Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Λες αυτό που του έβαλαν SoC που δεν "βλέπει" την κάμερα που του φόρτωσαν;

Και εγώ έχω έναν μπάρμπα που έχει ένα zastava εποχής Τίτο που ακόμη δουλεύει.

Καταλαβαίνεις που το πάω ε; 

Edit: Στο poco πρόσεχε μην το βλέπει πολύ ο ήλιος, θα σου "ψυριάσουν" τα πλαστικά ε;

χαχαχα θα το στρώσει με υαλόχαρτο νερού.. :)

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stafaf είπε

Καλά... κόψε κάτι. 

Δεν είχες μάλλον αλλά κινητά, γι'αυτό το γράφεις. 

Σε σχέση με τα λεφτά που δίνεις ναι θα το ξαναπω. Απίστευτη ποιότητα της Xiaomi με τα Redmi. 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zananiro είπε

Το να παίρνει αναβάθμιση miui αλλάζοντας απλά το skin και τον launcher και να έχει security patch από Γενάρη του 2017 δεν θεωρείται υποστήριξη.

Security Patch έχει 1/7/2018 . Δεν αλλάζει σκιν και u.i. στα update .Διορθώνει και προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στο κινητό. 

Δημοσ.

Και να τα σταματήσει τι θα χάσει ο μέσος χρήστης? Δε θα μπαίνει στο Facebook ή δε θα ανοίγει το instagram? 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

Και να τα σταματήσει τι θα χάσει ο μέσος χρήστης? Δε θα μπαίνει στο Facebook ή δε θα ανοίγει το instagram? 

Αυτή η νοοτροπία να μην υπήρχε και θα δίναν όλες οι εταιρείες updates για 3+ χρόνια.

• Like 4
Δημοσ.

Προφάνως οσοι γράφετε εδω δεν είχατε ποτε xiaomi...Είναι η μοναδική που υποστηρίζει κινητά 3 χρόνια μετα την κυκλοφορία τους(και η oneplus βεβαια που δεν πιανεται σε αυτο τον τομεα)και μια χαρα δινει android patches..Ναι τα xiaomi δεν ειναι τα καλυτερα κινητα στην κατηγορία τους...δεν το είπε κάνεις αυτό...τα πιο vfm  είναι και σε αυτη την κατηγορία παίζουν μόνα τους....
Τώρα για την huawei μην τα ξαναλέμε..ξεκίνησε σαν την xiaomi και την είδε apple,,ξεσκίζει τις φωτογραφιες με ultrasharpening και νομιζετε χαπατα οτι βγάζετε φωτογραφιες..σας πεταει και ενα 1000 κοστος και νομιζετε οτι έχει τρελη διαφορα απο ενα Mi8 ή ενα Mi9 για παραδειγμα...

• Like 5
Δημοσ.
8 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Έχω το Redmi 4A και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Νομίζω ότι όταν το πήρα είχε την έκδοση Miui 7 ή 8 και τώρα έχει την 10. Μια χαρά, εγώ δεν περίμενα καν ότι θα έπαιρνε αναβαθμίσεις, σε σχέση με άλλες μάρκες smartphone που είχα παλιότερα. Θα το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει, ούτε με νοιάζει να πάρει και άλλη αναβάθμιση.

κι ένας ακόμη λόγος να προσθέσω εγώ, ότι είχε την 800αρα μπάντα (B20) ενώ το 4Χ δεν την είχε. πολύ σημαντικό για μένα που δεν έχω cosmote για να χω παντού 4G. το χω από 6/2017 και όσο πάει!

Δημοσ.

Για να λέμε και μερικές αλήθειες. Δεν ξέρω άλλη εταιρία με λογισμικό android που να υποστηρίζει τα κινητά της με αναβαθμίσεις ως και 3 χρόνια.

Μιλάω πάντα για android, η apple είναι γνωστό ότι τα υποστηρίζει τουλάχιστον μια 5ετία ( το 5s τρέχει το τελευταίο ios)

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος Redmi 4X global edition , πολύ ευχαριστημένος ακόμη και μετά απο 2 χρόνια. Ειμαι στην 10.1.1.0 NAMMIFI και ελπίζω για την 11

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktlk21 είπε

...χαπατα...

Εδώ είναι το σημείο, που ό,τι λες πριν και μετά απ' αυτό είναι για την ανακύκλωση. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Haldol είπε

Αυτή η νοοτροπία να μην υπήρχε και θα δίναν όλες οι εταιρείες updates για 3+ χρόνια.

Σιγα μην δίνουν για 13 σε κινητά των 100-200 ευρώ. Θα είχαν φαλιρίσει για να λες εσύ ότι έχεις το τελευταίο patch. Μετά τα 2 χρόνια αλλάζεις κινητό, γι αυτό δεν δίνεις χιλιάρικα για να τα κλαις. 

Δημοσ.

Χτύπημα κάτω από την ζώνη Χιαομαρα μου ❤️

Δεν πειράζει ώμος, αφού με 150Ε χτυπώ άνετα τα iphone, σε συγχωρώ.❤️

❤️❤️❤️❤️ XIAOMAΡΑ RULES ❤️❤️❤️❤️

Ξιαομαρα ζούμε, σαν Apple να σε δούμε!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...