Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

στην περιοχή μου πλέον λειτουργούν οι καμπίνες της Wind για VDSL, Fiber όπως θέλουν ας το πουν.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τον εξοπλισμό της εκάστοτε εταιρείας για πολλούς και διαφόρους λόγους. Για χρόνια χρησιμοποιώ δικό μου εξοπλισμό από το 2006, Draytek 2700VG, 2710Vn, 2762Vac, με εξαίρεση ένα μικρό διάστημα το 2011 που χρησιμοποίησα TG585V8 και περίπου για ενάμιση χρόνο το Asus AC52U (με εξέπληξε ευχάριστα).

Θέλω να ξέρω τι γίνεται με τις συσκευές των εταιρειών, ποιες εταιρείες τις δίνουν με ξεκλείδωτο interface και δικαιώματα διαχειριστή;

Ποιες εταιρείες δίνουν τους κωδικούς για το SIP μετά από αίτημα;

Επίσης δίνει καμιά εταιρεία PSTN μετά από πιέσεις;

Αν δεν γίνεται θέλω να ξέρω αν μπορώ να βάλω το δικό μου modem/router και να συνδέσω μετά το δικό τους για το Voip.

Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω δικό τους εξοπλισμό για βασικό εξοπλισμό γιατί συνδέονται καθημερινά 2 PC, 1 laptop, 2 κινητά, 2 TV Boxes και εννοείται το 2762 παίζει χωρίς αντίπαλο στην διαχείριση των εύρους του δικτύου με όλες τις επιμέρους παραμέτρους και ρυθμίσεις ασφαλείας.

Δημοσ.

μόνο η COSMOTE δίνει τους κωδικούς για το VoIP

οι άλλες όχι

επίσης μόνο στην COSMOTE είναι ξεκλείδωτο το ρούτερ

στις άλλες όχι

καλώς ή κακώς το ISDN/PSTN θα αντικατασταθεί αργά ή γρήγορα με το VoIP 

υπάρχουν οδηγοί σε γνωστά φόρουμ το πως μπορείς να συνδέσεις τον δικό σου εξοπλισμό και να έχεις το δικό τους μόνο για την VoIP τηλεφωνία

βέβαια ότι αφορά την COSMOTE σου δίνει την επιλογή αν δεν θες το δωρεάν SPEEDPORT PLUS (με τα προβλήματα του) να αγοράσεις το Fritzbox 7590 (300 ευρώ) και να έχεις πιο καλύτερο ρούτερ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, κάτι έχω βρει σκόρπια από 'δω και από 'κει για τα άνωθεν και την συνδεσμολογία. Απλά ήθελα να ξέρω τι γίνεται με Vodafone και HoL.

Καλό το 7590 αλλά δεν είναι Draytek και δεν έχει καλή εμβέλεια το WiFi σε σχέση με το 2762Vac.

To σκεπτόμουνα για ΟΤΕ, αλλά νομίζω ότι έχω μερικούς μήνες ακόμη συμβόλαιο στην Wind, αν και η κατάργηση της υπηρεσίας e-mail από την Wind τον Ιούνιο είναι λόγος υπαναχώρησης από την αρχική σύμβαση.

Αν και σ' αυτή την λύση προσανατολίζομαι. Μάλλον θα επικοινωνήσω με Wind και θα τους πω ανοιχτά τις προθέσεις μου, αν δεν γίνεται φορητότητα στον ΟΤΕ και τέλος.

Υ.Γ. Δηλαδή το έχουν κάνει και άλλοι με Wind (ξέρω ότι είναι κλειδωμένο) και έχουν μόνο τον εξοπλισμό για το Voip χωρίς να συνδέεται το ρούτερ της Wind με το DSLAM;

Επεξ/σία από Black Flag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...