lostdreamer50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, θα ηθελα τις αποψεις και τις συμβουλες σας στο συγκεκριμένο θεμα. Ημουν 3 χρόνια στον οτε με adsl και χρησιμοποιουσα ενα ρουτερ tp-link του εμποριου. (Td w8951nd). Ολα καλα μεχρι εδω, δεν ειχα ποτε βλαβες, αποσυνδέσεις κτλπ. Αποφασισα να βαλω vdsl. Μου ειπαν πως το router που μου ειχαν δωσει (Που δεν χρησιμοποιησα ποτε) ειναι συμβατο οποτε δεν μου δίνουν άλλο. Οταν παιρνω την επιβεβαίωσή οτι ειμαι τωρα vdsl, συνδεω το router του Οτε (speedport 2i). Δεν λειτουργει καθόλου. Μόνο το power αναβει. Καμια επαφη, ούτε στις ρυθμισεις δεν μπαινει. Έρχεται τεχνικός, εξετάζει την γραμμη και λέει να το παω να μου δωσουν άλλο. Παω σήμερα και μου δίνουν speedport plus. Το βαζω, αναβει το power. Μετα απο λιγο αναβοσβηνει το dsl, μενει σταθερο, καθεται για κανα λεπτο σταθερό και μετα σβηνει και ξαναρχίζει τα ιδια. Παιρνω 13788, κάνω reset, τιποτα. Δοκιμαζω να μπω ρυθμισεις, τρεχω τον οδηγο, τίποτα. Στο τέλος δηλωσαν βλάβη... Τι μπορεί να φταιει εδω; Εν τω μεταξυ το δικο μου το tp-link συνδέεται κανονικα (άλλα πιανει μόνο 6mbps καθώς δεν ειναι συμβατο με vdsl). Πως γίνεται να πιανει το ενα και το αλδ να μην μπορει να σταθεροποηθει το dsl?
lostdreamer50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, divo είπε το plus θελει αρκετη ωρα για να συγχρονιστει. μπορει και κανα 10 λεπτο. Το πιθανοτερο εναι να μην εχει το τελευταιο firmware, οποτε να κανει και πολυ παραπανω για να το παρει. Μπορει και μισαωρο. θα πρεπει να παρει ολες τις αναβαθμίσεις. αν θες να τσεκαρεις το firmware, το τελευταιο ειναι αυτο που τελειωνει σε .21 Επισης αν δεν εχεις αλλαξει το σπλιτερακι το παλιο που ειχες δεν θα σου δουλεψει. Βάλε οπωσδήποτε, το σπλιτερ που εχει το κουτι απο το plus. Τωρα παρατηρησα οτι αναβει και το online, στεκεται λιγο και μετα παλι τα ιδια. Την ωρα που αναβει οταν παω να μπω σε σελιδα γραφει το chrome err_name resolution. Δεν χρησιμοποιω σταθερο οποτε δεν εχω βαλει το σπλιττερακι καθολου! Το dsl παει κατευθειαν στον τοιχο.
lostdreamer50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, divo είπε αρα συγχρονιζει. Αστο στη πριζα οπως το εχεις παιρνει αναβαθμισεις. στη σελιδα δεν μπορεις να μπεις γιατι κοβει το wifi σε καθε προσπαθεια αναβαθμισης. θα παρει αρκετες. Δεν εχει σχεση με τις αναβαθμισεις που κανει το entry2i oute kai to TPlink. Εδω θες ωωωωρα. Το δικο μου παρολο που δεν εκανα απομακρισμενα αναβαθμισεις μου πηρε καμια ωρα για να τις παρει. Ηταν 4 firmware πισω. Α το εχω με ethernet στο pc οχι με wifi... Για να δουμε αν θα δουλεψει σημερα...
lostdreamer50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, divo είπε μου τα λες λιγα λιγα...😁 Το ιδιο ισχύει και με τα ethernet. το ρουτερ κανει επανεκκινησεις. Υπαρχει ελπιδα δηλαδη. Ειχα αρχισει να φοβαμαι μηπως παίζει τιποτα με την καλωδιωση του σπιτιου. Παντως το χω συνδεδεμένο απο τις 12:30... Δηλαδη 2 ωρες κανει ο,τι κανει... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από lostdreamer50
lostdreamer50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, divo είπε αν δεις οτι κολλαει καπου καντου hard resset με το κουμπακι στη τρυπα απο πισω. μπορει να χρειαστεις και πανω απο 1 HRst. Ψιλοκολαει στην 20 ειναι μεγαλη. Μπορω καπως να δω σε ποια εχει φτασει; Edit: Το troubleshooting των windows λέει your dns server might be unavailable. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από lostdreamer50
lostdreamer50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, divo είπε πρεπει να μπεις στο ρουτερ για να δεις το firmware. Το βρηκα, ειναι 09022001.00.017...! Θελει 4 δηλαδη;; Μάλλον δεν καταφερνει να κανει κανενα update. Απο περιεργεια ειπα σε εναν φιλο να μου φερει ενα δικο του tp-link vdsl να δουμε αν θα παιξει. Θα το χω το βραδυ.
lostdreamer50 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, divo είπε 😁😁😁😁 εμενα απο εκει αρχισε.. με αυτο το firmware μου εδινε 14mbps ενω η γραμμη εδινε 50. οταν τελειωσαν ολα ειχε Α κομπλε...! Επιασε καλη ταχύτητά! Εμενα ομως δεν συνδεθηκε ποτε στο ιντερνετ (Ακόμα και οταν το φωτακι ιντερνετ αναβει, παλι δεν μπαινει ούτε google και το φωτακι ξανασβηνει μετα.) Νομίζω κατι παίζει με το dsl, δεν μπορει να σταθεροποίηθει με τιποτα 😔 Edit: Ξαφνικα μπηκε! Ειμαι ακομα 017 firmware και πιανω 7.7 down 3.4 up. Να προσπαθησω να κανω update μόνος μου άραγε; Edit: Το dsl downstream λέει 9114 kbit/s Και upstream 3809 kbit/s Εκανα και το update και δεν αλλαξε κατι. Πηρα τηλέφωνό στην υποστήριξή και ανοιξαν θεμα για ταχύτητα, μου παν σίγουρα θα την ανεβασουν. EDIT: Το πηγα σε άλλο δωμάτιο και αρχισε τα ιδια παλι με το dsl 😔 Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από lostdreamer50
achilles_g_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Mingas είπε Η καλωδίωση στον χώρο σου είναι εντάξει; Από την στιγμή που λέει το πήγε σε άλλο δωμάτιο μάλλον έχει παράλληλη καλωδίωση.
Cosmonaut21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Cosmonaut21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα