μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Άμα χρωστάς μπορούν να σου κατάσχουν τα έπιπλα ; Άμα όμως μενεις στο σπίτι των γονιών σου και τα έπιπλα είναι δικά τους έχουν πάλι το δικαίωμα να στα κατάσχουν μόνο και μόνο επειδή μένεις εκεί; Κοινώς πότε μπουκαρουν στο σπίτι σου και τα παίρνουν όλα; Μόνο όταν είσαι ιδιοκτήτης ή όταν νοικιάζεις; Αν φιλοξενείσαι;
slk200gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν φιλοξενεισαι δεν μπορουν να κανουν τιποτα ( θα σε φιλοξενησω και θα παρουν τα πραγματα μου ?😁 ) επισης αν νοικιαζεις η εισαι ιδιοκτητης μπορουν να σε κατασχουν οτι εχεις διπλο ,δηλαδη εχεις 2 τιβι την μια μπορουν να σε παρουν,εχεις 2 ψυγεια το ενα μονο ,τα εχεις ολα μονα ?τα @@ σου θα παρουν και θα τους μεινουν και τα εξοδα που θα κανουν ,cool my friend Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από slk200gr
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή αν μένω σε σπίτι που δεν είναι στο όνομα μου ,δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν μέσα, σωστά; 20 λεπτά πριν, slk200gr είπε Αν φιλοξενεισαι δεν μπορουν να κανουν τιποτα ( θα σε φιλοξενησω και θα παρουν τα πραγματα μου ?😁 ) επισης αν νοικιαζεις η εισαι ιδιοκτητης μπορουν να σε κατασχουν οτι εχεις διπλο ,δηλαδη εχεις 2 τιβι την μια μπορουν να σε παρουν,εχεις 2 ψυγεια το ενα μονο ,τα εχεις ολα μονα ?τα @@ σου θα παρουν και θα τους μεινουν και τα εξοδα που θα κανουν ,cool my friend Απλά μπαίνουν μέσα και αρχίζουν και λένε α έχεις 10 βρακιά,θα σου πάρω τα πέντε. α έχεις λάπτοπ και υπολογιστή ,θα σου πάρω το λάπτοπ .υπάρχουν κριτήρια; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από μπιπ μπιπ
sstratos Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Γιατί φοβάσαι κατάσχεση?χρωστάς ενοίκια? Έχεις χρέη στην εφορία κι σου κάνουν κατάσχεση το δικό σου ακίνητο?
slk200gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, sstratos είπε Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Γιατί φοβάσαι κατάσχεση?χρωστάς ενοίκια? Έχεις χρέη στην εφορία κι σου κάνουν κατάσχεση το δικό σου ακίνητο? Δεν μας νοιαζει 33 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Δηλαδή αν μένω σε σπίτι που δεν είναι στο όνομα μου ,δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν μέσα, σωστά; Απλά μπαίνουν μέσα και αρχίζουν και λένε α έχεις 10 βρακιά,θα σου πάρω τα πέντε. α έχεις λάπτοπ και υπολογιστή ,θα σου πάρω το λάπτοπ .υπάρχουν κριτήρια; Αν ειναι σε αλλο ονομα δεν μπορουν να μπουν μεσα,ρουχα δεν κατασχυονται,τι να τα κανουν ,ο κανονας ειναι 2 ομοια αντικειμενα
The_Judas Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) ------------------------------------ Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από The_Judas
bromiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, sstratos είπε Πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Γιατί φοβάσαι κατάσχεση?χρωστάς ενοίκια? Έχεις χρέη στην εφορία κι σου κάνουν κατάσχεση το δικό σου ακίνητο? 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Δεν μας νοιαζει Εμάς μας νοιάζει...
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Αν ειναι σε αλλο ονομα δεν μπορουν να μπουν μεσα,ρουχα δεν κατασχυονται,τι να τα κανουν ,ο κανονας ειναι 2 ομοια αντικειμενα 1. Αν εγώ χρωστάω 100.000 στον Χ και έχω μόνο ένα πίνακα στο σπίτι μου, έναν Πικάσο, μπορούν να τον κατασχέσουν ή όχι; 2. Πόσο σίγουρος είσαι για την απάντησή σου στο 1;
bromiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, DrLo είπε 1. Αν εγώ χρωστάω 100.000 στον Χ και έχω μόνο ένα πίνακα στο σπίτι μου, έναν Πικάσο, μπορούν να τον κατασχέσουν ή όχι; 2. Πόσο σίγουρος είσαι για την απάντησή σου στο 1; Σύμφωνα με τον slk200gr πρέπει να έχεις δυο Πικάσο… 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Η ερώτηση μου είναι για χρέη σε τραπεζα και σε εφορίες. Μέχρι που μπορούν να φτάσουν . Πχ τα μόνα που εχεις είναι ένα μικρό αμάξι δεκαπενταετίας και τα ρούχα σου. Μένεις σε σπίτι που δεν είναι δικό σου ,όπως επίσης και τα έπιπλα δεν είναι δικά σου .τι μπορούν να σου κατασχέσουν;
DrLo Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Η ερώτηση μου είναι για χρέη σε τραπεζα και σε εφορίες. Μέχρι που μπορούν να φτάσουν . Πχ τα μόνα που εχεις είναι ένα μικρό αμάξι δεκαπενταετίας και τα ρούχα σου. Μένεις σε σπίτι που δεν είναι δικό σου ,όπως επίσης και τα έπιπλα δεν είναι δικά σου .τι μπορούν να σου κατασχέσουν; Το μισθό σου (υποθέτω από ένα ποσό και πάνω).
papoys1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Δηλαδή αν μένω σε σπίτι που δεν είναι στο όνομα μου ,δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν μέσα, σωστά; Απλά μπαίνουν μέσα και αρχίζουν και λένε α έχεις 10 βρακιά,θα σου πάρω τα πέντε. α έχεις λάπτοπ και υπολογιστή ,θα σου πάρω το λάπτοπ .υπάρχουν κριτήρια; 29 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε Η ερώτηση μου είναι για χρέη σε τραπεζα και σε εφορίες. Μέχρι που μπορούν να φτάσουν . Πχ τα μόνα που εχεις είναι ένα μικρό αμάξι δεκαπενταετίας και τα ρούχα σου. Μένεις σε σπίτι που δεν είναι δικό σου ,όπως επίσης και τα έπιπλα δεν είναι δικά σου .τι μπορούν να σου κατασχέσουν; Αν χρωστάς σε Τράπεζες σε Εφορίες και δεν ξέρω που αλλού φοβάσαι μη σου πάρουν την τηλεόραση τα παντελόνια και το κρεβάτι;;;;;;; Δεν θα πάνε να κατάσχουν σε έναν που ξέρουν ότι έχει μία τηλεόραση turbox ή ένα κρεβάτι και ένα καναπέ από το Μαρμαρίδη χωρίς καμία εμπορική αξία. Ξέρουν που πάνε.Πάνε εκεί που ξέρουν ότι κάνει μεγάλη ζωή άρα έχει λεφτά και δεν πληρώνει.Και αφού έχει λεφτά θα έχει και πράγματα αξίας στο σπίτι. Τώρα αν είσαι από τους πρώτους δεν έχεις φόβο,δεν θα ασχοληθούν γιατί πιο πολλά είναι τα έξοδα να βγάλουν κατάσχεση από αυτά που θα σου πάρουν και δεν έχουν αξία. Αν είσαι από τους δεύτερους.........................................δεν με νοιάζει. 1
kronos73 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, slk200gr είπε τα εχεις ολα μονα ?τα @@ σου θα παρουν Το ένα @, μην αντιφάσκεις 😁 1
bromiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Η ερώτηση μου είναι για χρέη σε τραπεζα και σε εφορίες. Μέχρι που μπορούν να φτάσουν . Πχ τα μόνα που εχεις είναι ένα μικρό αμάξι δεκαπενταετίας και τα ρούχα σου. Μένεις σε σπίτι που δεν είναι δικό σου ,όπως επίσης και τα έπιπλα δεν είναι δικά σου .τι μπορούν να σου κατασχέσουν; Βρε μπαγασάκο για πες μας πόσο μεγάλο κανόνι έριξες και κρύβεσαι στο πατρικό σου;;;;; Είσαι ο Ήρωας μας!
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, bromiaris είπε Βρε μπαγασάκο για πες μας πόσο μεγάλο κανόνι έριξες και κρύβεσαι στο πατρικό σου;;;;; Είσαι ο Ήρωας μας! Ε εντάξει κάτι διακοποδάνεια, κάτι δάνεια για σπίτια και αυτοκίνητα. Και τώρα έχω μείνει με 2 βρακιά και φοβάμαι μην μου τα πάρουν κι αυτά. 2 ώρες πριν, DrLo είπε Το μισθό σου (υποθέτω από ένα ποσό και πάνω). Τον μισθό μπορεί να τον κατάσχει μόνο το δημόσιο. Όχι ιδιώτες .οι ιδιώτες ( τράπεζες ) κατάσχουν την ακίνητη και κινητή περιουσία. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις