Προς το περιεχόμενο

LG oled 55 b8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Colour shift 29μοιρες .. πρωτη φορα ακουω Oled να μην εχει γωνια θεασης....

Αρα;

Ειναι λογος μη αγορας λες; Θα μπει σε γωνια σαλονι, που θελω να μπορουν να βλεπουν ολοι οπως πρεπει.

Δημοσ.

Παιδιά, οι OLED προσφέρουν την καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία, από οποιαδήποτε γωνία.

Το οποιοδήποτε color shift στις 30 μοίρες στις OLED είναι πολύ μικρής σημασίας σε σχέση με το ξεθώριασμα των χρωμάτων, το ξεθώριασμα του contrast ή η αλλαγή στη φωτεινότητα του πάνελ, τα οποία σίγουρα θα συναντηθούν στις τηλεοράσεις με πάνελ VA ή IPS.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panther_512 είπε

Παιδιά, οι OLED προσφέρουν την καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία, από οποιαδήποτε γωνία.

Το οποιοδήποτε color shift στις 30 μοίρες στις OLED είναι πολύ μικρής σημασίας σε σχέση με το ξεθώριασμα των χρωμάτων, το ξεθώριασμα του contrast ή η αλλαγή στη φωτεινότητα του πάνελ, τα οποία σίγουρα θα συναντηθούν στις τηλεοράσεις με πάνελ VA ή IPS.

Το colour shift ειναι υπερβολικα σοβαρο γιατι αλλαζουν τα χρωματα, απο κοκκινο παει προς το πορτοκαλι πχ. Απλα ισως μεχρι τις 40 μοιρες δεν βλεπεις μεγαλη διαφορα. Ειναι πολυ σοβαρο ομως.

Για πανελ που ξεκινανε απο 1600€ και φτανουν μεχρι και γω δεν ξερω που, ειναι απαραδεκτο. 

Αν ειναι να εχεις colour shift γιατι να πας σε ολεντ; Παρε μια φτηνη Led και τα 2 θα εχουν λαθος χρωματα

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Ναί, αλλά όπως έγραψα, αυτά που χάνεις από τις άλλες 2 τεχνολογίες είναι πολύ σημαντικότερα.

Με το VA panel όταν βλέπεις την TV υπό γωνία η εικόνα γενικά χαλάει πολύ, ενώ με το IPS panel μπορεί να έχεις μεγάλη γωνία θέασης, αλλά η εικόνα είναι πολύ ξεθωριασμένη ούτως ή άλλως σε σχέση με VA panel όταν είσαι μπροστά του, πόσο μάλλον σε σχέση με OLED πάνελ από οπουδήποτε και αν το δείς.

Είπαμε ότι η τέλεια TV δεν υπάρχει ακόμα.....

Στο rtings έχουν βίντεο για πάρα πολλά μοντέλα με το πώς φαίνεται η εικόνα ανάλογα με την γωνία θέασης. Και όλα τα μοντέλα στην κορυφή της λίστας τους είναι OLED.

• Like 3
Δημοσ.

Να βαλω επεκταση εγγυησης αλλα 3 χρονια 160€ Παραπανω; Ή δινει τιποτα δωρεαν η LG αμα κανεις register; Θα τα δινατε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Να βαλω επεκταση εγγυησης αλλα 3 χρονια 160€ Παραπανω; Ή δινει τιποτα δωρεαν η LG αμα κανεις register; Θα τα δινατε;

2 χρόνια δίνει.θα λεγα να βάλεις την επέκταση. Δεν αγοράζεις κάθε χρόνο τηλεόραση

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H C8 έχει νεότερο επεξεργαστή εικόνας, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.

Εγώ θα πήγαινα στην C8, εκτός και αν με την Β8 είχα ήδη υπερβεί το ανώτατο χρηματικό μου όριο. Προσωπικά για τέτοια αγορά δεν θα λυπόμουν να δώσω 160 ευρώ παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, panther_512 είπε

H C8 έχει νεότερο επεξεργαστή εικόνας, με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.

Εγώ θα πήγαινα στην C8, εκτός και αν με την Β8 είχα ήδη υπερβεί το ανώτατο χρηματικό μου όριο. Προσωπικά για τέτοια αγορά δεν θα λυπόμουν να δώσω 160 ευρώ παραπάνω.

Ειναι αλλα 160€ +3 χρονια εγγυηση, που βεβαια ειναι και στις 2 τηλεορασεις.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπα, εξαρτάται από τις οικονομικές σου δυνατότητες. Αν υπάρχει η ευχέρεια πάς στην C8. Αν με το ζόρι μπορείς να αγοράσεις την Β8 τότε πάρε εκείνη.

Αλλά αν ρωτάς αν η C8 αξίζει τα 160 ευρώ διαφορά, εγώ θα έλεγα ναί.

Επεξ/σία από panther_512
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.ειμαι κατοχος μιας oled 65e9 και τριζουν τα γουφερ σε dolby atmos απο netflix.π.χ. στο another life τριζουν απιστευτα και αναγκαστηκα να βγαλω το atmos.εχει δοκιμασει κανενας να μου πει την εμπειρια του η να μιλησω με lg

Δημοσ.

Βάλε ένα εξωτερικό σύστημα ήχου να ακούς σαν άνθρωπος. Πολύ δύσκολα θα βρεις TV που να μην τρίζουν οι... κουμπότρυπες που έχουν για ηχεία όταν ανεβάζεις ένταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...