Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσότερα κοντεύουν 3 έτη σαν συσκευές ούτως ή αλλως το καλοκαίρι, πλην ενός που είναι 2.5 οπότε λογικά θα σταματούσε το Update έτσι κ αλλιώς. 

Για τρίτο χρόνο xiaomiRedmi δε μπορώ να έχω άποψη αλλα το Mi 6 του κολλητού μου που μόλις έκλεισε 2 χρόνια είναι τίμιο ακόμα και βλέπω να βγάζει τρίτη χρονιά άνετα (εγώ είμαι στο Mi8 )

Δημοσ.

Παιδιά, σόρυ που μπλέκω άσχετο θέμα, αλλά έχω φάει τον τόπο να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου. Εχω ένα κινητό Xiaomi Mi Max 3 τριών ημερών, και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών, οι οποίες για κάποιο λόγο δεν εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος. Στο messenger και το twitter ενώ έχω κάνει τις γενικές ρυθμίσεις αλλά και των ίδιων των εφαρμογών, εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα. Για να μου έρθουν οι ειδοποιήσεις πρέπει να ενεργοποιήσω την οθόνη και μόνο τότε μου έρχονται οι ειδοποιήσεις. Δοκίμασα να διαγράψω και να ξανακατεβάσω τις εφαρμογές αλλά μάταια. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tazman_NeW είπε

Μάλλον είχε και άλλα κινητά για αυτό το γράφει.

Ναι όντως, αν είχε τπτ alcatel ή turbo-x το redmi θα του φαίνεται "παντεσπάνι". 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, stafaf είπε

Ναι κοψε κατι ειχες πολλα κινητα νανοτεχνολογιας εσυ στα 150 ευρω που τα πετουσες στον τοιχο και γυρνουσαν πισω σωα.

Εχω βαρεθει να το γραφω αλλα ελα να δεις το πρωην redmi note 3 mediatek μου που το εχω ριξει καμια 200αρια φορες και το εχω λυγισει και στην μεση, το εχει η μητερα μου τωρα, 3 χρονια και 4 μηνες απο την αγορα.Μια χαρα ειναι ακομα. Φερε μου οποιο θες να τραβηξει τα ιδια να δουμε (εκτος απο caterpillar :P

3 χρονια επισης ειχα το Xiaomi Redmi - Hongmi - Red Rice (απο τα 1α που βγηκαν) πουληθηκε.

Τωρα πηρα το Poco το βλεπω να το κραταω καμια 5ετια στο νερο 😛 

EDIT: και μετα να το πουλαω*

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, stafaf είπε

Αν πιστεύεις πως στην κατηγορία των budget και mid range συσκευών η xiaomi εχει αντίπαλο ή ακόμη ότι κάποια άλλη εταιρεία τύπου Huawei Έχει πιο αξιόλογα τηλέφωνα ,σε αυτήν την κατηγορία πάντα, τότε ή τρολλαρεις ή δεν έχεις δουλέψει ποτέ σου κάποιο Xiaomi ή δεν έχεις ιδέα. Βρες ένα τηλέφωνο κάτω των 300 ευρώ αυτήν την στιγμή που μπορεί να συναγωνιστεί το redmi note 7 σε όλους τους τομείς. Είμαι σίγουρος ότι θα πετάξεις κανένα mate 20 lite και θα γελάσουν και τα μπετά. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dunyas είπε

Η λίστα:

• land_global - Redmi 3S/Prime
  • omega_global - Redmi Pro
  • markw_global - Redmi 4 Prime
  • rolex_global - Redmi 4A
  • prada_global - Redmi 4 Global
  • nikel_global - Redmi Note 4 (MTK Version)
  • kate_global - Redmi Note 3 (MTK Version)

Α ωραία, σ' ευχαριστώ για τη διευκρίνηση! Οπότε αφορά τα ΜΤΚ, ουφ...

