tsotrilos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 εχω πανω στο "κουτι" μου μια COMBO συσκευη.(DVD/CD-RW) για καποιο λογο σημερα εκανα επανεγκατασταση στα windows μου (Χp home edition) αλλα δεν μου διαβαζει τα απλα cdακια...μονο dvd διαβαζει... τι μπορει να μου λεει αυτο?τι μπορει να εχω κανει λαθος? και γενικοτερα ποια ειναι η γνωμη σας για τετοιες συσκευες? σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι εχω αναγκη να τρεξω ενα DVD για μια σημαντικη ασκηση πραξης για την σχολη μου... Σας ευχαριστω
tsotrilos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 πιο συγκεκριμενα μου γραφει οταν παω να κανω cd speed απο το nero: logikal unit communication crc error(ultra DMA/32) τι ειναι αυτο? τι πρεπει να κανω... επισης στο power DVD γραφει οταν του βαζω ενα οποιοδιποτε DVD "αγνωστος τυπος αρχειου" ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ
keeper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 bale aspi drivers kai energopiise DMA (den eimai sigouros oti tha doulepsei alla egv stin thesi sou auta tha kitaga)
VasKag Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δοκιμασε να το συνδεσεις σε αλλο καναλι για να δεις αν σου παρουσιαζει το ιδιο. Τελικα δε σου διαβαζει dvd η cd ? Γιατι απο τα γραφομενα σου μας μπερδεψες.
tsotrilos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 τελικα δεν διαβαζει τιποτα.... και καμια φορα απλα βρισκει την ετικετα του cd-dvd...αλλα δεν ανοιγει.... εχετε καποια διευθυνση για aspi? και οσον αφορα το καναλι γιατι να ειναι αυτο απο την στιγμη που δεν πειραξα κατι τετοιο?πωωωω εχω σαλταρει αυριο εχω παραδοση εργασιας και ειναι μεσα στο DVD η ασκηση :twisted: :twisted: :twisted: και DMA απο που? :oops: :oops:
VasKag Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δοκιμασε μεσα απο το bios οι συσκευες να ειναι στο "Auto". Αν και μαλλον ετσι θα ειναι, ελεγξε το για καλο και για κακο. Επισης δοκιμασε να ανοιξεις το tray και να το φυσηξεις μεσα ( Ξερω ειναι αστειο αλλα οταν δυσκολευεται να διαβασει μερικα cd η dvd η δικια μου συσκευη, αυτο ψιλοβοηθαει.)
tsotrilos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 ola auto kai to fyshksa alla tipopa....
keeper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 aspi apo to site tis adaptec gia dma apo control pamel -> system an exeis 98,ME,95 gia 2000 kia xp tha ta energopoiisei to aspi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.