Adamopoulos Nikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Στις 6/4/2019 στις 1:22 ΜΜ, techon1 είπε Γιατί όχι Huawei φίλε Βαγγέλη; γτ η huwaei έχει αρχισει και ξεφευγει στις τιμες
tounion Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 Redmi 3S Prime από Δεκέμβριο 2016, έχουν πέσει κάτω 100φορες, δεν καταλαβαίνει τίποτα... Και όταν χαλάσουν πάλι Xiaomi 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 7/4/2019 στις 12:21 ΠΜ, fg9000 είπε Χτύπημα κάτω από την ζώνη Χιαομαρα μου ❤️ Δεν πειράζει ώμος, αφού με 150Ε χτυπώ άνετα τα iphone, σε συγχωρώ.❤️ ❤️❤️❤️❤️ XIAOMAΡΑ RULES ❤️❤️❤️❤️ Ξιαομαρα ζούμε, σαν Apple να σε δούμε!!!! Στις 7/4/2019 στις 3:50 ΠΜ, nosstrom είπε Που ακριβώς χτυπάει τα iPhone η Xiaomi..? το 6s από το 2015 υποστήριξη ? Εδώ το xiaomi Redmi note 3 με silicone θήκη και ξέβαψε το χρώμα... τι iPhonas και xiaomas και huaweas , ότι πληρώνεις παίρνεις …. ο καθένας ζυγίζει υπέρ κατά και αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες και τη τσέπη του. Προσωπικά είχα κινητο RN3 ένα χρυσαφί, το έδωσα δώρο δε με κάλυψε, η μπαταρία δεν είναι το παν, ούτε τα νανοσεκ που ανοιγει η εφαρμογή, οθόνη χάλια, ήχος χάλια, σήμα χάλια,wifi πολύ καλό, φωτογραφίες μέτριες, πλαστικούρα που προσωπικά εχει ξεβάψει το πλαστικό της πλάτης το είδα πρόσφατα.... Χτύπημα στον ώμο,οχι κάτω απο την ζώνη. 😆
chrisxkar Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω παντως με το mi note 3 νομιζω οτι εχω κανει την καλυτερη αγορα μου ειμαι υπερικανοποιημενος με το πως ρολαρει δεν κολλαει πουθενα πολυ καλη καμερα τα σπεκ παρα πολυ καλα και η τιμη απιστευτη σχετικα με τα υπολοιπα παρανοικα ποσα της αγορας. απλα πιστευω οτι θα επαναληφθει η ιστορια της lg που απο το vfm που ειχαν ξεκινησαν την υπερκοστολογηση Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από chrisxkar
chakotay7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χμμμμμ και μετά απο το redmi 4 να περιμένουμε δηλαδή το ιδιο και για το 5; Και το σκεπτομουν σοβαρά ως αντικαταστάτη της συσκευής που έχω... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από chakotay7
Πανος999 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Οταν λεει redmi pro, εννοει ολη τη σειρα!? Κ το note 6 pro πχ?
nvel Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 το redmi pro δεν ανήκει στην σειρά των redmi note αλλά στην σειρά των redmi
AfroditiM Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Είναι αλήθεια ότι σταματάει τις αναβαθμίσεις για Redmi Note 4X (Snapdragon 625)? Στις 6/4/2019 στις 1:20 ΜΜ, panos- είπε Έκοψε το RN4 με τον Mtk, το μοντέλο με τον S625 συνεχίζει κανονικά. Είναι σίγουρο ότι το μοντέλο με το S625 συνεχίζει κανονικά? Γιατί διαβάζω ότι ακόμα και σε αυτό το μοντέλο σταματάνε τις αναβαθμίσεις...
panos- Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, AfroditiM είπε Είναι αλήθεια ότι σταματάει τις αναβαθμίσεις για Redmi Note 4X (Snapdragon 625)? Είναι σίγουρο ότι το μοντέλο με το S625 συνεχίζει κανονικά? Γιατί διαβάζω ότι ακόμα και σε αυτό το μοντέλο σταματάνε τις αναβαθμίσεις... Στην ανακοίνωση λέει μόνο για το MTK.
geodrako Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ε μα κι αυτή η Xiaomi 36277263 release συσκευών ανά χρόνο 😂😂😂
AfroditiM Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Ξέρει κανείς πότε θα γίνει αναβάθμιση λογισμικού για Redmi Note 4X (Snapdragon 625)?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Παιδιά πάντως από εκεί που δεν την ήξερε κανένας την xiaomi από 2013 μόλις έβγαλε ένα από τα πρώτα της μοντέλα ανέβηκε στις πρώτες θέσεις, για μένα είναι μια πολύ αξιόλογη εταιρεία η οποία φτάνει άνετα την Samsung και apple.
panos- Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 1/5/2019 στις 9:52 ΠΜ, AfroditiM είπε Ξέρει κανείς πότε θα γίνει αναβάθμιση λογισμικού για Redmi Note 4X (Snapdragon 625)? Καινούρια έκδοση Android δεν νομίζω ότι πρόκειται να πάρει, ήδη έχει πάρει μια αναβάθμιση. Για MIUI μέχρι στιγμής η υποστήριξη συνεχίζεται κανονικά, λογικά σε λίγους μήνες θα κοπεί όπως έγινε και με το ΜΤΚ μοντέλο.
AfroditiM Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, panos- είπε Καινούρια έκδοση Android δεν νομίζω ότι πρόκειται να πάρει, ήδη έχει πάρει μια αναβάθμιση. Για MIUI μέχρι στιγμής η υποστήριξη συνεχίζεται κανονικά, λογικά σε λίγους μήνες θα κοπεί όπως έγινε και με το ΜΤΚ μοντέλο. Κανονικά θα έπρεπε να πάρει την καινούργια έκδοση Android Nougat...Ας πάρει και το MIUI 11 και μετά ας σταματήσει...Το Redmi Note 4X (Snapdragon 625) είναι πιο καινούργιο μοντέλο από όσο γνωρίζω από το το MTK που είναι πιο παλιό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα