Προς το περιεχόμενο

LG oled 55 b8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα δεις προκοπή από καμία τηλεόραση με τα δικά της ηχειάκια. Ακόμα και όσες παρουσιάζονται με τεχνολογίες που δονείται το πάνελ ή εκείνες που έχουν δήθεν τάχα μου ενσωματωμένο subwoofer, είναι απλά ανεπαίσθητα καλύτερες. Ο ήχος τους είναι ανέκδοτο για να κυλιέσαι στα πατώματα από τα γέλια. Τα Kitchen radios παίζουν καλύτερα... .😁

Πάρε μια ηχομπάρα να ακούς κάπως σαν άνθρωπος και αν θελήσεις ήχο με αξιώσεων πας σε ξεχωριστό ενισχυτή και ηχεία και sub.

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.

Γουσταρω πολυ το χιουμορ που κανεις επισης εχεις και πολυ δικιο αλλα ειναι πολυ αδικο να δινεις 4000 για τηλεοραση και να μην εχεις εναν καλο ηχο.

Δημοσ.

Φίλε μου, την τηλεόραση την καλή την παίρνεις για την εικόνα της. Όπως και το ηχοσύστημα το καλό το παίρνεις για τον ήχο του. Έτσι πάει. Φαντάζεσαι να ήταν ανάποδα; 😂

Δημοσ.

Μάλλον χωρίς κομπρεσέρ βλέπεις netflix γιατί εάν είχες κομπρεσέρ στον ήχο (δηλαδή κομπρέσορα) η εκλαμβανόμενη στάθμη του ήχου από το ακουστικό σου σύστημα (αυτιά και εγκέφαλός) θα ήταν διαφορετική και θα νόμιζες ότι "ακούς δυνατότερα".

Τεσπα, που να σου εξηγώ τώρα.... πάρε μια ηχομπάρα καλύτερα. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/8/2019 στις 11:25 ΠΜ, Georgegd33 είπε

Με 500 ευρω ειναι καλυτερα να παρω ηχομπαρα η home cinema ποια η γνωμη σου;

Νομίζω ότι αν αυξήσεις λίγο το όριο μπορείς να πάς σε ενισχυτή AV και ένα ζευγάρι ηχεία και ο ήχος απλά να απογειωθεί. Και όποτε αισθανθείς έτοιμος ή θελήσεις, μπορείς να το επεκτείνεις προσθέτοντας κομμάτια και να το κάνεις πλήρες 5.1 που θα τσακίζει κόκκαλα, για να το τοποθετήσω μετριοπαθώς.

Στην αγορά οι ηχομπάρες και τα Home Cinema που είναι όλα σε ένα (δηλαδή σαν ηχομπάρα με καλώδια και με πίσω ηχεία) τα παίρνουν κυρίως όσοι έχουν να διαθέσουν 300-350 ευρώ και απλά κοιτάνε να κάνουν βελτίωση στον ήχο της TV που με τις κουμπότρυπες που έχει αντί για ηχεία, τρίζει μόνο όταν παίζει ήχο με λίγη παραπάνω ένταση. Εσύ είσαι πολύ κοντά στο να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο, επομένως η γνώμη μου είναι να αυξήσεις το budget 100 ευρώ ακόμα και να ξεκινήσεις να χτίζεις τον ονειρεμένο ήχο.

Επεξ/σία από mitspetr
Δημοσ.

Καλημέρα σας. Έχω εδώ και 1 μήνα την LG OLED55B8PLA.

Στο streaming, δηλαδή όταν βλέπω amazon ή netflix πολλές φορές pixelιάζει ή και μου βγάζει μήνυμα πως η σύνδεση δεν είναι καλή.  Να πω πως έχω adsl 24άρι και πιάνω 11 download. 

Στον υπολογιστή η σύνδεση πάει σφαίρα και όταν βλέπω από εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Επίσης μου κάνει τρομερή εντύπωση που η προηγούμενη tv που είχα έπαιζε μια χαρά fhd χωρίς κολλήματα (με chromecast γιατί δεν ήταν smart).

Πώς είναι δυνατόν με αυτήν να πηγαίνω σε ανάλυση κάτω από 720; 

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;  Είχατε ποτέ ανάλογη εμπειρία; 

Δημοσ.
Στις 9/8/2019 στις 1:17 ΜΜ, mitspetr είπε

Νομίζω ότι αν αυξήσεις λίγο το όριο μπορείς να πάς σε ενισχυτή AV και ένα ζευγάρι ηχεία και ο ήχος απλά να απογειωθεί. Και όποτε αισθανθείς έτοιμος ή θελήσεις, μπορείς να το επεκτείνεις προσθέτοντας κομμάτια και να το κάνεις πλήρες 5.1 που θα τσακίζει κόκκαλα, για να το τοποθετήσω μετριοπαθώς.

Στην αγορά οι ηχομπάρες και τα Home Cinema που είναι όλα σε ένα (δηλαδή σαν ηχομπάρα με καλώδια και με πίσω ηχεία) τα παίρνουν κυρίως όσοι έχουν να διαθέσουν 300-350 ευρώ και απλά κοιτάνε να κάνουν βελτίωση στον ήχο της TV που με τις κουμπότρυπες που έχει αντί για ηχεία, τρίζει μόνο όταν παίζει ήχο με λίγη παραπάνω ένταση. Εσύ είσαι πολύ κοντά στο να φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο, επομένως η γνώμη μου είναι να αυξήσεις το budget 100 ευρώ ακόμα και να ξεκινήσεις να χτίζεις τον ονειρεμένο ήχο.

Σε ευχαριστω για της πληροφοριες

6 ώρες πριν, maximusgr είπε

Στο streaming, δηλαδή όταν βλέπω amazon ή netflix πολλές φορές pixelιάζει ή και μου βγάζει μήνυμα πως η σύνδεση δεν είναι καλή.  Να πω πως έχω adsl 24άρι και πιάνω 11 download. 

Στον υπολογιστή η σύνδεση πάει σφαίρα και όταν βλέπω από εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Επίσης μου κάνει τρομερή εντύπωση που η προηγούμενη tv που είχα έπαιζε μια χαρά fhd χωρίς κολλήματα (με chromecast γιατί δεν ήταν smart).

Φιλε μου εμενα το netflix μου πιξελιαζε οταν δεν ειχα καλη ταχυτητα.με το που εβαλα vdsl εξαφανιστηκανε και ησυχασα γενικα.ειχα και πολλα κοληματα με απλο adsl

6 ώρες πριν, maximusgr είπε

Φιλε μου εμενα το netflix μου πιξελιαζε οταν δεν ειχα καλη ταχυτητα.με το που εβαλα vdsl εξαφανιστηκανε και ησυχασα γενικα.ειχα και πολλα κοληματα με απλο adsl

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...