insomember2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Βρήκα ενα Κλητήριο Θέσπισμα στο σπίτι μου που αφορά νοικάρη που έχει φύγει απο τον Ιανουάριο . Tο ενοίκιο αφορούσε επαγγελματική στέγη (s/m) αλλα στο έγγραφο ο νοικάρης έχει δηλώσει δ/νση κατοικίας το (s/m) !! Τον πήρα τηλ. μου είπε οτι θα στείλει να το παραλάβει κάποιος γιατί αυτός είναι λέει στο νοσοκομείο... Μου χρωστάει χρήματα και πάντα όταν του ζητούσα χρήματα δέν μπορούσε γιατί ήταν στο νοσοκομείο .. Στην κλήση αυτή τον κατηγορεί κάποιος οτι τον εξαπάτησε σε κάτι συναλλαγές μεταξύ τους. Εγώ τι να κάνω? Είμαι σίγουρος οτι δεν θα έρθει να το παραλάβει γιατί μου χρωστάει θα έχω πρόβλημα νομικό ? γιατί δεν ενημέρωσα οτι είναι λάθος η δ/νση και οτι δεν παρέλαβε ο κατηγορούμενος για την δίκη?
Sheogorath Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, insomember2019 είπε Βρήκα ενα Κλητήριο Θέσπισμα στο σπίτι μου που αφορά νοικάρη που έχει φύγει απο τον Ιανουάριο . Tο ενοίκιο αφορούσε επαγγελματική στέγη (s/m) αλλα στο έγγραφο ο νοικάρης έχει δηλώσει δ/νση κατοικίας το (s/m) !! Τον πήρα τηλ. μου είπε οτι θα στείλει να το παραλάβει κάποιος γιατί αυτός είναι λέει στο νοσοκομείο... Μου χρωστάει χρήματα και πάντα όταν του ζητούσα χρήματα δέν μπορούσε γιατί ήταν στο νοσοκομείο .. Στην κλήση αυτή τον κατηγορεί κάποιος οτι τον εξαπάτησε σε κάτι συναλλαγές μεταξύ τους. Εγώ τι να κάνω? Είμαι σίγουρος οτι δεν θα έρθει να το παραλάβει γιατί μου χρωστάει θα έχω πρόβλημα νομικό ? γιατί δεν ενημέρωσα οτι είναι λάθος η δ/νση και οτι δεν παρέλαβε ο κατηγορούμενος για την δίκη? Γιατί δεν ενημερώνεις ότι δήλωσε λάθος διεύθυνση;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 35 minutes ago, insomember2019 said: Βρήκα ενα Κλητήριο Θέσπισμα στο σπίτι μου που αφορά νοικάρη που έχει φύγει απο τον Ιανουάριο . Tο ενοίκιο αφορούσε επαγγελματική στέγη (s/m) αλλα στο έγγραφο ο νοικάρης έχει δηλώσει δ/νση κατοικίας το (s/m) !! Τον πήρα τηλ. μου είπε οτι θα στείλει να το παραλάβει κάποιος γιατί αυτός είναι λέει στο νοσοκομείο... Μου χρωστάει χρήματα και πάντα όταν του ζητούσα χρήματα δέν μπορούσε γιατί ήταν στο νοσοκομείο .. Στην κλήση αυτή τον κατηγορεί κάποιος οτι τον εξαπάτησε σε κάτι συναλλαγές μεταξύ τους. Εγώ τι να κάνω? Είμαι σίγουρος οτι δεν θα έρθει να το παραλάβει γιατί μου χρωστάει θα έχω πρόβλημα νομικό ? γιατί δεν ενημέρωσα οτι είναι λάθος η δ/νση και οτι δεν παρέλαβε ο κατηγορούμενος για την δίκη? Δεν σε ενδιαφέρει, έκανες ό,τι έπρεπε να κάνεις. Δεν έχεις θέμα, ούτε εμπλέκεσαι πουθενά. Ξέχνα το. 3
insomember2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, Sheogorath είπε Γιατί δεν ενημερώνεις ότι δήλωσε λάθος διεύθυνση; Να ενημερωσω ποιον εκτος απο τον κατηγορουμενο ?
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, insomember2019 είπε Να ενημερωσω ποιον εκτος απο τον κατηγορουμενο ? Τον κατήγορο υποθέτω. Αλλά αφού απάντησε ο αποπάνω, είσαι καλυμένος.
k_w_t Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, insomember2019 είπε Να ενημερωσω ποιον εκτος απο τον κατηγορουμενο ? Μπορεις να πας και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και να δηλωσεις οτι ο κατηγορουμενος εχει αλλαξει διευθυνση... 1 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 59 minutes ago, k_w_t said: Μπορεις να πας και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και να δηλωσεις οτι ο κατηγορουμενος εχει αλλαξει διευθυνση... Γιατί να το κάνει αυτό; Δεν έχει καμία νομική υποχρέωση. Και ηθικά, από τη στιγμή που ενημέρωσε το πρόσωπο το οποίο αναφέρεται στο κλητήριο θέσπισμα, πάλι έκανε ό,τι έπρεπε. Τίποτα παραπάνω. 3
sstratos Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μην κάνεις τίποτα, δεν θα μπλεξεις εσύ... Εκτός και αν το έφερε δικαστικος επιμελητής και υπεγραψες ότι το παρελαβες εσύ αντί για τον κατηγορουμενο. 1
skoudinio Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Να πας στο τμήμα και να δηλώσεις ότι άλλαξε διεύθυνση και να δώσεις το τηλέφωνο του. Είναι αμαρτία να μην πάει στο δικαστήριο και να είναι καλλυμενος. Σκεψου αυτόν που του έκανε μήνυση θα χάσει την μέρα του τζάμπα να περιμένει να γίνει η δική και αυτός να λείπει καθώς είναι καλλυμενος.
k_w_t Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 17 ώρες πριν, paredwse είπε Γιατί να το κάνει αυτό; Δεν έχει καμία νομική υποχρέωση. Και ηθικά, από τη στιγμή που ενημέρωσε το πρόσωπο το οποίο αναφέρεται στο κλητήριο θέσπισμα, πάλι έκανε ό,τι έπρεπε. Τίποτα παραπάνω. Μπας και απο την αστυνομια τον βρουν γιατι απο οτι εγραψε χρωσταει και σε αυτον λεφτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα