Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο MBA και θα ήθελα 5 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου για τους παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ενός smartwatch. 

Μπορούν να την συμπληρώσουν όσοι ΔΕΝ έχουν smartwatch. 

https://forms.gle/fUCXbxGHXiPBb4Bm6

Ευχαριστώ πάααρα πολύ

προσπαθώ να μαζέψω τον απαιτούμενο αριθμό απαντήσεων... 🏃‍♂️

Δημοσ.

Εγώ έχω sw, αλλά την έδωσα να τη συμπληρώσει συγγενής μου που δεν έχει :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, stef23 είπε

Καλημέρα σας,

Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο MBA και θα ήθελα 5 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου για τους παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ενός smartwatch. 

Μπορούν να την συμπληρώσουν όσοι ΔΕΝ έχουν smartwatch. 

https://forms.gle/fUCXbxGHXiPBb4Bm6

Ευχαριστώ πάααρα πολύ

προσπαθώ να μαζέψω τον απαιτούμενο αριθμό απαντήσεων... 🏃‍♂️

Δεν καταλαβα καλα το κομματι του bold.. θες να απαντησουν και οσοι εχουν ή και οσοι δεν εχουν smartwatch; Γιατι απ ότι ειδα που την ανοιξα, αναφερετε κ στις 2 κατηγοριες αλλα με τον τροπο που το διατυπωνεις, αφηνεις να εννοηθει οτι ειναι μονο για οσους ΔΕΝ εχουν smartwatch.. Koινως, λειπει ενα "και" στην προταση με το bold πριν απο το "οσοι".

Μy band. μολις ειδα οτι αν πατησεις οτι εχεις smartwatch, τελειωνει το ερωτηματολογιο. οποτε ειναι οντως μονο για οσους δεν εχουν smartwatch.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.

Βασικά το ερωτηματολόγιο αφορά μόνο αυτούς που σκοπεύουν να αγοράσουν sw. Το γράφει και στην αρχή, επίσης αν επιλέξεις πως όντως έχεις sw και πατήσεις επόμενο απλά δεν προχωράει στις επιλογές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...