timk Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Η Xiaomi έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση ακόμα και συσκευών πέντε ετών στην τελευταία έκδοση του MIUI, αλλά από ότι φαίνεται αυτή την πρακτική ενδέχεται να την σταματήσει. Η δημοφιλής εταιρεία ανακοίνωσε στο forum υποστήριξης της ότι θα σταματήσει να προσφέρει ενημερώσεις λογισμικού σε επτά από τα smartphone της, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν στο MIUI 11 και δεν πρόκειται να λάβουν κάποια Global Beta. Ο διαχειριστής της Mi Community είπε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστούν προς το παρόν άλλες συσκευές. Η ανακοίνωση αφορά και στην αγορά της Ινδίας, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι εκδόσεις του Redmi Note 4 θα σταματήσουν να δέχονται firmware updates. Παρόλα αυτά, αν και οι αναβαθμίσεις λογισμικού θα σταματήσουν για τις παρακάτω συσκευές, θα συνεχίσει η υποστήριξη τους με security updates. Xiaomi Redmi Note 4 Xiaomi Redmi 3S Xiaomi Redmi 3X Xiaomi Redmi 4 Xiaomi Redmi 4A Xiaomi Redmi Note 3 Xiaomi Redmi Pro GSMArena View full article
hunter2000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Νοιώθω τα ίδια συναισθήματα με την διακοπή υποστήριξης των windows phone.
RTW4ever Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Έχω το Redmi 4A και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Νομίζω ότι όταν το πήρα είχε την έκδοση Miui 7 ή 8 και τώρα έχει την 10. Μια χαρά, εγώ δεν περίμενα καν ότι θα έπαιρνε αναβαθμίσεις, σε σχέση με άλλες μάρκες smartphone που είχα παλιότερα. Θα το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει, ούτε με νοιάζει να πάρει και άλλη αναβάθμιση. 25 4
Vangelis_D9 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Αρκετά νωρίς έκοψε το RN4 ενώ υποστήριζε ακόμη το RN3, τεσπά. Δεν πειράζει πάμε για άλλο, εννοείται πάντα Xiaomi/Redmi. 6
panos- Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Αρκετά νωρίς έκοψε το RN4 ενώ υποστήριζε ακόμη το RN3, τεσπά. Δεν πειράζει πάμε για άλλο, εννοείται πάντα Xiaomi/Redmi. Έκοψε το RN4 με τον Mtk, το μοντέλο με τον S625 συνεχίζει κανονικά. 12
techon1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Αρκετά νωρίς έκοψε το RN4 ενώ υποστήριζε ακόμη το RN3, τεσπά. Δεν πειράζει πάμε για άλλο, εννοείται πάντα Xiaomi/Redmi. Γιατί όχι Huawei φίλε Βαγγέλη;
Dunyas Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Η λίστα: land_global - Redmi 3S/Prime omega_global - Redmi Pro markw_global - Redmi 4 Prime rolex_global - Redmi 4A prada_global - Redmi 4 Global nikel_global - Redmi Note 4 (MTK Version) kate_global - Redmi Note 3 (MTK Version) 7 3
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Εγώ έχω το Mi6 και έχω σταματήσει 2 εκδόσεις MIUI πίσω! Είναι καλύτερα, το απλοποιούν όσο κυλάει ο καιρός και το αγοράζουν οι σύζυγοι των πωρωμένων!
T. Jefferson Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Έχουμε Redmi Note 4X και Note 5 και δεν ξέρουμε αν θα σταματήσει η υποστήριξη στο ένα από τα δυο, αντί να είναι ξεκάθαροι και να τη σταματήσουν και στα δύο!
georgeSκ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Εδω πάντως λέει πως θα αναβαθμηστουν κανονικά... https://news.xiaomi-miui.gr/miui-11-device-list-which-receive-the-update/
sbartsa Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Αρκετά νωρίς έκοψε το RN4 ενώ υποστήριζε ακόμη το RN3, τεσπά. Δεν πειράζει πάμε για άλλο, εννοείται πάντα Xiaomi/Redmi. Το ίδιο ακριβώς φίλε μου. Πρώτη φορά θέλω να κρατήσω κινητό και για τρίτο χρονο. Απίστευτη ποιότητα η Xiaomi με τα Redmi. Θα είναι μεγάλη χαζομάρα να αυξησουν τις τιμές. 6
stafaf Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 25 λεπτά πριν, sbartsa είπε Το ίδιο ακριβώς φίλε μου. Πρώτη φορά θέλω να κρατήσω κινητό και για τρίτο χρονο. Απίστευτη ποιότητα η Xiaomi με τα Redmi. Θα είναι μεγάλη χαζομάρα να αυξησουν τις τιμές. Καλά... κόψε κάτι. Δεν είχες μάλλον αλλά κινητά, γι'αυτό το γράφεις. 7 2 6 7
Tazman_NeW Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, stafaf είπε Καλά... κόψε κάτι. Δεν είχες μάλλον αλλά κινητά, γι'αυτό το γράφεις. Μάλλον είχε και άλλα κινητά για αυτό το γράφει. 16 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα