Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,πρόβλημα σοβαρό,εκεί που καθόμουν κ έβλεπα ποιοτικές εκπομπές στο youtube ,όπως power of love,ξαφνικά σβήνει το ανάβω κ μου βγάζει 

usb device overcured status detected

και ότι σε 15 δευτερόλεπτα θα σβήσει,ούτε bios δεν με αφήνει,έκανα τα πάντα μέχρι την μητρική έβγαλα,τον cpu ,ακόμη κ την μπαταρία κ ακόμη κάνει το ίδιο , υπάρχει λύση;

Δημοσ.

Τα usb που έχεις πάνω τα έβγαλες γτ αυτό λέει ότι βραχυκυκλονουν ? Αν τα έβγαλες λογικά το βραχυκύκλωμα που αναφέρεται αυτο είναι στην πλευρά της μητρικής ☹️

Δημοσ.
2 ώρες πριν, darkmind35 είπε

Καλημέρα,πρόβλημα σοβαρό,εκεί που καθόμουν κ έβλεπα ποιοτικές εκπομπές στο youtube ,όπως power of love,ξαφνικά σβήνει το ανάβω κ μου βγάζει 

usb device overcured status detected

και ότι σε 15 δευτερόλεπτα θα σβήσει,ούτε bios δεν με αφήνει,έκανα τα πάντα μέχρι την μητρική έβγαλα,τον cpu ,ακόμη κ την μπαταρία κ ακόμη κάνει το ίδιο , υπάρχει λύση;

Το έχουν πάθει και άλλοι με το power of love, είναι τόσο καμμενιά που αρχίζει και λαμπαδιάζει η mobo. Της μάνας μου της χάλασε η κουζίνα όταν τηγάνιζε τους κιοφτέδες την ώρα που το παρακολουθούσε να φανταστείς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, darkmind35 είπε

Δεν μπαίνει bios

Βγάλε όλες τις συσκευές USB και κάνε επανεκίνηση. Αν και πάλι έχεις θέμα, αποσύνδεσε τα μπροστινά USB απο την μητρική. Κάποιο κάπου βραχυκυκλώνει.

Επεξ/σία από Sheogorath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...