Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ενα Κλητήριο Θέσπισμα στο σπίτι μου που αφορά  νοικάρη που έχει φύγει απο τον Ιανουάριο . Tο ενοίκιο αφορούσε

επαγγελματική στέγη (s/m) αλλα στο έγγραφο ο νοικάρης έχει δηλώσει δ/νση κατοικίας το (s/m) !!

Τον πήρα τηλ. μου είπε οτι θα στείλει να το παραλάβει κάποιος γιατί αυτός είναι λέει στο νοσοκομείο...

Μου χρωστάει χρήματα και πάντα όταν του ζητούσα χρήματα δέν μπορούσε γιατί ήταν στο νοσοκομείο ..

Στην κλήση αυτή τον κατηγορεί κάποιος οτι τον εξαπάτησε σε  κάτι συναλλαγές μεταξύ τους.

Εγώ τι να κάνω? Είμαι σίγουρος οτι δεν θα έρθει να το παραλάβει γιατί μου χρωστάει  θα έχω πρόβλημα νομικό ? γιατί δεν ενημέρωσα οτι είναι λάθος η δ/νση

και οτι δεν παρέλαβε ο κατηγορούμενος για την δίκη?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, insomember2019 είπε

Βρήκα ενα Κλητήριο Θέσπισμα στο σπίτι μου που αφορά  νοικάρη που έχει φύγει απο τον Ιανουάριο . Tο ενοίκιο αφορούσε

επαγγελματική στέγη (s/m) αλλα στο έγγραφο ο νοικάρης έχει δηλώσει δ/νση κατοικίας το (s/m) !!

Τον πήρα τηλ. μου είπε οτι θα στείλει να το παραλάβει κάποιος γιατί αυτός είναι λέει στο νοσοκομείο...

Μου χρωστάει χρήματα και πάντα όταν του ζητούσα χρήματα δέν μπορούσε γιατί ήταν στο νοσοκομείο ..

Στην κλήση αυτή τον κατηγορεί κάποιος οτι τον εξαπάτησε σε  κάτι συναλλαγές μεταξύ τους.

Εγώ τι να κάνω? Είμαι σίγουρος οτι δεν θα έρθει να το παραλάβει γιατί μου χρωστάει  θα έχω πρόβλημα νομικό ? γιατί δεν ενημέρωσα οτι είναι λάθος η δ/νση

Γιατί δεν ενημερώνεις ότι δήλωσε λάθος διεύθυνση;

• Super Moderators
Δημοσ.
35 minutes ago, insomember2019 said:

Δεν σε ενδιαφέρει, έκανες ό,τι έπρεπε να κάνεις. Δεν έχεις θέμα, ούτε εμπλέκεσαι πουθενά. 

Ξέχνα το. 

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Γιατί δεν ενημερώνεις ότι δήλωσε λάθος διεύθυνση;

Να ενημερωσω ποιον εκτος απο τον κατηγορουμενο  ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, insomember2019 είπε

Τον κατήγορο υποθέτω.

Αλλά αφού απάντησε ο αποπάνω, είσαι καλυμένος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, insomember2019 είπε

Μπορεις να πας και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και να δηλωσεις οτι ο κατηγορουμενος εχει αλλαξει διευθυνση...

• Confused 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
59 minutes ago, k_w_t said:

Μπορεις να πας και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και να δηλωσεις οτι ο κατηγορουμενος εχει αλλαξει διευθυνση...

Γιατί να το κάνει αυτό; Δεν έχει καμία νομική υποχρέωση. Και ηθικά, από τη στιγμή που ενημέρωσε το πρόσωπο το οποίο αναφέρεται στο κλητήριο θέσπισμα, πάλι έκανε ό,τι έπρεπε. 

Τίποτα παραπάνω. 

• Like 3
Δημοσ.

Μην κάνεις τίποτα, δεν θα μπλεξεις εσύ... Εκτός και αν το έφερε δικαστικος επιμελητής και υπεγραψες ότι το παρελαβες εσύ αντί για τον κατηγορουμενο. 

• Like 1
Δημοσ.

Να πας στο τμήμα και να δηλώσεις ότι άλλαξε διεύθυνση και να δώσεις το τηλέφωνο του. Είναι αμαρτία να μην πάει στο δικαστήριο και να είναι καλλυμενος. Σκεψου αυτόν που του έκανε μήνυση θα χάσει την μέρα του τζάμπα να περιμένει να γίνει η δική και αυτός να λείπει καθώς είναι καλλυμενος. 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, paredwse είπε

Γιατί να το κάνει αυτό; Δεν έχει καμία νομική υποχρέωση. Και ηθικά, από τη στιγμή που ενημέρωσε το πρόσωπο το οποίο αναφέρεται στο κλητήριο θέσπισμα, πάλι έκανε ό,τι έπρεπε. 

Τίποτα παραπάνω. 

Μπας και απο την αστυνομια τον βρουν γιατι απο οτι εγραψε χρωσταει και σε αυτον λεφτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...