Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να το κάνουν σημαίνει ότι έχει και αποτέλεσμα. Αν είσαι καλός θα ανέβεις πιο γρήγορα με το γλείψιμο, αν δεν είσαι καλός θα πιάσεις τουλάχιστον τη βάση χωρίς να το αξίζεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι φοιτητές που είναι σε πολιτικές παρατάξεις... νομίζεις ότι δεν έχουν κέρδη από αυτό;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Για να το κάνουν σημαίνει ότι έχει και αποτέλεσμα. Αν είσαι καλός θα ανέβεις πιο γρήγορα με το γλείψιμο, αν δεν είσαι καλός θα πιάσεις τουλάχιστον τη βάση χωρίς να το αξίζεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι φοιτητές που είναι σε πολιτικές παρατάξεις... νομίζεις ότι δεν έχουν κέρδη από αυτό;

Ειλικρινα δεν βλεπω καποιο κερδος των φοιτητων στις πολιτικες παραταξεις. Ναι οκ εχουν παλαιοτερα θεματα και κολλητιλικια με καθηγητες και;

Θα σε χωσουν σε μεταπτυχιακο. Και; Αντε με το ζορι θα το βγαλεις αν σε σπρωξαν για να μπεις. Και; Νομιζεις θα σου βρει δουλεια ο καθηγητης; Το μετα ειναι το θεμα.

Το ειδα και με οσες συμφοιτητριες μου ηταν σε πολιτικες παραταξεις. Η μια καφετζου, η άλλη νοικοκυρα στο σπιτι και η τριτη νυχού. Αλλη μια το παιζει αιωνια φοιτητρια κανοντας διδακτορικο. Μονο στην τελευταια μπορω να πω πως βγηκε κατι απο το γλυψιμο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Aigeas είπε

μια χούφτα αναρχικοί και επαγγελματίες δολοφόνοι επαναστάτησαν

Ακόμα το χάφτουμε αυτό το παραμύθι .... Κάποιοι (μεταξύ αυτών ίσως ένας Κολοκοτρώνης μαζί με μερικούς που είχα κάποιο όραμα) ήθελαν όντως να απελευθερώσουν. Οι περισσότεροι έκαναν πλιάτσικο και αυτό είναι που γίνεται και τώρα. Το 1980 το είπαμε "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΄ΚΛΑΔΙΚΗ κλπ

Δημοσ.

Είναι εντυπωσιακό πως ήδη δύο φορές κάποιος σας έγραψε πως η σωστή ορθογραφία είναι «γλείφω» και όχι «γλύφω», αλλά οι περισσότεροι ακόμα με «υ» το γράφετε. 

Απορώ πόσοι ακόμα θα το γράψουν «γλύφω». 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Είναι εντυπωσιακό πως ήδη δύο φορές κάποιος σας έγραψε πως η σωστή ορθογραφία είναι «γλείφω» και όχι «γλύφω», αλλά οι περισσότεροι ακόμα με «υ» το γράφετε. 

Απορώ πόσοι ακόμα θα το γράψουν «γλύφω». 

Διάβασε εδώ https://www.schooltime.gr/2018/10/06/gleifo-i-glyfo-pos-einai-to-sosto/

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, mary είπε

Ειλικρινα δεν βλεπω καποιο κερδος των φοιτητων στις πολιτικες παραταξεις.

Για τους λίγους και εκλεκτούς, υπάρχει κέρδος. Το 80% των συμφοιτητών μου ήταν στη ΔΑΠ. Μία μόνο από αυτούς διορίστηκε με προκήρυξη που μόνο τη φωτογραφία της δεν είχε πάνω. Οι υπόλοιποι στην ίδια φάση που περιγράφεις κι εσύ: Από ένα πρόχειρο γκάλοπ που έκανα στα κομματόσκυλα 7-8 χρόνια μετά την αποφοίτηση, άλλος μπάρμαν, άλλος ντελίβερι, άλλη είδη γάμου κι όλοι μαζί βρίζουν τη σχολή που δεν τους εξασφάλισε διευθυντηλίκι και €5.000/μήνα. Όποιον ξέρω να έχει δουλέψει στο αντικείμενο ήταν ανένταχτος και πήρε πτυχίο χωρίς σημειώσεις και κονέ. Ο θεός ήταν ένας που, πέραν της κομματοσκυλίασης, είχε κι αυτό που περιγράφει ο TS: Έμπαινε σε αίθουσες και εργαστήρια συνοδεύοντας τον καθηγητή και κουβαλώντας την τσάντα του, τους έπαιρνε τηλέφωνο στις γιορτές τους κλπ. Ούτε καν ξέρω τι απέγινε, άφαντος.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, apostolispd είπε

Για τους λίγους και εκλεκτούς, υπάρχει κέρδος. Το 80% των συμφοιτητών μου ήταν στη ΔΑΠ. Μία μόνο από αυτούς διορίστηκε με προκήρυξη που μόνο τη φωτογραφία της δεν είχε πάνω. Οι υπόλοιποι στην ίδια φάση που περιγράφεις κι εσύ: Από ένα πρόχειρο γκάλοπ που έκανα στα κομματόσκυλα 7-8 χρόνια μετά την αποφοίτηση, άλλος μπάρμαν, άλλος ντελίβερι, άλλη είδη γάμου κι όλοι μαζί βρίζουν τη σχολή που δεν τους εξασφάλισε διευθυντηλίκι και €5.000/μήνα. Όποιον ξέρω να έχει δουλέψει στο αντικείμενο ήταν ανένταχτος και πήρε πτυχίο χωρίς σημειώσεις και κονέ. Ο θεός ήταν ένας που, πέραν της κομματοσκυλίασης, είχε κι αυτό που περιγράφει ο TS: Έμπαινε σε αίθουσες και εργαστήρια συνοδεύοντας τον καθηγητή και κουβαλώντας την τσάντα του, τους έπαιρνε τηλέφωνο στις γιορτές τους κλπ. Ούτε καν ξέρω τι απέγινε, άφαντος.

εγώ λυπάμαι όλα τα κομματόσκυλα γιατί βλέπω άτομα να μην φεύγουν από τη σχολή απλά και μόνο για να συνεχίσουν να εξυπηρετούν την παράταξη αλλά οι ίδιοι δεν εξυπηρετούνται κατά βάση και χάνουν άπειρες ώρες από τη ζωή τους πρήζοντας κόσμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...