Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, hp8 είπε

κάτι δεν πάει καλά  εδώ  12v το αυτοκίνητο 9v  η tv Όταν λέτε φορτιστή τι εννοείτε ? Μήπως έχει ενσωματωμένη  μπαταρία η tv και ο φορτιστής φορτίζει την μπαταρία  η ειναι το τροφοδοτικό της ? Σε τι τάσεις λειτουργεί ο φορτιστής Μια φωτο φορτιστή  tv με τα στοιχεία τους ?  Η tv στο σπίτι έχει λειτουργήσει ? και με τι τροφοδοσία? Και κάτι τελευταίο η tv λειτουργεί με dc η ac τάση ?

Έχει μπαταρία η τηλεόραση ναι, απλά δεν κρατάει πολύ και είναι συνέχεια στην πρίζα. Θα ανεβάσω φωτο αργά το βράδυ και από τα δύο. Στο σπίτι δεν την έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν υπάρχει φορτιστής για σπίτι.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Έχει μπαταρία η τηλεόραση ναι, απλά δεν κρατάει πολύ και είναι συνέχεια στην πρίζα. Θα ανεβάσω φωτο αργά το βράδυ και από τα δύο. Στο σπίτι δεν την έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω αν υπάρχει φορτιστής για σπίτι.

βάλτε τα στοιχεία να δούμε τάσεις και αντικείμενα  και βλέπουμε

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία

Βάλε τον φόρτιση στα 9,5v (γιατί τώρα όπως βλέπω στη φωτο είναι στα 7,5) στον αναπτήρα χωρίς τίποτα επάνω του να δεις τι θα κάνει Αν δεν την κάψει τροφοδότησε ένα λαμπάκι αυτοκίνητου στα αντίστοιχα αμπέρ πχ της πλαφονιέρας Αν είναι οκ βγάλε την μπαταρία της tv (αν αφαιρείται ) και δοκίμασε να τροφοδοτήσεις την tv με τον φορτιστή Με λίγα λόγια διάφορες δόκιμες μέχρι να βρεις αν βρεις κάτι Τελευταίο πότε σου καίει την ασφάλεια αμέσως η μετά από κάποια ώρα Θέλω να πω μήπως κάτι ζεσταίνεται και βραχυκυκλώνει

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zio10 είπε

Λοιπόν ο φορτιστής είναι αυτός:20190407_023626.jpg.88897269fcaf98fc3ed51139b8e1125e.jpg

Ενώ το ταμπελάκι της τηλεόρασης γράφει 9v dc 1A

Και ένα καθαριστικό αρμων το θες ☺☺

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάλι το βλέπω στα 6

εκτιμώ οτι το μαύρο τρίγωνο είναι ο δείκτης και η κόκκινη εγκοπή είναι για το κατσαβίδι Η θέση της μάλλον είναι τυχαία κάθε φορά που αλλάζει

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hp8 είπε

εκτιμώ οτι το μαύρο τρίγωνο είναι ο δείκτης και η κόκκινη εγκοπή είναι για το κατσαβίδι Η θέση της μάλλον είναι τυχαία κάθε φορά που αλλάζει

Η κόκκινη εγκοπή σίγουρα είναι για κατσαβίδι ώστε να ρυθμίζεις την τάση, και μάλλον έχεις δίκιο, πρέπει να γυρίζει μαζί με τα νουμεράκια.

Δημοσ.

Αφού η τηλεόραση είναι  9v, και ο φορτιστής έχει 9.5!!  Σίγουρα δεν είναι ο δικός της φορτιστής.... Ίσως γιαυτό να καίει την ασφάλεια 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sstratos είπε

Αφού η τηλεόραση είναι  9v, και ο φορτιστής έχει 9.5!!  Σίγουρα δεν είναι ο δικός της φορτιστής.... Ίσως γιαυτό να καίει την ασφάλεια 

η μπαταρία του κινητού είναι 3,7 volt και o φορτιστής  δίνει 5 v το κινητό σας γιατί δεν καίγεται ?

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, hp8 είπε

Ωραία

Βάλε τον φόρτιση στα 9,5v (γιατί τώρα όπως βλέπω στη φωτο είναι στα 7,5) στον αναπτήρα χωρίς τίποτα επάνω του να δεις τι θα κάνει Αν δεν την κάψει τροφοδότησε ένα λαμπάκι αυτοκίνητου στα αντίστοιχα αμπέρ πχ της πλαφονιέρας Αν είναι οκ βγάλε την μπαταρία της tv (αν αφαιρείται ) και δοκίμασε να τροφοδοτήσεις την tv με τον φορτιστή Με λίγα λόγια διάφορες δόκιμες μέχρι να βρεις αν βρεις κάτι Τελευταίο πότε σου καίει την ασφάλεια αμέσως η μετά από κάποια ώρα Θέλω να πω μήπως κάτι ζεσταίνεται και βραχυκυκλώνει

Θα το δοκιμάσω. Μου είπε ότι μόνο εκείνος του δούλευε, στα 7.5v. Θα δοκιμάσω και χωρίς μπαταρία να δω. Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα όμως. 

Στο δικό μου αμάξι η ασφάλεια κάηκε με το που σύνδεσα το φορτιστή χωρίς κάτι πάνω. 

2 ώρες πριν, sstratos είπε

Δεν είναι ο δικός της όχι. Τον άλλαξε γιατί και ο άλλος έκαιγε η την ασφάλεια του αναπτήρα ή τη δικιά του. Με αυτόν δούλεψε κάποιο διάστημα αλλά μετά πάλι τα ίδια.

3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Η κόκκινη εγκοπή σίγουρα είναι για κατσαβίδι ώστε να ρυθμίζεις την τάση, και μάλλον έχεις δίκιο, πρέπει να γυρίζει μαζί με τα νουμεράκια.

Νομίζω κι εγώ ότι τα volt τα δείχνει με το τριγωνάκι, η εγκοπή απλά γυρίζει δεν δείχνει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, zio10 είπε

Θα το δοκιμάσω. Μου είπε ότι μόνο εκείνος του δούλευε, στα 7.5v. Θα δοκιμάσω και χωρίς μπαταρία να δω. Δεν ξέρω αν θα προλάβω σήμερα όμως. 

Στο δικό μου αμάξι η ασφάλεια κάηκε με το που σύνδεσα το φορτιστή χωρίς κάτι πάνω. 

Δεν είναι ο δικός της όχι. Τον άλλαξε γιατί και ο άλλος έκαιγε η την ασφάλεια του αναπτήρα ή τη δικιά του. Με αυτόν δούλεψε κάποιο διάστημα αλλά μετά πάλι τα ίδια.

Νομίζω κι εγώ ότι τα volt τα δείχνει με το τριγωνάκι, η εγκοπή απλά γυρίζει δεν δείχνει κάτι.

Με βάση αυτό στα bold, το ότι και σε άλλο αμάξι έκανε τα ίδια, και στο ότι το max cunsumption είναι 3,3A, βγαίνει το συμπέρασμα ότι κατά 99% φταίει ο φορτιστής.

Επεξ/σία από Joshua21
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

αν δεν βγάζετε ακρη με φορτιστές  κλπ Δοκιμαστε με αυτο εδω  βαλτετο σε ενα κουτακι τα βυσματα τα εχετε το ρυθμιζετε στην ταση που θελετε και ολα οκ Λιγη δουλιτσα θελει https://www.cableworks.gr/ilektronika/arduino-and-microcontrollers/buck-and-boost-converters/buck-converter-step-down-dc-dc/lm2596-340v-dc-dc-buck-adjustable-converter-step-down-module-for-arduino/

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, hp8 είπε

η μπαταρία του κινητού είναι 3,7 volt και o φορτιστής  δίνει 5 v το κινητό σας γιατί δεν καίγεται ?

Το είπα για να τονίσω ότι δεν είναι ο "μαμά"  φορτιστής, και μάλλον εκεί θα είναι το πρόβλημα 

Δημοσ.
Στις 5/4/2019 στις 10:04 ΜΜ, panoskatos είπε

Πες του φίλου σου να πάρει ένα ταμπλετ android και μια κάρτα τηλεορασης για ταμπλετ και να βλέπει την τηλεόραση του όταν οδηγει ! 

(και που κοιτάνε στον δρόμο χαΐρι δεν είδαμε) 

Όσο για τον φορτιστή που καεί την ασφάλεια ότι είπαν οι προλαλήσαντες. 

Έχεις δοκιμάσει κάποια τέτοια κάρτα; Η τηλεόραση μας έχει σπάσει τα νεύρα, δεν παίρνει ρεύμα καθόλου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...