Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fg9000 είπε

Χτύπημα κάτω από την ζώνη Χιαομαρα μου ❤️

Δεν πειράζει ώμος, αφού με 150Ε χτυπώ άνετα τα iphone, σε συγχωρώ.❤️

❤️❤️❤️❤️ XIAOMAΡΑ RULES ❤️❤️❤️❤️

Ξιαομαρα ζούμε, σαν Apple να σε δούμε!!!!

Που ακριβώς χτυπάει τα iPhone η Xiaomi..?  το 6s από το 2015 υποστήριξη ?

Εδώ το xiaomi Redmi note 3 με silicone θήκη και ξέβαψε το χρώμα... 

12 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Καταλαβαινω που το πας, οτι λες απλα για να λες, απο την μια λες χαλια ποιοτητα, απο την αλλη ε ενταξει χαλια ποιοτητα αλλα μπορει να πεθανουμε πριν το κινητο. 

οκ φιλε καταλαβα, iphonas εισαι απ'οτι βλεπω, ενταξει γκαρντασι πληρωσες κανα χιλιαρικο και ο φιλος σου με το xiaomi φορτιζει ανα δυο μερες το κινητο του και του ζητας να στο κανει power bank οταν πατε για καφε για να μπεις super smooth στο facebook, αλλα δε χρειαζεται να το κραζεις για τις δικες σου λαθος επιλογες.
Αλλα να σου πω την αληθεια και εγω το ιδιο θα εκανα, εχουμε και εναν εγωισμο σαν ανθρωποι.

2 στα 2 xiaomi ~ 3 μιση χρονια , το αλλο τα κλεινει τωρα και δουλευει μια χαρα, το πρωτο στα 3μιση το πεταξε ο αλλος (αγοραστης) χαμο γιατι μαλωσε με την κοπελα του και το εκανε κομματια, κριμα γιατι ηθελα να δω ποσο θα κρατουσε 😛. Αλλα κλαιν ποσα update να ζητησεις.

τι iPhonas και xiaomas και huaweas  , ότι πληρώνεις παίρνεις ….  ο καθένας ζυγίζει υπέρ κατά και αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες και τη τσέπη του. Προσωπικά είχα κινητο  RN3 ένα χρυσαφί, το έδωσα δώρο δε με κάλυψε, η μπαταρία δεν είναι το παν, ούτε τα νανοσεκ που ανοιγει η εφαρμογή, οθόνη χάλια, ήχος χάλια, σήμα χάλια,wifi πολύ καλό, φωτογραφίες μέτριες, πλαστικούρα που προσωπικά εχει ξεβάψει το πλαστικό  της πλάτης το είδα πρόσφατα.... 

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τα λεφτά που δίνεις είναι μια χαρά τα 2-3 χρόνια υποστήριξης της Xiaomi, με αναβαθμίσεις στο λογισμικό, την στιγμή που η Samsung πολλές φορές δεν δίνει ούτε ένα update στην επόμενη έκδοση του Android, σε low/mid-range συσκευές.

Για iphone δεν θα μιλήσω, γιατί δεν πρόκειται να δώσω ένα χιλιάρικο για κινητό που μπορεί να χαλάσει/σπάσει σε μια στιγμή.

Η καλύτερη εταιρία για εμένα είναι η OnePlus, γιατί μπορεί να βγάζει μια συσκευή το χρόνο, αλλά την υποστηρίζει όσο δεν πάει, έχει σχετικά λογικές τιμές για αυτά που προσφέρει και "ακούει" το feedback των χρηστών.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αχαχαχαχα, σοβαρά τώρα; Και καλά τώρα η Xiaomi έκανε αναβάθμιση σε αυτές τις συσκευές; 🙃 Οι μισές από αυτές έπαιρναν μόνο νέα έκδοση MIUI και ποτέ νέα έκδοση Android. Το MIUI έτσι κι αλλιώς μετά το MIUI 8 χειροτερεύει, οπότε... αναβάθμιση; xD Αλήθεια; xD Ας μην ξεχάσουμε τις ξεχασμένες από την Xiaomi συσκευές που είχαν Mediatek επεξεργαστές μέσα ^_^ Αχ, αυτές δεν πήραν καλά καλά καν νέο MIUI xD Θέλω να ξέρω... τι είναι πιο δύσκολο; Να κάνεις ελαφρώς modify ορισμένες λειτουργίες και να προσθέσεις κάποιες έξτρα στο stock Android ή να φτιάξεις ένα σάπιο UI γεμάτο σύγχυση και ανισορροπία, κακόγουστο, κινέζικο, κάνοντας το Android ακόμα πιο δύσχρηστο για άπειρους χρήστες και ανόητο για έμπειρους; 

Σοβαρά τώρα, γιατί μόνο η OnePlus διάλεξε την πρώτη επιλογή; Γιατί η Xiaomi θέλει να γίνει Samsung; -_- (και αποτυγχάνει οικτρά σε αυτό...). 

Στην τελική, ποιος νοιάζεται για τα updates σε αυτές τις "παλιές" συσκευές; (μια χαρά πάνε οι μισές από αυτές τις συσκευές, αλλά χώρις update και software tweaks, RIP) 

Ευκαιρία να ξεφύγετε από την ανοησία που λέγεται Xiaomi. 

• Confused 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, stafaf είπε

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. 

Άλλος ένας που έδωσε 200€ για κινητό (και αν) και οοοοολοι οι άλλοι που δώσανε παραπάνω είναι για λύπηση/κορόϊδα/ποζεράδες.

Άντε... γύρνα πλευρό τώρα. 

Καλά τώρα, εδώ φταις 100% εσύ.

Το redmi pro κυκλοφόρησε μόνο για την αγορά της Κίνας και ήταν ένα σχεδόν "πειραματικό" μοντέλο, γι'αυτό και δεν υπήρξε διάδοχος.  

Τώρα αν το φέραν εδώ σκρουτζομάγαζα/ιδιώτες και σου γυάλισε η amoled, σόρυ κιόλας δε φταίνε αυτοί. 

Άσε που φοράει και mediatek με την γνωστή ανύπαρκτη υποστήριξη. 

Δηλαδή αυτό τι σημαίνει; Είναι άλλοθι για την xiaomi επειδή έβγαινε Κίνα? Στην Κίνα δεν κάνουν update δλδ; Και αν έβγαινε μόνο Κίνα γιατί υπήρχε η global έκδοση;

Δημοσ.

Έχετε μπερδέψει την βούρτσα με κάτι άλλο μου φαίνεται...Η αγορά είναι ελεύθερη και ο καθένας αγοράζει ότι τον καλύπτει...άλλον η μπαταριά,άλλον η φωτογραφική(αν και για αυτό μάλλον θα έχει να αγοράσει κινητό 10 χρόνια τώρα)άλλον να μεγαλώσει το εγώ του...είναι δικαίωμα του και τέλος..το να αρχίζει μια διαμάχη ποιανού η αγορά είναι καλύτερη και να προσπαθεί να το επιβάλει είναι λάθος και τραγικό μάλιστα...Επίσης κοιτάχτε τις ανάγκες σας και όχι τι σας επιβάλουν...Μήν γίνεστε όλοι vegan γιατί είναι in ,ούτε να βρίζετε όσους τρώνε κρέας ....Δεν είναι όλα Ποδοσφαιρό και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisTz1 είπε

Δηλαδή αυτό τι σημαίνει; Είναι άλλοθι για την xiaomi επειδή έβγαινε Κίνα? Στην Κίνα δεν κάνουν update δλδ; Και αν έβγαινε μόνο Κίνα γιατί υπήρχε η global έκδοση;

Ερωτήματα για τα οποία υπάρχουν απαντήσεις στο Ελληνικό φόρουμ για xiaomi. Μην πλατιαζουμε εδώ. Αλλά ό,τι σου γράφω ισχύει. 

Ήταν κινητό που βγήκε "ξώφαλτσα" και δεν υπήρχε ούτε υποστήριξη. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nosstrom είπε

Ξέβαψε το χρώμα στο redmi, οοοο μαι γκόντ!!!!!

Έτυχε έτυχε, ένα στα 10.000.000!!!!

Η xiaomi στα κινητά ως περίβλημα βάζει πλαστικό τιτάνιο είναι αρκετά ανθεκτικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, nosstrom είπε

τι iPhonas και xiaomas και huaweas  , ότι πληρώνεις παίρνεις ….  ο καθένας ζυγίζει υπέρ κατά και αγοράζει σύμφωνα με τις ανάγκες και τη τσέπη του. Προσωπικά είχα κινητο  RN3 ένα χρυσαφί, το έδωσα δώρο δε με κάλυψε, η μπαταρία δεν είναι το παν, ούτε τα νανοσεκ που ανοιγει η εφαρμογή, οθόνη χάλια, ήχος χάλια, σήμα χάλια,wifi πολύ καλό, φωτογραφίες μέτριες, πλαστικούρα που προσωπικά εχει ξεβάψει το πλαστικό  της πλάτης το είδα πρόσφατα.... 

RN3 ειχα και εγω οπως ειπα, πως καταφερες να το ξεβαψεις; και εγω ο χαζουλις καθαριζα το wrist wrest απο το πληκτρολογιο coolermaster trigger που αξιζε οσο το RN3 με οινοπνευμα και εφυγε το χρωμα (παιζει να εχει κατι σαν plastidip 😛 ) αλλα το δικο μου ειναι ετσι μετα απο 3,5 χρονια. 

spacer.png

η οθονη γιατι χαλια; εμενα το μονο προβλημα σε πολυ ηλιο επρεπε να ανοιξω μαξ την φωτεινοτητα, κατα τα αλλα μια χαρα, και ο ηχος κομπλε. σημα επισης, καμια wind εχεις μηπως; και χωρις b20 γιατι ειχα παρει το mediatek (china version) δεν ειχα θεμα. 

φωτογραφιες το ηξερα οτι ητανε χαλια οταν το αγοραζα, δεν το ειχα παρει γι'αυτο. 

Παντως πως καταφερες να παρεις RN3 πλαστικουρα ενω η πλατη ειναι αλουμινιο ακομα δεν το καταλαβα.

Τουλάχιστον αν σας πληρώνουν για δυσφημιση να κάνετε και ένα research για αυτό που κραζεται. 

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 3
Δημοσ.

Η καλύτερη λύση, αν είσαι σιδεροφάγος και υπολογίζεις οτι το κινητό θα σου πάει ~200€ με προσδόκιμο ζωής τα 2 χρόνια. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ οτι αντέχουν 2 χρόνια, αλλά οτι με 2κατοστάρικα ανά διετία, έχεις συσκευή αντίστοιχη των απαιτήσεων της εποχής, γι'αυτό σταθερά Redmi Note.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Ξέβαψε το χρώμα στο redmi, οοοο μαι γκόντ!!!!!

Έτυχε έτυχε, ένα στα 10.000.000!!!!

Η xiaomi στα κινητά ως περίβλημα βάζει πλαστικό τιτάνιο είναι αρκετά ανθεκτικό

Έχει πάρει χρώμα η θήκη σιλικόνης...άμα καταφέρω να τραβήξω φωτογραφία να στείλω  

Δημοσ.

redmi note 3 (snapdragon, 3/32) και δεν λέει να χαλάσει να πάρουμε κανένα καινούριο😁.

Λυπάμαι να το πετάξω στο συρτάρι.

Πάντως και τα επόμενα 200-250Ε εννοείται στην XIAOMI για άλλη μια τριετία.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε

RN3 ειχα και εγω οπως ειπα, πως καταφερες να το ξεβαψεις; και εγω ο χαζουλις καθαριζα το wrist wrest απο το πληκτρολογιο coolermaster trigger που αξιζε οσο το RN3 με οινοπνευμα και εφυγε το χρωμα (παιζει να εχει κατι σαν plastidip 😛 ) αλλα το δικο μου ειναι ετσι μετα απο 3,5 χρονια. 

spacer.png

η οθονη γιατι χαλια; εμενα το μονο προβλημα σε πολυ ηλιο επρεπε να ανοιξω μαξ την φωτεινοτητα, κατα τα αλλα μια χαρα, και ο ηχος κομπλε. σημα επισης, καμια wind εχεις μηπως; και χωρις b20 γιατι ειχα παρει το mediatek (china version) δεν ειχα θεμα. 

φωτογραφιες το ηξερα οτι ητανε χαλια οταν το αγοραζα, δεν το ειχα παρει γι'αυτο. 

Παντως πως καταφερες να παρεις RN3 πλαστικουρα ενω η πλατη ειναι αλουμινιο ακομα δεν το καταλαβα.

Τουλάχιστον αν σας πληρώνουν για διαφήμισή να κάνετε και ένα research για αυτό που κραζεται. 

Που την είδες την αλουμίνιου πλάτη; Κάτοχος iPhone είμαι και δε κράζω ούτε ειρωνεύομαι ούτε κρίνω κάποιου την επιλογή σε θέμα κινητού την εμπειρία μου λέω, ούτε iphonakias είμαι μπορεί σε 2 χρόνια να πάρω  Xiaomi η hua και επειδή είχα ασχοληθεί με το RN3 αρκετά καί με firmware custom από miui.gr και mifit δεν έμεινα ικανοποιημένος .

Δημοσ.
14 ώρες πριν, fg9000 είπε

Χτύπημα κάτω από την ζώνη Χιαομαρα μου ❤️

Δεν πειράζει ώμος, αφού με 150Ε χτυπώ άνετα τα iphone, σε συγχωρώ.❤️

❤️❤️❤️❤️ XIAOMAΡΑ RULES ❤️❤️❤️❤️

Ξιαομαρα ζούμε, σαν Apple να σε δούμε!!!!

Πως θες να την δεις σαν ποιότητα ή σαν τιμή ;;;; Γιατί είπε η Xiaomi ότι θα ανεβάσει τις τιμές 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nosstrom είπε

Έχει πάρει χρώμα η θήκη σιλικόνης...άμα καταφέρω να τραβήξω φωτογραφία να στείλω  

Ναι αν θέλεις ποσταρε φωτό να δούμε διότι τα ξιαομι δεν ξεβάφουν ούτε με λουλακι που λέει ο λόγος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nosstrom είπε

Που την είδες την αλουμίνιου πλάτη; Κάτοχος iPhone είμαι και δε κράζω ούτε ειρωνεύομαι ούτε κρίνω κάποιου την επιλογή σε θέμα κινητού την εμπειρία μου λέω, ούτε iphonakias είμαι μπορεί σε 2 χρόνια να πάρω  Xiaomi η hua και επειδή είχα ασχοληθεί με το RN3 αρκετά καί με firmware custom από miui.gr και mifit δεν έμεινα ικανοποιημένος .

τι που την ειδα φιλε θα με τρελανεις; 3,5 χρονια το ειχα. βαρα το με το νυχι και θα καταλαβεις.

Στειλε φωτο να δουμε τι πλαστικο ξεβαψε.

Το εχω λυσει το πισω μερος να αλλαξω μπαταρια.

Με botakia μιλαω μωρε;

alu.jpg

Επεξ/σία από ExTaCy1337
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...