1 ώρα πριν, techon1 είπε

Γιατί όχι Huawei φίλε Βαγγέλη;

Γιατί κοστίζει ακριβά σε σχέση με αυτά που προσφέρει και προτιμώ να έχω snapdragon. Αν είχα λεφτά όμως ευχαρίστως θα κοίταζα προς P30 Pro αλλά είπαμε "αν".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στην xiaomi! Σταματάει την υποστήριξη σε συσκευές 2-3 ετών!!!

Κάτοχος Redmi pro σχεδόν 3 χρόνια τώρα, έχει πάρει μόνο μια αναβάθμιση. Καλά, αν τις σταματήσει και επίσημα δεν θα αλλάξει και τίποτα..

Για αυτό το νέο μου τηλέφωνο θα είναι το OnePlus 7!

Επεξ/σία από ChrisTz1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Darthrevan7 είπε

Βρες ένα τηλέφωνο κάτω των 300 ευρώ αυτήν την στιγμή που μπορεί να συναγωνιστεί το redmi note 7 σε όλους τους τομείς. Είμαι σίγουρος ότι θα πετάξεις κανένα mate 20 lite και θα γελάσουν και τα μπετά. 

Λες αυτό που του έβαλαν SoC που δεν "βλέπει" την κάμερα που του φόρτωσαν;

42 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Ναι κοψε κατι ειχες πολλα κινητα νανοτεχνολογιας εσυ στα 150 ευρω που τα πετουσες στον τοιχο και γυρνουσαν πισω σωα.

Εχω βαρεθει να το γραφω αλλα ελα να δεις το πρωην redmi note 3 mediatek μου που το εχω ριξει καμια 200αρια φορες και το εχω λυγισει και στην μεση, το εχει η μητερα μου τωρα, 3 χρονια και 4 μηνες απο την αγορα.Μια χαρα ειναι ακομα. Φερε μου οποιο θες να τραβηξει τα ιδια να δουμε (εκτος απο caterpillar :P

3 χρονια επισης ειχα το Xiaomi Redmi - Hongmi - Red Rice (απο τα 1α που βγηκαν) πουληθηκε.

Τωρα πηρα το Poco το βλεπω να το κραταω καμια 5ετια στο νερο 😛 

EDIT: και μετα να το πουλαω*

Και εγώ έχω έναν μπάρμπα που έχει ένα zastava εποχής Τίτο που ακόμη δουλεύει.

Καταλαβαίνεις που το πάω ε; 

Edit: Στο poco πρόσεχε μην το βλέπει πολύ ο ήλιος, θα σου "ψυριάσουν" τα πλαστικά ε;

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dunyas είπε
  • kate_global - Redmi Note 3 (MTK Version)

Xiaomi Redmi Note 3 three variants:

• The  MediaTek  variant (codename hennessey) was released on November 24, 2015.
  • The   Snapdragon  variant (codename kenzo) was launched on February, 2016.
  • The  Snapdragon variant Special Edition (codename kate) was launched on June 2016.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stafaf είπε

Και εγώ έχω έναν μπάρμπα που έχει ένα zastava εποχής Τίτο που ακόμη δουλεύει.

Καταλαβαίνεις που το πάω ε; 

Καταλαβαινω που το πας, οτι λες απλα για να λες, απο την μια λες χαλια ποιοτητα, απο την αλλη ε ενταξει χαλια ποιοτητα αλλα μπορει να πεθανουμε πριν το κινητο. 

οκ φιλε καταλαβα, iphonas εισαι απ'οτι βλεπω, ενταξει γκαρντασι πληρωσες κανα χιλιαρικο και ο φιλος σου με το xiaomi φορτιζει ανα δυο μερες το κινητο του και του ζητας να στο κανει power bank οταν πατε για καφε για να μπεις super smooth στο facebook, αλλα δε χρειαζεται να το κραζεις για τις δικες σου λαθος επιλογες.
Αλλα να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο θα εκανα, εχουμε και εναν εγωισμο σαν ανθρωποι.

54 λεπτά πριν, cpgr είπε

Για <200ε κινητα καλο το 2-χρονο support...οσο και ο τυπικος χρονος ζωής τους..

