vagelis81 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εχω ηχο στο pc και επειδη παιρνω ηχο απο τη καρτα γραφικων (ειναι συνδεδεμενος ο υπολογιστης μου με hdmi) πηγα να απεγκαταστησω τους drivers και να τους ξαναεγκαταστησω(το ειχα κανει με απολυτη επιτυχια πριν 2 μερες που ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα)Το θεμα ειναι οτι συμβαινει το εξης περιεργο.Ενω μετα την απεγκατασταση ,οι drivers φαινονται να εχουν φυγει στη προσθαφαιρεση προγραμματων η στο revo πχ,o υπολογιστης μετα το restart ανοιγει με τη σωστη αναλυση οθονης (που θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να εμφανιζεται σε πιο μικρη αναλυση και με τα τεραστια εκεινα εικονιδια) και επισης τα παιχνιδια ανοιγουν κανονικα .Και φυσικα δε μπορω να φτιαξω το προβλημα με τον ηχο.Δεν ειναι λιγο περιεργο ; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από vagelis81
vagelis81 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Παιδια εχω μεινει αναυδος μ αυτο που συμβαινει.Απο τη στιγμη που εγγραψα το απο πανω θεμα ο υπολογιστης για τη καρτα γραφικων δεν εχει εγκατεστημενους drivers και ομως ολα παιζουν κανονικα ακομα και τα παιχνιδια.Επισης το θεμα του ηχου εφτιαξε μολις τελειωσα με την απεγκατάσταση 😰
thor777 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα