john_petrucci7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πριν ξεκινήσουν οι απαντήσεις να πω πως έχω φέρει ήδη καυστηρατζή. Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Μερικές φορές και λέω μερικές φορές τύπου 1/50 ο λέβητας κάνει ένα πολύ έντονο θόρυβο σαν να κοπανάει σφυρί (γκαπ γκαπ γκαπ) μόνο κατά την έναυση για θέρμανση όχι στο ζεστό νερό. Με τον τεχνικό το βάλαμε ίσα με 50 φορές μπροστά όταν ήρθε και δεν ακούσαμε κιχ (αυτή ήταν η ατυχία μου). Αδειάσαμε νερά μέχρι και από τον κυκλοφορητή κάναμε reset όλο το σύστημα και πάλι δεν έκανε αυτό τον θόρυβο. Δυστυχώς μου τον έκανε μια φορά σήμερα. Ο κυκλοφορητής δεν έχει σκουπίδια ή κάτι άλλο και όταν το άνοιξε το μηχάνημα είπε ότι είναι σαν από εργοστάσιο. Το θέμα είναι ότι και πάλι να έρθει μπορεί να μη κάνει θόρυβο. Υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Μιλάμε για έντονο θόρυβο όταν το κάνει σαν να το κοπανάει κάποιος. Γενικά έγινε τσεκ σε όλο το μηχάνημα και δεν είδε κάτι. Ο λέβητας είναι sime. Επίσης ξέχασα ν' αναφέρω πως παρατήρησα πως όταν κάνει το θόρυβο δείχνει σα να χοροπηδάει το μπαρόμετρο του αυτόματου πλήρωσης χωρίς όμως να υπάρχουν θέματα με πίεση ή αέρα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από john_petrucci7
hp8 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Πιθανόν να γίνεται αυτό γίνεται όταν ανοιγοκλεινετε απότομα κάποια βρύση του κρύου. Συμβαίνει και σε μένα καμιά φορά Αλλα απλώς το ακούς όχι κάτι το ιδιαίτερο Η ένδειξη του αυτομάτου πλήρωσης του λέβητα πόσο είναι Είναι μονοκατοικία σχετικά χαμηλός όροφος?
john_petrucci7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, hp8 είπε Πιθανόν να γίνεται αυτό γίνεται όταν ανοιγοκλεινετε απότομα κάποια βρύση του κρύου. Συμβαίνει και σε μένα καμιά φορά Αλλα απλώς το ακούς όχι κάτι το ιδιαίτερο Η ένδειξη του αυτομάτου πλήρωσης του λέβητα πόσο είναι Είναι μονοκατοικία σχετικά χαμηλός όροφος? Το κάνει μόνο στη θέρμανση ΟΧΙ στο ζεστό νερό. 1ος όροφος...Αυτόματος είναι στο 1.2 όσο δίνω και στο μηχάνημα δηλαδή...
hp8 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Το κάνει μόνο στη θέρμανση ΟΧΙ στο ζεστό νερό. 1ος όροφος...Αυτόματος είναι στο 1.2 όσο δίνω και στο μηχάνημα δηλαδή... επειδή δεν γνωρίζω το λέβητα Μήπως μετά τον κυκλοφοριτη έχει ανεπίστροφη βαλβίδα αντί ηλεκτροβανας?
john_petrucci7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δεν εχω ηλεκτροβανα λογω οτι ειναι μονοκατοικια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα