και εγώ, μακάρι να υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός γιατί είμαστε εμείς κερδισμένοι. Αλλά δυστυχώς δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σύντομα. Σε κάποια ranges κάτι πάει και έρχεται... αλλά εντελώς top... τίποτα. Δεν έχω δει ποτέ την amd να βγάλει καμια κάρτα αντάξια της ti. Ακόμα και για 2080 με το ζόρι... δύσκολα. Γενικά η nvidia δεν μου φαίνεται και καθόλου "μπουκωμένη", θα έχει πράγματα για καιρό ακόμα. Θα δούμε... μόνο να ελπίζουμε μπορούμε. Αν είναι να βγάλει κάρτα που θα "νομιμοποιησει" τις τιμές της nvidia και του high end στο επίπεδο της 2080 ti, να λείπει. Δε χρειαζόμαστε επιδόσεις 2080ti στα χρήματα που παίζει η ti. Αν ζητούσαμε αυτό γιατί να περιμένουμε να πάμε σε Amd; Θα αγοράζαμε κατευθείαν nvidia να μη χάναμε και το χρόνο μας περιμένοντας. Η Radeon vii ακόμη και αν σαν επιλογή ήταν αξιολογη ουσιαστικά έπαιξε το παιχνίδι της nvidia το οποίο καυτηριαζαν όλοι μέχρι τότε σχετικά με την τιμή της 2080 αφού και η νέα κάρτα της AMD τελικά έβγαινε στα ίδια χρήματα (δε μας απασχολεί αν το κόστος κατασκευής της κάρτας το δικαικολογουσε αυτό η όχι), άσχετα αν τελικά και η 2080 και η Radeon vii πούλησαν ελάχιστα. Κάνεις δε βγήκε κερδισμένος πραγματικά εκτός από τις δύο εταιρίες που έχουν καθιερώσει στη συνείδηση του κόσμου επίπεδα τιμών για "mainstream" προϊόντα που ούτε τα φανταζόταν νωρίτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ναι δυστυχώς, συνήθως ο ένας "νομιμοποιεί" τον άλλον στις τιμές, όπως το είπες. Η ti καλώς ή κακώς μου χρειάζεται για τουλάχιστον 2 βασικούς λόγους. Βέβαια όπως είχα πει και στο παρελθόν, δεν θα της έδινα ποτέ τόσα χρήματα για μια gpu όσο και να τα έχω επειδή δεν της τα χρωσταω. Δηλαδή για όνομα! Μια 980ti rog strix την είχα πάρει 450(!) και με έβγαλε 3 χρόνια σε 1080. Και για να μην αυτο-τρολαρομαι, την μια ti την έχω πάρει 850 (κάποιον "έπιασα στον ύπνο" σε bidding) και μια άλλη μου την έχουν κάνει δωρο. Οπως και να'χει, μπορούμε πάντα να αλλάξουμε λίγο τις απαιτήσεις μας για κάποιο διάστημα. Γιατί αν θέλω να παίζω τώρα 1440p, 144Hz, χρειάζομαι ti. Ενώ ενδεχομένως σε 1 χρόνο με ampere ή όπως την λένε, θα χρειαζομαι xx80 ή και xx70. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Control RTX on vs off: Περισσότερες εδώ απλά πρέπει να τις ανοίξεις σε ξεχωριστή καρτέλα για όλη την ανάλυση. https://www.vg247.com/2019/07/19/control-ray-tracing-comparison-screenshots/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ειδικά στην δεύτερη φώτο φαίνεται πολύ η διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, kostiger είπε Aν θα εχει απομεινει τιποτα απο τη χωρα μεχρι τοτε, το συζητουμε.. 8 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Και τις δύο βδομάδες κάτι έχει γίνει. Από Δευτέρα πρέπει να κυκλοφορούμε με full plate armor ξέρω 'γω 8 ώρες πριν, icenex είπε Με τον γκαντεμοσαυρο για πρωθυπουργο ετσι οπως φαινεται μεχρι τον σεπτεμβριο θα εχει πεσει και μετεωριτης οποτε αδικα αναλωνεστε σε τετοιες συζητησεις Να πάρετε 2080ti RTX ON και να τη χαρείτε όσο προλαβαίνετε. Μην περιμένετε ampere και καλύτερες τιμές. Και όχι διακοπές Σαντορίνη. Σιμώνει η ώρα για το ηφαίστειο και το tsunami που θα επακολουθήσει. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Και 'δω έχει μεγάλη διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpoonyBar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι πολύ κακόγουστος γέρος που προτιμώ τις RTX off? Σα να το έχουν περάσει παρκέ φαίνεται. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από SpoonyBar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα