Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Μαζι σου αλλα βεβαια στα μπυρακια εξω γνωριζεις και καναν ανθρωπο, προκυπτει και τιποτα... Δεν ξερω χαχα αν και φανατικος gamer διαχρονικα τωρα τελευταια η πιστη μου εχει κλονιστει! :D

Εγώ το έτερον ήμισυ το έχω βρει, αλλά αν θέλεις βοήθεια για το "προκύπτει και τίποτα", μπορώ να σου τη δώσω στο τηλέφωνο να της το εξηγήσεις και μετά να βγούμε παρέα.. από το ΚΑΤ 🤣🤣🤣

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε

Να ρωτήσω κάτι για όσους το έχουν κάνει...εάν κάνεις share το λογαριασμό με οικογενειακό ή φιλικό πρόσωπο όσον αφορά το online κομμάτι  μπορούν να παίζουν online ταυτόχρονα ? Ή είναι μόνο για τα παιχνίδια το share ? 

Κάνεις Xbox home με κάποιο άλλο Xbox και έχουν και οι 2 κονσόλες Xbox live οποτε μπορείτε να παίζεται ταυτόχρονα από διαφορετικά accounts

10 ώρες πριν, fanboy είπε

Βασικα για εμενα και τσαμπα να τα δωσει δεν βρισκω λογο να παρω χβοχ απο την στιγμη που η σονυ παιζει μονοτερμα στα exclusive, καλυτερα να το πληρωσω και να αξιζει το παιχνιδι.. λες και εχουμε χρονο να παιζουμε οτι σαβουρα βγει

Τα οποία exclusive τα 3 ειναι μόνο καλά και όλα τελειώνουν σε λιγότερο από 2 μέρες + ότι είναι cinematics το 70% του game. 

Που άμα βγάλει υπηρεσία σα το Xbox pass η Σονι θα κάνετε πάρτι και θα παίξετε και κανενα παιχνιδι που να είναι το 80% παιχνίδι και όχι ταινία. 

10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

υπαρχει ακομα το xbox?

Λογικό δεν είναι; 

Πως να μην υπάρχει όταν έχει τα περισσότερα crossplay games

Το καλύτερο χειριστήριο

Την πιο δυνατή κονσόλα στον πλανήτη 

Την καλύτερη online υπηρεσία αυτή τη στιγμή (η οποία περα από το pc θα πάει και στο switch)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Tokyo said:

Τα οποία exclusive τα 3 ειναι μόνο καλά και όλα τελειώνουν σε λιγότερο από 2 μέρες + ότι είναι cinematics το 70% του game. 

Και γιατί να σταματήσουμε εκεί!

Εγώ λέω να πούμε πως μόνο 1 είναι καλό, τελειώνουν όλα σε μισή μέρα και το 79.85% είναι cinematics. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 2
Δημοσ.

ρε παίδες ας ασχοληθει καποιος να μας πει για τις δυο κονσολες,ποια ειναι τα αποκλειστικα παιχνιδια τους,τα live  τους για εμας τους αδαεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με τα Cinematics,και για συνεχόμενα quick time events,το έλεγαν θυμάμαι πολλοί,επί πολλά χρόνια για τίτλους στήν κονσόλα της Sony με κάτι Heavenly sword,Heavy Rain,Uncharted,Kingdom hearts,God of War κλπ πρέπει να είναι η πρώτη φορά που το ακούω για Xbox,οχι πως δεν υπάρχουν και στο Xbox παιχνίδια με τέτοια στοιχεία,αλλά είναι σαφώς πολύ λιγότερα ^_^

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tokyo είπε

Κάνεις Xbox home με κάποιο άλλο Xbox και έχουν και οι 2 κονσόλες Xbox live οποτε μπορείτε να παίζεται ταυτόχρονα από διαφορετικά accounts

Που άμα βγάλει υπηρεσία σα το Xbox pass η Σονι θα κάνετε πάρτι και θα παίξετε και κανενα παιχνιδι που να είναι το 80% παιχνίδι και όχι ταινία. 

Λογικό δεν είναι; 

Το καλύτερο χειριστήριο

Την καλύτερη online υπηρεσία αυτή τη στιγμή (η οποία περα από το pc θα πάει και στο switch)

Αυτα που λες τα πιστευεις ;Η εχουμε να λεμε;ΓΙατι αν τα πιστευεις,εσυ εχεις μεγαλυτερη πιστη στο xbox απο την ιδια την microsoft.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tokyo είπε

Λογικό δεν είναι; 

Το καλύτερο χειριστήριο

Εχω χβοχ τσολια μου... τρωει σκονη, δες τις αγγελιες μου, 120ε το δινω με κινεκτ καινουργιο και δεν φευγει, επισης αυτο που λες για τα σινεματικ ειναι πονος που δεν εχεις κανενα πραγματικο ΑΑΑ παιχνιδι ποιοτικο να παιξεις, παρε ενα play, εχει πεσει η τιμη, καθε χρονο goty βγαζει αλλα ο τοκυο τα λεει υπερτιμημενα και κακα παιχνιδια. Μιλησες για ωρες απξ την στιγνη που εχεις κατι ryse of rome και halo τα οποια δεν ξεπερνανε τκ ενα τις 5 ωρες  και το αλλο τις 7, ελα ρε παιχτη μου τωρα ειναι κριμα.

Επεξ/σία από fanboy
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, auron12 είπε

Αυτα που λες τα πιστευεις ;Η εχουμε να λεμε;ΓΙατι αν τα πιστευεις,εσυ εχεις μεγαλυτερη πιστη στο xbox απο την ιδια την microsoft.

Έχω και τος δύο κονσόλες σπίτι μου και από τότε που βγήκε το Xbox pass το PlayStation δεν έχει ξανά ανοίξει 

9 λεπτά πριν, fanboy είπε

Εχω χβοχ τσολια μου... τρωει σκονη, δες τις αγγελιες μου, 120ε το δινω με κινεκτ καινουργιο και δεν φευγει, επισης αυτο που λες για τα σινεματικ ειναι πονος που δεν εχεις κανενα πραγματικο ΑΑΑ παιχνιδι ποιοτικο να παιξεις, παρε ενα play, εχει πεσει η τιμη, καθε χρονο goty βγαζει αλλα ο τοκυο τα λεει υπερτιμημενα και κακα παιχνιδια. Μιλησες για ωρες απξ την στιγνη που εχεις κατι ryse of rome και halo τα οποια δεν ξεπερνανε τκ ενα τις 5 ωρες  και το αλλο τις 7, ελα ρε παιχτη μου τωρα ειναι κριμα.

Αν καταλάβεις πως έχουμε 2019 και τα κορυφαία γκειμς είναι αυτά που έχουν multiplayer ίσως συζητήσουμε 

Αλλά είδα το όνομα σου οπότε δε χρειάζεται καν να συζητήσω παραπάνω μαζί σου 

Δημοσ.

Gold πληρώνω κανονικά για τα 4 παιχνίδια και το περιστασιακό ονλάιν παιχνίδι το game pass πραγματικά δεν με βολεύει. Έχω καμία εκατοστή παιχνίδια που δεν έχω ακουμπήσει για πιο λόγο να θέλω 100 παιχνίδια που μόνο 2 μου κάνουν και θα μου βγουν λίγο παραπάνω αν πάω physical ή digital με cdkeys. Η συνδρομή είναι για κάζουαλ gamers ναι εκεί είναι value for money.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fanboy είπε

my friend και γω και τα 2 εχω και εναλλαξ και το δυο μια χαρα ηταν..... αλλα ειλικρινα μετα το game pass ολα τα υπολοιπα ειναι αστεια ....η υπηρεσια ειναι τοσο καλη και φθηνη που εκμιδενιζει τα παντα......πραγματικα τα παντα. εδω λεμε να σταματησουμε δουλεια και να ειαστε μονο σε pass ...αν δεν το εχεις ζησει πραγματικα δεν μπορεις να καταλαβεις.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντικειμενικά το gamepass όντος τα σπάει και είναι ακόμα για λίγο καιρό στήν αγορά,έχει μεγάλες προοπτικές και θα ακολουθήσουν αργά η γρήγορα σε παρόμοιο μοτίβο και οι άλλες εταιρίες.Την ενοποίηση αυτή την είχαμε προβλέψει,ήταν και αυτό απλά θέμα χρόνου,για κατόχους κονσολών Xbox σίγουρα συμφέρει πολύ,μιάς και σου δίνει ένα κάρο παιχνίδια και αρκετές υπηρεσίες(ιδιαίτερα στο εξωτερικό),τώρα αν είσαι τύπος που θα παίξεις μόνο 3 συγκεκριμένα παιχνίδια σε μια κονσόλα η δεν σε ενδιαφέρει να ψάξεις και να παίξεις και κάποια παλιότερα διαμαντάκια και αν δεν ενδιαφέρεσαι ως "gamer"για αρκετές δεκάδες εώς εκατοντάδες καλά παιχνίδια,αλλά μόνο για κάποια συγκεκριμένα,αυτό είναι δικαίωμα και γούστο σου,όμως δεν σημαίνει οτι έτσι το βλέπουν και οι περισσότεροι gamers ανα τον κόσμο και το λέω εγώ,που πλέον και γω παίζω πολύ πιο λίγα και συγκεκριμένα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια,κυρίως στο PC,όμως και στο PC να παίζεις παιχνίδια πάλι συμφέρει,απλά παίρνεις μόνο το Gamepass (αφού δεν χρειάζεσαι Gold για να παίξεις online εκεί).

Επεξ/σία από ELMastas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Καλύτερες και ποιοτικότερες κονσόλες χωρίς αμφισβήτηση και στις απλές (πχ στο ps4 έχουν αφαιρέσει  οπτική ίνα , δεν έχει/είχε ποτέ 4Κ driver) και στις premium ( δεν έχει νόημα καν να συγκρίνουμε το X με το Pro)

-Καλύτερο και ποιοτικότερο χειριστήριο (πάλι χωρίς αμφισβήτηση) συν επιλογή του Elite με παραπάνω κόστος.

-Αν όχι καλύτερη ,ισάξια και αξιοπρεπέστατη online υπηρεσία.

-Backwards compatibility με πάνω από 500 από τους καλύτερους τίτλους όχι μόνο του 360 αλλά και της προηγούμενης γενιάς 20 χρόνια πριν με πραγματική αναβάθμιση που τρίβεις τα μάτια σου.Μιλάμε για δωρεάν Remaster.Halo 3 , Reach, Fable, Alan Wake , Red Dead Redemption , Mass effect κλπ.

-Game pass.Απορώ με αυτούς που λένε ότι έχουν το  xbox κλειστό και πιάνει σκόνη κλπ....εκτός πραγματικότητας.Εξαιρετική υπηρεσία ανοίγεις και δε ξέρεις τι να πρωτοπαίξεις.Όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν πάθει ζημιά.Δεν αγοράζουν παιχνίδια πλέον.Εκεί θα βρεις  παιχνιδάρες όπως Hellblade , Forza Horizon 4 κλπ.

-Crossplay με pc σε πολλά παιχνίδια.

-Play anywhere όπου αγοράζεις μία φορά και παίζεις και σε pc και  Xbox.

-Account share

-Υποστήριξη Atmos , 144 hz οθόνες , 4k blu ray player , χειρηστήριο για Aμεα κλπ κλπ

Ναι οκ το ξέρουμε δεν έχει αποκλειστικούς τίτλους  δε λέει κανείς το αντίθετο αλλά:

1)πολλοί από αυτούς έχουν έρθει αλλά έχει μείνει η ρετσινιά τώρα που η ζημια έχει γίνει : Hellblade , Nier automata , Crash Remaster , No mans Sky  (ακούστηκε και για το Nioh το ίδιο )και άλλα έχουν έρθει στο Xbox στο χρόνο πάνω και όπως αποδείχτηκε ήταν time exclusives.(όταν το έκανε η ms με Rise Of The Tomb Raider μιλούσαμε για πρακτικές ανήθικες κλπ κλπ)

2)μιλάμε στην ουσία για 4-5 παιχνίδια που ζήλεψαν οι Xboxάκηδες όπως Bloodborne , God of war και άλλα 2-3-4 το πολύ.
Για τα Infamous , Rez , Knack , δεν έκλαψε και κανείς.Το Nioh το παίξαμε στο pc.
Για  Last of us , Shenmue , Death Stranding και λοιπά που πάνε για Ps5  τα ίδια trailer βλέπουν και οι μεν και οι δεν.

Σημείωση : Το Xbox Division για όσους νομίζουν ότι η Ms εξαφανίστηκε και έπαθε τραγωδία και λοιπά όμορφα.. αρκεί να πατήσετε στο google  Xbox division profits να δούμε τι βγαίνει.
https://www.google.gr/search?q=microsoft+xbox+division+profits&oq=xbox+division+profit&gs_l=mobile-heirloom-hp.1.1.0i19j0i22i30i19l2.1778.10267.0.11154.23.16.1.6.6.1.274.3085.3j4j9.16.0....0...1c.1.34.mobile-heirloom-hp..3.20.2830.SOBUD6xuLlA

Κονκλούζιον : Στη προσπάθεια της η Microsoft να κάνει damage control μετά το καταστροφικό launch έφτιαξε μία φανταστική πλατφόρμα που σου δίνει πάρα πάρα πάρα πολλά ζητώντας πάρα πολύ λίγα.
Αυτά.😎😀😂 

Επεξ/σία από ryu_hadouken
  • Like 3
Δημοσ.

Μην συγκρίνετε xbox με playstation... ιεροσυλία. Έχει ξεφύγει το xbox, μακράν. Να πούμε για το remote, για το atmos, για το game pass ... και πόσα άλλα! Ακόμη και netflix μέσω xbox βλέπω πλέον , για να έχω και atmos , εκτός του 4k! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...