rearshooter Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να κουμπώσει ένα 2ο ρουτερ πάνω στο speedport ώστε να δίνει το wifi? Έχω ένα ρούτερ που έχει επιλογή wds αλλά κάνοντας όλα τα βήματα το δείχνει απενεργοποιημένο...Επέκταση μέσω utp έχω...Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο speedport που δεν έχω κάνει? υγ έχει και παράξενο μενού...το πιο περίεργο από 10άδες ρουτερ που έχω δεί...
jkoukos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δεν γίνεται αυτό που θέλεις με τα Speedport. Μόνο ενσύρματα συνδεδεμένα μεταξύ τους.
M@dB0x Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Γενικως το wds ειναι κατι που δε το χρησιμοποιεις.
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 22 ώρες πριν, rearshooter είπε Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να κουμπώσει ένα 2ο ρουτερ πάνω στο speedport ώστε να δίνει το wifi? Έχω ένα ρούτερ που έχει επιλογή wds αλλά κάνοντας όλα τα βήματα το δείχνει απενεργοποιημένο...Επέκταση μέσω utp έχω...Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο speedport που δεν έχω κάνει? υγ έχει και παράξενο μενού...το πιο περίεργο από 10άδες ρουτερ που έχω δεί... Λογικά όσοι ασχολούνται με τεχνολογία το έχουν κάνει όλοι. Εγώ έχω κλείσει το wifi του speedport entry 2i και έχω συνδέσει πάνω ένα tplink WR841N. Βέβαια τις βυθίσεις του τις έχει και αυτό. Μιλάμε για βυθίσεις όχι αστεία. Πέφτει δηλαδή στο 1mbps μερικές φορές. Εννοείται ότι μιλάω για άλλο δωμάτιο. Για αυτό έχω στο γραφείο ένα apple express συνδεδεμένο πάνω στο powerline. Αλλά γενικά ψάχνομαι για κάτι καλύτερο που δεν θα έχει αυτές τις βυθίσεις!
rearshooter Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μάλιστα!...Κατάλαβα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! θα ψάξω άλλους δρόμους..
panos98765 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ξεθαβω γιατί προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω κάτι παρόμοιο με δύο ίδια speedstep χωρίς πλήρη επιτυχία. Η κατασταση λοιπόν έχει ως εξης: 1ο ρούτερ:σύνδεση ίντερνετ .πάνω του είναι συνδεμένα 2 pc με Ethernet και το wifi του λειτουργεί κανονικά 2ο ρουτερ: συνδέεται με Ethernet με το πρώτο (για να δει ίντερνετ).πάνω του συνδέεται ένα pc με Ethernet.βλεπει ίντερνετ κανονικά και το πρόβλημα είναι στο wifi. Οι συσκευές που συνδέονται μπορούν να μπουν μόνο σε google sites και facebook!!! Υπάρχει λύση??
kostasgr78 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Γιατί Router σε Router για ένα τέτοιο σενάριο ... και όχι Access Point σε Router;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα