Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 2-3 μερες προσθεσα εναν νεο ssd και εγκατεστησα τα win 10. επισης κρατησα και τον παλιο ssd με τα win 7. δηλαδη εχω dual boot.

ομως σε καθε ανοιγμα του υπολογιστη και σε οποιο λειτουργικο επιλεξω μου βγαινει το chkdsk. πως μπορω να αποτρεψω αυτη την ενεργεια;

την πρωτη φορα αφησα να γινει ο ελεγχος, δεν βρεθηκε λαποιο προβλημα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, maik42 είπε

πριν 2-3 μερες προσθεσα εναν νεο ssd και εγκατεστησα τα win 10. επισης κρατησα και τον παλιο ssd με τα win 7. δηλαδη εχω dual boot.

ομως σε καθε ανοιγμα του υπολογιστη και σε οποιο λειτουργικο επιλεξω μου βγαινει το chkdsk. πως μπορω να αποτρεψω αυτη την ενεργεια;

την πρωτη φορα αφησα να γινει ο ελεγχος, δεν βρεθηκε λαποιο προβλημα.

Γιατί να το αποτρέψεις και να μην δεις τελικά ποιός από τους δύο έχει το πρόβλημα και απλά να τον καταργήσεις/αφαιρέσεις/στείλεις για εγγύηση (αν έχει)?

Δημοσ.

οπως γραφω και αρχικο post το αφησα την πρωτη φορα και στους 2 ssd με τα λειτουργικα και δεν βρηκε καποιο προβλημα.

επισης τσεκαρει και 2 σκληρους ακομη (hdd) που εχω χωρισμενους σε διαμερισματα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, maik42 είπε

οπως γραφω και αρχικο post το αφησα την πρωτη φορα και στους 2 ssd με τα λειτουργικα και δεν βρηκε καποιο προβλημα.

επισης τσεκαρει και 2 σκληρους ακομη (hdd) που εχω χωρισμενους σε διαμερισματα.

Για τους HDD τώρα το γράφεις, απλά εντόπισε ποιός έχει το πρόβλημα και αντικατέστησέ τον από το να προσπαθείς να αποτρέψεις τον έλεγχο γιατί σε λίγο καιρό θα ψάχνεις να βρεις τρόπο να ανακτήσεις τα αρχεία σου από τον ελαττωματικό δίσκο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω δεν καταλαβες πως γραφω οτι σε κανεναν σκληρο δεν βρηκε οποιοδηποτε προβλημα ο ελεγχος.

Επεξ/σία από maik42

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...