maik42 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 πριν 2-3 μερες προσθεσα εναν νεο ssd και εγκατεστησα τα win 10. επισης κρατησα και τον παλιο ssd με τα win 7. δηλαδη εχω dual boot. ομως σε καθε ανοιγμα του υπολογιστη και σε οποιο λειτουργικο επιλεξω μου βγαινει το chkdsk. πως μπορω να αποτρεψω αυτη την ενεργεια; την πρωτη φορα αφησα να γινει ο ελεγχος, δεν βρεθηκε λαποιο προβλημα.
kormos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, maik42 είπε πριν 2-3 μερες προσθεσα εναν νεο ssd και εγκατεστησα τα win 10. επισης κρατησα και τον παλιο ssd με τα win 7. δηλαδη εχω dual boot. ομως σε καθε ανοιγμα του υπολογιστη και σε οποιο λειτουργικο επιλεξω μου βγαινει το chkdsk. πως μπορω να αποτρεψω αυτη την ενεργεια; την πρωτη φορα αφησα να γινει ο ελεγχος, δεν βρεθηκε λαποιο προβλημα. Γιατί να το αποτρέψεις και να μην δεις τελικά ποιός από τους δύο έχει το πρόβλημα και απλά να τον καταργήσεις/αφαιρέσεις/στείλεις για εγγύηση (αν έχει)?
maik42 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 οπως γραφω και αρχικο post το αφησα την πρωτη φορα και στους 2 ssd με τα λειτουργικα και δεν βρηκε καποιο προβλημα. επισης τσεκαρει και 2 σκληρους ακομη (hdd) που εχω χωρισμενους σε διαμερισματα.
kormos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, maik42 είπε οπως γραφω και αρχικο post το αφησα την πρωτη φορα και στους 2 ssd με τα λειτουργικα και δεν βρηκε καποιο προβλημα. επισης τσεκαρει και 2 σκληρους ακομη (hdd) που εχω χωρισμενους σε διαμερισματα. Για τους HDD τώρα το γράφεις, απλά εντόπισε ποιός έχει το πρόβλημα και αντικατέστησέ τον από το να προσπαθείς να αποτρέψεις τον έλεγχο γιατί σε λίγο καιρό θα ψάχνεις να βρεις τρόπο να ανακτήσεις τα αρχεία σου από τον ελαττωματικό δίσκο....
maik42 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) νομιζω δεν καταλαβες πως γραφω οτι σε κανεναν σκληρο δεν βρηκε οποιοδηποτε προβλημα ο ελεγχος. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από maik42
accipio Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δες αυτό το βίντεο (How to Stop CHKDSK from Running on Every Boot Up in Windows OS).
jim_p Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μηπως το chkdsk στο κανει οταν μπαινεις στα 7? Αν νια, θα ειναι απο το fast startup που εχουν τα 10. Κλειστο με τον τροπο που λεει εδω και ξαναδοκιμασε https://www.windowscentral.com/how-disable-windows-10-fast-startup 1
maik42 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 ευχαριστω παιδια, το προβλημα φαινεται πως λυθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα