Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Καλημέρα σας, Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο MBA και θα ήθελα 5 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου για τους παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ενός smartwatch. Μπορούν να την συμπληρώσουν όσοι ΔΕΝ έχουν smartwatch. https://forms.gle/fUCXbxGHXiPBb4Bm6 Ευχαριστώ πάααρα πολύ προσπαθώ να μαζέψω τον απαιτούμενο αριθμό απαντήσεων... 🏃♂️
akpe Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Εγώ έχω sw, αλλά την έδωσα να τη συμπληρώσει συγγενής μου που δεν έχει
kallair Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, stef23 είπε Καλημέρα σας, Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο MBA και θα ήθελα 5 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο για τη διπλωματική μου για τους παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά ενός smartwatch. Μπορούν να την συμπληρώσουν όσοι ΔΕΝ έχουν smartwatch. https://forms.gle/fUCXbxGHXiPBb4Bm6 Ευχαριστώ πάααρα πολύ προσπαθώ να μαζέψω τον απαιτούμενο αριθμό απαντήσεων... 🏃♂️ Δεν καταλαβα καλα το κομματι του bold.. θες να απαντησουν και οσοι εχουν ή και οσοι δεν εχουν smartwatch; Γιατι απ ότι ειδα που την ανοιξα, αναφερετε κ στις 2 κατηγοριες αλλα με τον τροπο που το διατυπωνεις, αφηνεις να εννοηθει οτι ειναι μονο για οσους ΔΕΝ εχουν smartwatch.. Koινως, λειπει ενα "και" στην προταση με το bold πριν απο το "οσοι". Μy band. μολις ειδα οτι αν πατησεις οτι εχεις smartwatch, τελειωνει το ερωτηματολογιο. οποτε ειναι οντως μονο για οσους δεν εχουν smartwatch. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από kallair
shodan Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Βασικά το ερωτηματολόγιο αφορά μόνο αυτούς που σκοπεύουν να αγοράσουν sw. Το γράφει και στην αρχή, επίσης αν επιλέξεις πως όντως έχεις sw και πατήσεις επόμενο απλά δεν προχωράει στις επιλογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα