Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Xiaomi έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση ακόμα και συσκευών πέντε ετών στην τελευταία έκδοση του MIUI, αλλά από ότι φαίνεται αυτή την πρακτική ενδέχεται να την σταματήσει.

Η δημοφιλής εταιρεία ανακοίνωσε στο forum υποστήριξης της ότι θα σταματήσει να προσφέρει ενημερώσεις λογισμικού σε επτά από τα smartphone της, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αναβαθμιστούν στο MIUI 11 και δεν πρόκειται να λάβουν κάποια Global Beta.

Ο διαχειριστής της Mi Community είπε ότι δεν πρόκειται να επηρεαστούν προς το παρόν άλλες συσκευές. Η ανακοίνωση αφορά και στην αγορά της Ινδίας, κάτι που σημαίνει ότι όλες οι εκδόσεις του Redmi Note 4 θα σταματήσουν να δέχονται firmware updates.

Παρόλα αυτά, αν και οι αναβαθμίσεις λογισμικού θα σταματήσουν για τις παρακάτω συσκευές, θα συνεχίσει η υποστήριξη τους με security updates.

• Xiaomi Redmi Note 4
  • Xiaomi Redmi 3S
  • Xiaomi Redmi 3X
  • Xiaomi Redmi 4
  • Xiaomi Redmi 4A
  • Xiaomi Redmi Note 3
  • Xiaomi Redmi Pro  

GSMArena

View full article

Δημοσ.

Έχω το Redmi 4A και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Νομίζω ότι όταν το πήρα είχε την έκδοση Miui 7 ή 8 και τώρα έχει την 10. Μια χαρά, εγώ δεν περίμενα καν ότι θα έπαιρνε αναβαθμίσεις, σε σχέση με άλλες μάρκες smartphone που είχα παλιότερα. Θα το κρατήσω μέχρι να τα φτύσει, ούτε με νοιάζει να πάρει και άλλη αναβάθμιση.

• Like 25
  • Thanks 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Αρκετά νωρίς έκοψε το RN4 ενώ υποστήριζε ακόμη το RN3, τεσπά. Δεν πειράζει πάμε για άλλο, εννοείται πάντα Xiaomi/Redmi.

Έκοψε το RN4 με τον Mtk, το μοντέλο με τον S625 συνεχίζει κανονικά.

• Like 12
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Αρκετά νωρίς έκοψε το RN4 ενώ υποστήριζε ακόμη το RN3, τεσπά. Δεν πειράζει πάμε για άλλο, εννοείται πάντα Xiaomi/Redmi.

Γιατί όχι Huawei φίλε Βαγγέλη;

Δημοσ.

Η λίστα:

• land_global - Redmi 3S/Prime
  • omega_global - Redmi Pro
  • markw_global - Redmi 4 Prime
  • rolex_global - Redmi 4A
  • prada_global - Redmi 4 Global
  • nikel_global - Redmi Note 4 (MTK Version)
  • kate_global - Redmi Note 3 (MTK Version)
  • Like 7
  • Thanks 3
Δημοσ.

Εγώ έχω το Mi6 και έχω σταματήσει 2 εκδόσεις MIUI πίσω! Είναι καλύτερα, το απλοποιούν όσο κυλάει ο καιρός και το αγοράζουν οι σύζυγοι των πωρωμένων!

Δημοσ.

Έχουμε Redmi Note 4X και Note 5 και δεν ξέρουμε αν θα σταματήσει η υποστήριξη στο ένα από τα δυο, αντί να είναι ξεκάθαροι και να τη σταματήσουν και στα δύο!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε

Το ίδιο ακριβώς φίλε μου. Πρώτη φορά θέλω να κρατήσω κινητό και για τρίτο χρονο. Απίστευτη ποιότητα η Xiaomi με τα Redmi. Θα είναι μεγάλη χαζομάρα να αυξησουν τις τιμές. 

• Like 6
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, sbartsa είπε

Το ίδιο ακριβώς φίλε μου. Πρώτη φορά θέλω να κρατήσω κινητό και για τρίτο χρονο. Απίστευτη ποιότητα η Xiaomi με τα Redmi. Θα είναι μεγάλη χαζομάρα να αυξησουν τις τιμές. 

Καλά... κόψε κάτι. 

Δεν είχες μάλλον αλλά κινητά, γι'αυτό το γράφεις. 

• Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 6
  • Sad 7
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stafaf είπε

Καλά... κόψε κάτι. 

Δεν είχες μάλλον αλλά κινητά, γι'αυτό το γράφεις. 

Μάλλον είχε και άλλα κινητά για αυτό το γράφει.

• Like 16
  • Thanks 7
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...