Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα sff pc με 775 που το έχω συνδεμένο με την τηλεόραση. Έχει πάνω έναν core 2 duo. Επειδή θέλω να του αλλάξω επεξεργαστή (ψώνισα ήδη έναν q9550) και ο καινούριος είναι της τάξης των 95 watt αντί 65 του υπάρχοντος, μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή και η ψύκτρα.

Τώρα, όντας branded φοράει μία της lenovo μαζί με κάτι πλαστικά που φέρνουν αέρα απέξω από το κουτί. Επίσης ο χώρος είναι περιορισμένος και πιάνεται πάνω στη μητρική με βίδες αντί για τα πλαστικά τα κλιψάκια.

Για να αποφύγω τις δοκιμές/επιστροφές, ξέρει κανείς τι θα δουλέψει από οικονομική aftermarket ψύκτρα; Στην τελική ας είναι και ψηλή στο ύψος, το pc δεν φαίνεται και δεν με πειράζει άμα λείπει το καπάκι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν το δοκίμασα, ο επεξεργαστής είναι καθοδόν, απλά με το φτωχό μυαλό μου από τα 65 watt στα 95 όσο να πεις έχει διαφορά. Εξάλλου και η intel διαφορετικές ψύκτρες έδινε για τα τετραπύρηνα μοντέλα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, lemon3 είπε

Δεν το δοκίμασα, ο επεξεργαστής είναι καθοδόν, απλά με το φτωχό μυαλό μου από τα 65 watt στα 95 όσο να πεις έχει διαφορά. Εξάλλου και η intel διαφορετικές ψύκτρες έδινε για τα τετραπύρηνα μοντέλα.

Μπα, χαμηλού προφίλ ήταν, ίδια με των διπυρηνων στα 65 βαττ. Τουλάχιστον στον 9400 αυτό είχα.

Λογικα θα σε καλύψει, δεν είναι τραγική διαφορά. Βλέπεις.

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπάρχει θέμα η inel ψήκτρα είναι κομπλέ γιαυτό που θες την είχα μέχρι και σε Χ5460 (με στοκ ρολόγια) μέχρι να πάρω την 612s για oc... προσοχή στην τοποθέτησή και στην πάστα μόνο

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά λοιπόν, πάμε και βλέπουμε.

Θα το βγάλω στο μπαλκόνι για δοκιμή, άμα δεν πάρει φωτιά θα το βάλω σπίτι 😁

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lemon3 είπε

Μια χαρά λοιπόν, πάμε και βλέπουμε.

Θα το βγάλω στο μπαλκόνι για δοκιμή, άμα δεν πάρει φωτιά θα το βάλω σπίτι 😁

όχι βρε δεν παθαίνει τπτ αν προσέξεις τις θερμοκρασίες εκείνη την ώρα.... κάνε και ένα στρες με το cpuz 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΠΠΠΠΠΥΡΑΥΛΟΣ με τον 9550! 😁

Για να μην μένουν αναπάντητα ερωτήματα, μπήκε με τη μαμά ψύκτρα, σε κανονική χρήση (~60% cpu) είμαστε στους 50 και σε τέρμα γκάζια στο 100% πάει 60.

Νομίζω καλά είναι, δεν το σκαλίζω καθόλου.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/4/2019 στις 12:19 ΜΜ, lemon3 είπε

ΠΠΠΠΠΠΥΡΑΥΛΟΣ με τον 9550! 😁

Για να μην μένουν αναπάντητα ερωτήματα, μπήκε με τη μαμά ψύκτρα, σε κανονική χρήση (~60% cpu) είμαστε στους 50 και σε τέρμα γκάζια στο 100% πάει 60.

Νομίζω καλά είναι, δεν το σκαλίζω καθόλου.

Άνετος είσαι. Μέχρι 72 βαθμούς συστήνει η Ιντελ, και με 80 δεν θα παθεις κάτι. 10 χρόνων επεξεργαστης είναι, παλιά καραβάνα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...