Προς το περιεχόμενο

Asus Strix Vega64 280.62€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teoChnologist είπε

280,xx ήταν η τιμή με τον γρήγορο τρόπο αποστολής και πωλητής το ίδιο το Amazon, μαζί με το κουπόνι.

ναι, λεω πριν τα μεταφορικα κλπ, ωστε με refresh τη σελιδα να ξερω αν το ξαναεβαλε, πχ πρεπει να γαφει 265ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχθες είχε προσφορές σε 2070 και 2080, 2080ti για κάτι ώρες με κάτι 50άρια κουπόνια έκπτωσης. Το έχει ξανακάνει.

477 έβγαινε η Gigabyte windforce 2070 χωρίς το κουπόνι, 505 η EVGA black gaming με παράδοση σε ένα μήνα, 660 κάτι η ventus 2080, στα 1045 η zotac 2080ti άμεσα παραδοτέα και στα 1150 η EVGA με παράδοση σε ένα δύο μήνες. Οι ti συνεχίζουν να είναι σε προσφορά.

Γενικά το fr έχει καλές προσφορές στις κάρτες γραφικών.

2 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

ναι, λεω πριν τα μεταφορικα κλπ, ωστε με refresh τη σελιδα να ξερω αν το ξαναεβαλε, πχ πρεπει να γαφει 265ε?

268 ευρώ. Είχε και μία σχεδόν καινούργια στα 263.

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thrylos7 είπε

Θα σε γελάσω, δεν συγκράτησα τόσες λεπτομέρειες. Απλά πάτησα "ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ " και το έκλεισα. 😅

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teoChnologist είπε

Θα σε γελάσω, δεν συγκράτησα τόσες λεπτομέρειες. Απλά πάτησα "ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ " και το έκλεισα. 😅

Εγώ το είχα έτοιμο και καθυστέρησα αρκετά ώστε να το χάσω. Βασικά με τη Sapphire είμαι οκ, αλλά σε τέτοια τιμή...

• Like 1
Δημοσ.

Μα τί τιμή πρέπει να λέει αρχικά; Πότε βάζεις το κουπόνι; Φοβάμαι επειδή έκανα πρόσφατα λογαριασμό και έβαλα πιστωτική κάρτα, μη με χρεώσει. Σε ποιό βήμα σε χρεώνει; Πιθανόν να έπαιρνα κι εγώ μία. Την κατανάλωση φοβάμαι μόνο.

• Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, planetman είπε

Μα τί τιμή πρέπει να λέει αρχικά; Πότε βάζεις το κουπόνι; Φοβάμαι επειδή έκανα πρόσφατα λογαριασμό και έβαλα πιστωτική κάρτα, μη με χρεώσει. Σε ποιό βήμα σε χρεώνει; Πιθανόν να έπαιρνα κι εγώ μία. Την κατανάλωση φοβάμαι μόνο.

Εχει τελειωσει εδω και ωρες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...