hmmuguy Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Καλησπέ στο community.Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών in-ear μέχρι 40-50 ευρώ το πολύ.Ενδιαφέρομαι καθαρά για μουσική δεν θα χρησιμοποιηθούν ώς hands free επομένως δεν με ενδιαφέρει αν έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο ή όχι.Θα ΄ήθελα αν κάποιος έχει εμπειρία και μία καλή πρόταση στα λεφτά που έχω να διαθέσω να μου την παραθέσει παρακάτω.Τονίζω με ενδιαφέρει μόνο η ποιότητα της ακουστικής για μουσική και τίποτα άλλο.Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα είτε τα ακουστικά του iphone 7 μου είτε τα butterfly earbuds από το htc m8 που είχα παλιά.Δεν μπορώ να πω οτί η ποιότητα ήταν και η καλύτερη αλλά σίγουρα δεν ήταν και κακή.
zygorito Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 Δημοσ. 9 Απριλίου 2019 εγώ όταν θέλω κάποιο καινούριο ρίχνω εδώ μια ματιά για να είναι κάτι τίμιο στο budget που ψάχνω συνήθως https://audiobudget.com/leaderboard/iem?show=all Έχει πολλά ακουστικά κυρίως από Aliexpress και τα αξιολογούν ανα τιμή κυρίως. Τα χωρίς μικρόφωνο παίζουν και φτηνότερα κάποιες φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα