vellamos_power Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 εχω ενα usb που εχω καποια εγγραφα απο την δουλεια και σημερα που πηγα να το ανοιξω μου λεει please insert a disk into usb drive(g). επισεις στον υπολογιστη μου φαινεται το usb σα συσκευη αλλα αχνα. αλλαξα το γραμμα μηπως επανελθει αλλα τιποτα. εβαλα εβγαλα drivers παλι τιποτα. προσπαθησα να το κανω φορματ αλλα βγαζει μηνυμα there is no disk in drive G. τα εχει παιξει λετε η δεν εχω δοκιμασει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Σε άλλο υπολογιστή τι κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vellamos_power Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 37 λεπτά πριν, vellamos_power είπε το ιδιο άνοιξε cmd ως διαχειριστής και δώσε αυτές τις εντολές να δεις αν το βλέπει diskpart diskpart list Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vellamos_power Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο άνοιξε cmd ως διαχειριστής και δώσε αυτές τις εντολές να δεις αν το βλέπει diskpart diskpart list μου το εμφανισζει ετσι: Disk 4 No Media 0 B 0 B Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vellamos_power είπε μου το εμφανισζει ετσι: Disk 4 No Media 0 B 0 B πιθανόν να έχει χαλάσει Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vellamos_power Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα