Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

φτιάχνω pc και θα ήθελα την γνώμη σας ποιά απο τις παρακάτω να επιλέξω. Η επιλογή μου για τις παρακάτω 3 έχει γίνει καθαρά με βάση το budget. Τα παιχνίδια που παίζω είναι age of empires 2hd και πιθανόν να αγοράσω και το επόμενο που είναι να βγεί κάπου τέλει 19 αρχές 20. Ο επεξεργαστής είναι ο Ι3 8100. 

MSI VGA GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1

Gigabyte VGA Geforce GTX 1050 Ti Windforce 2X OC 4GB

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, blackforester είπε

Καλησπέρα,

φτιάχνω pc και θα ήθελα την γνώμη σας ποιά απο τις παρακάτω να επιλέξω. Η επιλογή μου για τις παρακάτω 3 έχει γίνει καθαρά με βάση το budget. Τα παιχνίδια που παίζω είναι age of empires 2hd και πιθανόν να αγοράσω και το επόμενο που είναι να βγεί κάπου τέλει 19 αρχές 20. Ο επεξεργαστής είναι ο Ι3 8100. 

MSI VGA GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1

Gigabyte VGA Geforce GTX 1050 Ti Windforce 2X OC 4GB

με 1050τι εισαι υπερκαλλημενος για το παιχνιδι που θες να παιξεις.Αλλα εαν θες αργοτερα να τρεξεις και κατι πιο βαρυ αγορασε την 1060.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RX 570 ή RX 580 ή GTX 1660 ή GTX 1660 Ti ή περιμένεις την καινούρια GTX 1650 από την Nvidia σε ένα περίπου μήνα που λογικά θα είναι στα επίπεδα της 570. 

Οι κάρτες που ανέφερες δεν αξίζουν σε αυτά τα χρήματα σε καμία περίπτωση.

Αναφέρεις budget και υπόλοιπο σύστημα (τροφοδοτικό , οθόνη κτλ) για να πάρεις καλύτερη βοήθεια. Για AoE 2 δεν χρειάζεσαι τέτοιες κάρτες αλλά για το AoE 4 θα χρειαστείς όπως και για άλλα παιχνίδια αν ενδιαφέρεσαι.

Επεξ/σία από thor777
Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρω αν έχεις είδη το υπόλοιπο σύστημα και απλά σου έχει μείνει η κάρτα γραφικών αλλά εγώ στην θέση σου αν έφτιαχνα pc τώρα και έπαιζα μόνο AoE 2 θα έπαιρνα ένα πιο δυνατό επεξεργαστή (με ενσωματωμένα γραφικά) π.χ. i7 8700 ή i5 9600K. Και όταν βγει το AOE 4 παίρνεις και μία κάρτα γραφικών. Γιατί αν βγει μετά από ένα χρόνο δεν αξίζει να πάρεις τώρα κάρτα γραφικών εκτός και αν παίζεις και άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

Τώρα το φτιάχνω όλο απο την αρχή. Δέν είμαι υπέρ των ενσωματομένων, Προτιμώ ξεχωριστά για αυτό έχω βάλει τον 8100. Τώρα παίζω μόνο AOE2HD. Για κάρτα θέλω το μέγιστο να δώσω 250, αλλιώς θα δώσω κανά 150άρι να πάω για την απλή 1050 και όπου βγει. Δέν υπάρχει περίπτωση να παίξω βαριά παιχνίδια αλλα θέλω το AOE2HD να φυσάει καθώς και online και να μπορεί να σηκώσει το AOE4, μήν ψάχνομαι του χρόνου να αλλάξω κάρτα γραφικών. Τώρα υπάρχουν λίγα φράγκα για να δώσω σε pc που ουσιαστικά το φτιάχνω για AOE2HD και AOE 4. Και η συμβατότητα δέν παίζει ρόλο?, οι RX δέν είναι καλύτερα για AMD? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας των RX με Intel επεξεργαστή. Καλύτερα άνοιξε νέο θέμα στην ενότητα  Νέα Συστήματα & Αναβαθμίσεις για να πάρεις προτάσεις συνολικά για το σύστημα που θέλεις να φτιάξεις για να αξιοποιήσεις καλύτερα το budget που διαθέτεις.  Όσο αφορά τις κάρτες γραφικών όπως είπα και πιο πριν οι 1050 , 1050Ti και 1060 δεν αξίζουν σε αυτά τα χρήματα που παίζουν στην αγορά. Οι επιλογές είναι: 570 < 580 < 1660 < 1660 Ti . Την 570 την βρίσκεις από 140 ευρώ ενώ η  η 1660 Ti ξεκινάει στα 260 ευρώ.

Επεξ/σία από thor777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...