2 στα 2 xiaomi ~ 3 μιση χρονια , το αλλο τα κλεινει τωρα και δουλευει μια χαρα, το πρωτο στα 3μιση το πεταξε ο αλλος (αγοραστης) χαμο γιατι μαλωσε με την κοπελα του και το εκανε κομματια, κριμα γιατι ηθελα να δω ποσο θα κρατουσε 😛. Αλλα κλαιν ποσα update να ζητησεις.

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Διακοπή υποστήριξης μετά από 2,5 χρόνια? και για την Xiaomi...?

λίγο αυτό λίγο η ρετσινια με τις χαμηλες τιμες τους βλεπω να χανουν κοσμο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tazman_NeW είπε

Μάλλον είχε και άλλα κινητά για αυτό το γράφει.

Βλέπω στις αγγελίες πωλούνται p20 pro με 400ευρω. Με αυτή την τιμή και έχοντας το κινητό από τότε που κυκλοφόρησε (υπέρ ευχαριστημένος) ειναι πολύ καλύτερη επιλογή από xiaomi. Γνώμη μου πάντα, xiaomi μόνο το redmi note 5 ξέρω που το πήρα για τον πατέρα μου ως value for money επιλογή. 

Επεξ/σία από callahan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλάβουμε τι εννοεί ο καθένας μας υποστήριξη, τι security patch έχουν τα εν λόγω κινητά? Έχουν πάρει αναβάθμιση σε νέα έκδοση Android από αυτή που είχαν όταν κυκλοφόρησαν?

Γιατί προσωπικά δεν νοείται υποστήριξη χωρίς αναβάθμιση έκδοσης android και security patch. Το να παίρνει αναβάθμιση miui αλλάζοντας απλά το skin και τον launcher και να έχει security patch από Γενάρη του 2017 δεν θεωρείται υποστήριξη.

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Καταλαβαινω που το πας, οτι λες απλα για να λες, απο την μια λες χαλια ποιοτητα, απο την αλλη ε ενταξει χαλια ποιοτητα αλλα μπορει να πεθανουμε πριν το κινητο. 

οκ φιλε καταλαβα, iphonas εισαι απ'οτι βλεπω, ενταξει γκαρντασι πληρωσες κανα χιλιαρικο και ο φιλος σου με το xiaomi φορτιζει ανα δυο μερες το κινητο του και του ζητας να στο κανει power bank οταν πατε για καφε για να μπεις super smooth στο facebook, αλλα δε χρειαζεται να το κραζεις για τις δικες σου λαθος επιλογες.
Αλλα να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο θα εκανα, εχουμε και εναν εγωισμο σαν ανθρωποι.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. 

Άλλος ένας που έδωσε 200€ για κινητό (και αν) και οοοοολοι οι άλλοι που δώσανε παραπάνω είναι για λύπηση/κορόϊδα/ποζεράδες.

Άντε... γύρνα πλευρό τώρα. 

1 ώρα πριν, ChrisTz1 είπε

Μπράβο στην xiaomi! Σταματάει την υποστήριξη σε συσκευές 2-3 ετών!!!

Κάτοχος Redmi pro σχεδόν 3 χρόνια τώρα, έχει πάρει μόνο μια αναβάθμιση. Καλά, αν τις σταματήσει και επίσημα δεν θα αλλάξει και τίποτα..

Για αυτό το νέο μου τηλέφωνο θα είναι το OnePlus 7!

Καλά τώρα, εδώ φταις 100% εσύ.

Το redmi pro κυκλοφόρησε μόνο για την αγορά της Κίνας και ήταν ένα σχεδόν "πειραματικό" μοντέλο, γι'αυτό και δεν υπήρξε διάδοχος.  

Τώρα αν το φέραν εδώ σκρουτζομάγαζα/ιδιώτες και σου γυάλισε η amoled, σόρυ κιόλας δε φταίνε αυτοί. 

Άσε που φοράει και mediatek με την γνωστή ανύπαρκτη υποστήριξη. 

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...