Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AfroditiM είπε

Κανονικά θα έπρεπε να πάρει την καινούργια έκδοση Android Nougat...Ας πάρει και το MIUI 11 και μετά ας σταματήσει...Το Redmi Note 4X (Snapdragon 625) είναι πιο καινούργιο μοντέλο από όσο γνωρίζω από το το MTK που είναι πιο παλιό...

Nougat έχει πάρει, αυτή ήταν η μεγάλη αναβάθμιση. Δεν νομίζω πως θα πάρει το MIUI 11, είχαν μερικούς μήνες διαφορά με το ΜΤΚ και το MIUI 11 αργεί αρκετά μέχρι να βγει.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/5/2019 στις 11:57 ΠΜ, panos- είπε

Nougat έχει πάρει, αυτή ήταν η μεγάλη αναβάθμιση. Δεν νομίζω πως θα πάρει το MIUI 11, είχαν μερικούς μήνες διαφορά με το ΜΤΚ και το MIUI 11 αργεί αρκετά μέχρι να βγει.

Τι να πω πια άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος... δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι... Αν δεν πάρει MIUI 11 μπορώ να πάω σε ειδικό προγραμματιστή να μου το εγκαταστήσει ή δεν γίνεται?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, AfroditiM είπε

Τι να πω πια άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος... δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι... Αν δεν πάρει MIUI 11 μπορώ να πάω σε ειδικό προγραμματιστή να μου το εγκαταστήσει ή δεν γίνεται?

Υπάρχει δυνατότητα να πειράξεις το κινητό σου και να εγκαταστήσεις μια έκδοση που έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα των προγραμματιστών, είναι ανεπίσημες εκδόσεις για κινητά τα οποία πλέον δεν υποστηρίζονται. Είναι σχετικά απλή διαδικασία, θέλει λίγο ψάξιμο και γίνεται παιχνιδάκι.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, panos- είπε

Υπάρχει δυνατότητα να πειράξεις το κινητό σου και να εγκαταστήσεις μια έκδοση που έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα των προγραμματιστών, είναι ανεπίσημες εκδόσεις για κινητά τα οποία πλέον δεν υποστηρίζονται. Είναι σχετικά απλή διαδικασία, θέλει λίγο ψάξιμο και γίνεται παιχνιδάκι.

Α ωραία!!!!! Θα το κάνω...θα βρω έναν προγραμματιστή να μου το κάνει... Ευχαριστώ!!!!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AfroditiM είπε

Α ωραία!!!!! Θα το κάνω...θα βρω έναν προγραμματιστή να μου το κάνει... Ευχαριστώ!!!!

Να βρεις κάποιον που περνάει Custom Roms και όχι οποιονδήποτε προγραμματιστή. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, becoming_I είπε

Να βρεις κάποιον που περνάει Custom Roms και όχι οποιονδήποτε προγραμματιστή. 

Α ωραία καλά που μου το είπες!!!!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, adi32 είπε

Αν δουλευει σωστα το τηλεφωνο αστο οπως ειναι 

23 ώρες πριν, dancer_69 είπε

Για να βάλεις custom rom σε xiaomi συσκευές χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader το οποίο γίνεται από την xiaomi. Γενικά για πληροφορίες και οδηγούς σχετικά με miui και xiaomi συσκευές μπορείς να δεις εδώ:

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/BoardList/

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση...θα το ψάξω αλλά αργότερα...

23 ώρες πριν, adi32 είπε

Αν δουλευει σωστα το τηλεφωνο αστο οπως ειναι 

Προς το παρόν αντέχει και με το παραπάνω... αργότερα εάν δεν δω ενημερώσεις θα ψάξω να βρω άνθρωπο που περνάει Custom Rom...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...