plakalis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, μετά από μετακόμιση σε android πήγα να συνδεθώ με bluetooth στο ηχοσύστημα μου. Με το ιΟς έλεγχα την ένταση από το κινητό, δλδ στον ενισχυτή σε ένα εύρος πχ 0-60. Τώρα με το αντροιντ ο ενισχυτής μένει σταθερός πχ στο 40. Αλλάζω πάνω κάτω ένταση με τα κουμπιά του κινητού αλλά το 40 μένει σταθερό. Το πρόβλημα είναι ότι το 40 δεν είναι αρκετά δυνατό και πρέπει να ανεβάζω από το χειριστήριο του ενισχυτή. Και σε σύνδεση με bluetooth ηχείο, ο ήχος δεν είναι τόσο δυνατός στο τέρμα του κινητού οσο ήταν με το ιΟς. (Από iPhone 6 σε Μi 9)
T. Jefferson Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Ε και; Βάζεις τον ενισχυτή πιο δυνατά π.χ. στο 60 και ρυθμίζεις την ένταση με το Volume του κινητού.
plakalis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι να δουλεύει κατι σωστά. Είμαι στην κουζίνα, μου τη βαράει να ακούσω κάτι, να μην πρέπει να πάω σαλόνι να πάρω το τηλεχειριστήριο. Το έψαξα λιγάκι και είδα ότι παλιά με το iphone συνδεομουν με ποιότητα AAC. Τώρα με SBC που είναι κατώτερη. Συμβαίνει σε άλλους;
T. Jefferson Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πιο σωστά δουλεύει έτσι. Έχεις έτσι τη δυνατότητα μικρορύθμισης του πρώτου βήματος όταν ακούς σε πολύ χαμηλή ένταση. Γιατί πρέπει να πας στο σαλόνι να πάρεις το τ/χ? Από το smartphone θα επιλέγεις την ένταση. Απλά θα έχεις και ένα δεύτερο Volume στο σαλόνι για πάσα χρήση. Αν έχεις android από 8 και πάνω, μπορείς να ρυθμίσεις το codec της μετάδοσης μέσω bluetooth αναλόγως και τι υποστηρίζει το ηχείο που έχεις. Βασικά έχεις καλύτερες επιλογές τώρα από πριν. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από T. Jefferson
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα