kloktornet Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Θα ήθελα να θίξω το θέμα αυτής της κοινωνικής μάστιγας καθότι σήμερα το έζησα στο πετσί μου. Ένας τύπος, γνωστό γλυφτρόνι σε όλους μας στο μάθημα μίλαγε ο καθηγητής και αυτός σε κάθε χαζοαστειάκι έκανε ότι ξεξκαρδιζόταν. Στο τέλος γελάγαμε με αυτόν και όχι με τα αστειάκια. Έχει φίλους στο φβ όλους τους καθηγητές στη σχολή ακόμα και αυτούς που δεν μας έχουν κάνει μάθημα. Τρέχει από πίσω τους μπας και βγάλει κανά πόστερ της πλάκας και γενικά σλουρπ και σλουρπ. Δεν είναι ο μοναδικός, γενικά πολλοί έρποντας προσπαθούν να φτάσουν κάπου. Και πραγματικά δεν ξέρω το γλύψιμο βοηθάει; Αυτός που τον γλύφεις δεν ξέρει ότι τον γλύφεις; Και αυτοί που γλύφουν θέλουν κάτι συγκεκριμένο ή γλύφουν σε περίπτωση που χρειαστούν κάτι να έχουν μια πόρτα ανοιχτής; Και επίσης το να γλύφεις κάποιον προσωπικά δε θεωρώ ότι βοηθάει. Ότι τι; αχ τι καλός που είστε τι ωραία που τα λέτε, βάλτε με στο μεταπτυχιακό ή βρείτε μου δουλειά ξέρω γω;
GoMaR Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Οι καθηγητές έχουν εμπειρία για το είδος των μαθητών. Θα βοηθήσουν όμως τους πραγματικά καλούς μετα τη σχολή Η εμπειρία μου ως σπουδαστής αυτό έχει δείξει.
Pokemon640 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, kloktornet είπε Και πραγματικά δεν ξέρω το γλύψιμο βοηθάει; Αυτός που τον γλύφεις δεν ξέρει ότι τον γλύφεις; ε, κάπου βοηθάει.. για να κάνει αχ και βαχ κάτι θα ξέρει 😂😋
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Κύριοι είναι απλά τα πράγματα. Γλείψε γλείψε κάτι θα μείνει Επίσης, όσο ζεσταίνει ο καιρός Spoiler το γλείψιμο θα πάει σύννεφο 1
czarjuly Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Κατουρημένες ποδιές φιλάνε μερικοί προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους ,παλιό το φαινόμενο
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Eίναι και θέμα γονιδίων. 400 χρόνια οι Έλληνες επιβίωσαν γλύφοντας και έρποντας. Ο ''Ζητιάνος'' του Καρκαβίτσα δεν είναι ένα τυχαίο βιβλίο και είναι ένα από τα πολλά. (είναι ένα αριστούργημα όμως) Μη νομίζεις δηλαδή ότι επειδή μια χούφτα αναρχικοί και επαγγελματίες δολοφόνοι επαναστάτησαν, αναγκαστικά το αίμα του κάθε βλακέντιου έχει μέσα του τίποτε το ηρωικό. Αλίμονο, αν έβαζαν διόδια στην είσοδο της πολυκατοικίας το 99% των ραγιάδων θα πλήρωναν κανονικά. Κατόπιν θα έλεγαν ένα σωρό βρωμιές για το 1% που αρνείται να πληρώσει.
green gordon Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, Aigeas είπε Μη νομίζεις δηλαδή ότι επειδή μια χούφτα αναρχικοί και επαγγελματίες δολοφόνοι επαναστάτησαν, αναγκαστικά το αίμα του κάθε βλακέντιου έχει μέσα του τίποτε το ηρωικό 1
spyroskonst Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μάθε να γλύφεις και θα έχεις ένα λαμπρό μέλλον. Όχι σαν εμάς τους ηλίθιους που ακόμα πολεμάμε με σπαθί, μπούμερανγκ και τόξα μπας και κάνουμε κάτι. Επίσης το γλύψιμο δεν διακρίνει χώρες και εθνικότητες. Μια χαρά τα βλέπω κι έξω και μια χαρά περνάνε όσοι γλύφουν. 1
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, spyroskonst είπε Μάθε να γλύφεις και θα έχεις ένα λαμπρό μέλλον. Όχι σαν εμάς τους ηλίθιους που ακόμα πολεμάμε με σπαθί, μπούμερανγκ και τόξα μπας και κάνουμε κάτι. Επίσης το γλύψιμο δεν διακρίνει χώρες και εθνικότητες. Μια χαρά τα βλέπω κι έξω και μια χαρά περνάνε όσοι γλύφουν. Δυστυχώς συμφωνώ απολυτα με τον spyroskonst. Το γλύψιμο έχει διεθνή και διαχρονική εφαρμογή και ιστορικότητα στην ανθρώπινη φυλή και φύση. Οι αυλοκόλακες και οι φελλοί πάντα επιπλέουν. Όλοι μα όλοι μας έχουμε κάνει (εννοείται βάζω και εμένα στο συνολο) κάποια μορφή γλειψίματος, αλλά η διαφοροποιηση είναι στο βαθμό, τη συχνότητα και την προθεση (που σε πολλούς ειναι αυτοσκοπός) και τα ορια ορίζονται από τους αγραφους ηθικούς κανόνες του εκάστοτε. 1
cumulus Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Έγλυφε μια ωραία κοπέλα ενα παγωτό .Τη ρωτάω "εγώ είμαι ποιο κρύος ή το παγωτό ;" Μου απαντάει "εσυ" Τη ρωτάω "γιατι δεν γλύφεις τότε εμενα ;" Μου έφερε το παγωτό στο κεφάλι 3
adsl2+ Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cumulus είπε Έγλυφε μια ωραία κοπέλα ενα παγωτό .Τη ρωτάω "εγώ είμαι ποιο κρύος ή το παγωτό ;" Μου απαντάει "εσυ" Τη ρωτάω "γιατι δεν γλύφεις τότε εμενα ;" Μου έφερε το παγωτό στο κεφάλι Και σ έγλειψε πακέτο ; Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από adsl2+
Προτεινόμενες αναρτήσεις