Dimi Arap Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καλησπέρα..Ψάχνω για κινητο..Είμαι κάτοχος Xiaomi Redmi Note 4X και ειναι ετοιμο να με αφήσει.. Απο την xiaomi ειμαι πολυ ευχαριστημένος.. Λοιπόν τα κριτήρια μ ειναι μτα εξής: Να εχει μια αξιοπρεπές κάμερα οπως το Xiaomi Mi mix 2s και καλή μπαταρία Τα λεφτα μου ειναι μέχρι 400 βαριά.. Δεν με απασχολεί τρελά η μάκρα..αλλα ειμαι μεταξύ Xiaomi k Samsung
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Mi8(καλύτερο από mi mix 2s)και τα ρέστα για σουβλάκια.
Dimi Arap Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Έκατσα λίγο κ έψαξα τωρα στα γρηγόρα και είδα τα εξής κινητά 1) https://www.skroutz.gr/s/15821402/Honor-10-128GB.html 2) https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/xiaomi-redmi-note-6-pro-32gb-mayro-smartphone/prod9420226pp/ 3) https://www.skroutz.gr/s/14723996/LG-G7-ThinQ-64GB.html 4) https://www.skroutz.gr/s/15487154/Xiaomi-Mi-8-64GB.html
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Πολύ καλό και το G7 . Το μόνο αρνητικό η μπαταρία.
Superuser Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Να μην ανοίγω καινούργιο θέμα... Mi9 η oneplus 6t; Και όχι δεν μπορεί να περιμένει για το oneplus7..το θέλει τώρα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από Superuser
darksoul93 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, Superuser είπε Να μην ανοίγω καινούργιο θέμα... Mi9 η oneplus 6t; Και όχι δεν μπορεί να περιμένει για το oneplus7..το θέλει τώρα OnePlus 6t
seba Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Γιατί να μην πάρει το Mi 9 ? Έχει snapdragon 855 και από ότι το είδα είναι αξιοπρέπεστατο για τα 400 ευρώ αν το βρεί,πίστευω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για τώρα. 1
κουξκουκ Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 One plus θα πήγαινα μόνο αν ήθελα καθαρά στοκ αντροιντ το κινητό είναι φοβερό αλλά έχει χάσει την αίγλη που είχε μιας και στα πράγματά που πρωτοπορεί είναι λίγα Mi9 καλύτερες κάμερες Καλύτερο επεξεργαστή Σίγουρα πιο πολλά update Καλύτερη τιμή Μπαταρία πρέπει να υπολείπεται αλλά δεν ξέρω τις διαφορές Ταχύτητα και τα δύο άψογα Το OnePlus ίσως το έβγαζα από το κάδρο και έβαζα s9+ εκεί ίσως να υπήρχαν ενδοιασμοί 1
saruman123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, κουξκουκ είπε One plus θα πήγαινα μόνο αν ήθελα καθαρά στοκ αντροιντ το κινητό είναι φοβερό αλλά έχει χάσει την αίγλη που είχε μιας και στα πράγματά που πρωτοπορεί είναι λίγα Mi9 καλύτερες κάμερες Καλύτερο επεξεργαστή Σίγουρα πιο πολλά update Καλύτερη τιμή Μπαταρία πρέπει να υπολείπεται αλλά δεν ξέρω τις διαφορές Ταχύτητα και τα δύο άψογα Το OnePlus ίσως το έβγαζα από το κάδρο και έβαζα s9+ εκεί ίσως να υπήρχαν ενδοιασμοί Πιο πολλά από πού προκύπτει ενώ ξέρουμε ότι είναι μια από τις τελευταίες που παίρνουν αναβαθμίσεις! Επίσης από θέμα service/support αν δεν το πάρεις από επίσημο διανομέα εγγύηση δεν υπάρχει (εκτός αν δεν τον ενδιαφέρει). Μην ξεχνάμε ότι το Service τις OnePlus είναι ένα από τα καλύτερα (τουλάχιστον αν το πάρεις από την επίσημη ιστοσελίδα). Αυτά τα λέω για τον @Superuser και όχι για τον ts που έχει ήδη Xiaomi και δεν μας έχει γράψει και την φόρμα αγοράς. Στις 6/4/2019 στις 4:02 ΜΜ, Superuser είπε Να μην ανοίγω καινούργιο θέμα... Mi9 η oneplus 6t; Και όχι δεν μπορεί να περιμένει για το oneplus7..το θέλει τώρα Κακός.....😁 1
κουξκουκ Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 @saruman και εγώ όχι για τον ts για τον άλλο φίλο μιλάω,το θέμα εγγύηση με το mi9 αλλάζει την κατάσταση λόγο Amazon οπότε ανεβαίνειι και αυτό κορυφή ..και όχι δεν παίρνει από τους τελευταίους αναβάθμισης έχω αυτή την στιγμή τον προκάτοχό οπότε ξέρω πότε πήραν όλοι οι άλλοι στο περίπου(αν και δεν είπα αυτό),μίλησα για μακροχρόνια πιο πολλά update . 1
saruman123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε @saruman και εγώ όχι για τον ts για τον άλλο φίλο μιλάω,το θέμα εγγύηση με το mi9 αλλάζει την κατάσταση λόγο Amazon οπότε ανεβαίνειι και αυτό κορυφή ..και όχι δεν παίρνει από τους τελευταίους αναβάθμισης έχω αυτή την στιγμή τον προκάτοχό οπότε ξέρω πότε πήραν όλοι οι άλλοι στο περίπου(αν και δεν είπα αυτό),μίλησα για μακροχρόνια πιο πολλά update . Ναι εντάξει ,μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η κοινότητα. 1
Superuser Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μένουμε Γερμανία και έχουν φέρει το mi9 (για πρώτη φορά στην ιστορία Xiaomi..) οι δύο μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών,Saturn και Mediamarkt 450€ το 64αρι και 500€ το 128αρι, ότι και να γίνει το αφήνεις απλά σε αυτούς και καθαρίζεις από θέμα εγγύησης.. Το παρήγγειλα χτες ήδη από Saturn διότι το 128αρι έχει εξαντληθεί στα mediamarkt Επέλεξα το mi9 λόγω 855, κάμερα, ir,φθηνότερο, και καλής διαχείρισης της "μικρής" μπαταρίας που έχει Είδα ότι συγκριτικό υπάρχει στο YouTube και εξαλειφθηκε κάθε ενδοιασμός Καλό και το oneplus 6t λλά πολύ υποδεέστερη κάμερα Αν ήταν για μένα θα περίμενα το oneplus 7 αλλά το κουνιαδακι δεν ήθελε να περιμένει Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Επεξ/σία 8 Απριλίου 2019 από Superuser 1
saruman123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Superuser είπε Μένουμε Γερμανία και έχουν φέρει το mi9 (για πρώτη φορά στην ιστορία Xiaomi..) οι δύο μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών,Saturn και Mediamarkt 450€ το 64αρι και 500€ το 128αρι, ότι και να γίνει το αφήνεις απλά σε αυτούς και καθαρίζεις από θέμα εγγύησης.. Το παρήγγειλα χτες ήδη από Saturn διότι το 128αρι έχει εξαντληθεί στα mediamarkt Επέλεξα το mi9 λόγω 855, κάμερα, ir,φθηνότερο, και καλής διαχείρισης της "μικρής" μπαταρίας που έχει Είδα ότι συγκριτικό υπάρχει στο YouTube και εξαλειφθηκε κάθε ενδοιασμός Καλό και το oneplus 6t λλά πολύ υποδεέστερη κάμερα Αν ήταν για μένα θα περίμενα το oneplus 7 αλλά το κουνιαδακι δεν ήθελε να περιμένει Ευχαριστώ για τον χρόνο σας 419€ σε ισπανική αποθήκη και 409€ με κουπόνι στο Banggood(το 64αρι). Καλορίζικο. 1
seba Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Καλορίζικο και να σου κρατήσει χρόνια :),όπως το δικό xiaomi redmi note 3 pro σκύλι ακόμα πραγματικά παιδία 3 χρόνια το έχω και άκομα βλέπω να κρατάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα