Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, φίλος έχει μια φορητή τηλεόραση αυτοκινήτου που ο φορτιστής της καίει συχνά την ασφάλεια του αναπτήρα στο αυτοκίνητο. Την δοκίμασα και στο δικό μου και έκανε το ίδιο ενώ 11 χρόνια δεν μου είχε καεί ποτέ!

Το κάνει και με τον φορτιστή που είχε από τη μάνα της και με άλλον που αγόρασε. Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε;

Επεξ/σία από zio10
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να μην βάζετε την τηλεόραση στην υποδοχή του αναπτήρα ίσως? :)

Προφανώς τα αμπέρ που τραβάει η τηλεόραση είναι περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει η υποδοχή του αναπτήρα, για αυτό καίγεται.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Να μην βάζετε την τηλεόραση στην υποδοχή του αναπτήρα ίσως? :)

Προφανώς τα αμπέρ που τραβάει η τηλεόραση είναι περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει η υποδοχή του αναπτήρα, για αυτό καίγεται.

Thanks αλλά θέλει να τη χρησιμοποιεί, έχει ταξί. Υπάρχει περίπτωση να μπαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στον αναπτήρα πχ; Ή γενικά κάτι που μπορεί να κάνει;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Thanks αλλά θέλει να τη χρησιμοποιεί, έχει ταξί. Υπάρχει περίπτωση να μπαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στον αναπτήρα πχ; Ή γενικά κάτι που μπορεί να κάνει;

Και εγώ ήθελα προχτές να φορτώσω στο ΙΧ μου 5 τόνους ξύλα, τι πάει να πει αυτό?

Αν θέλει να πάρουν φωτιά τα καλώδια του αναπτήρα, ας βάλει μεγαλύτερη ασφάλεια :)

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Και εγώ ήθελα προχτές να φορτώσω στο ΙΧ μου 5 τόνους ξύλα, τι πάει να πει αυτό?

Αν θέλει να πάρουν φωτιά τα καλώδια του αναπτήρα, ας βάλει μεγαλύτερη ασφάλεια :)

Κατάλαβα, ευχαριστώ. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατί υποτίθεται είναι αυτοκινήτου. Δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές όλα δηλαδή;  Μπορεί σε άλλο αμάξι να μην το κάνει;

Δημοσ.

Μπορεί να ανοίξει το φορτιστή να βγάλει τα καλώδια και να τραβήξει μια απευθείας γραμμή από τη μπαταρία με δίκη της ασφάλεια που θα είναι μόνο για την τηλεόραση. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

δείτε τι αμπέρ τραβάει η tv και τι αμπέρ ασφαλεια καίει Έτσι θα δείτε αν την καίει από φορτίο η από άλλο πρόβλημα 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πες του φίλου σου να πάρει ένα ταμπλετ android και μια κάρτα τηλεορασης για ταμπλετ και να βλέπει την τηλεόραση του όταν οδηγει ! 

(και που κοιτάνε στον δρόμο χαΐρι δεν είδαμε) 

Όσο για τον φορτιστή που καεί την ασφάλεια ότι είπαν οι προλαλήσαντες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paylidis είπε

Μπορεί να ανοίξει το φορτιστή να βγάλει τα καλώδια και να τραβήξει μια απευθείας γραμμή από τη μπαταρία με δίκη της ασφάλεια που θα είναι μόνο για την τηλεόραση. 

Thanks, θα του το πω. Λογικά θέλει ηλεκτρολόγο αυτό ε;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, hp8 είπε

δείτε τι αμπέρ τραβάει η tv και τι αμπέρ ασφαλεια καίει Έτσι θα δείτε αν την καίει από φορτίο η από άλλο πρόβλημα 

Κανε αυτό πρώτα και μετά τραβας τα καλώδια. Βεβαιώσου δηλαδή ότι όλα είναι εντάξει με την τηλεόραση

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, zio10 είπε

Το κάνει και με τον φορτιστή που είχε από τη μάνα της και με άλλον που αγόρασε. Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε;

Το πιό πιθανό είναι οτι η ασφάλεια καίγεται απο μεγάλο ρεύμα εκκίνησης.

Μπορεί να αλλάξει την ασφάλεια του αναπτήρα με μία βραδύκαυστη ίδιων αμπέρ, αν βρεί γιατι είναι δυσεύρετες.

Σε καμμία περίπτωση ασφάλεια μεγαλύτερων αμπέρ.

Αλλιώς καινούρια γραμμή με τη δική της ασφάλεια όπως προτάθηκε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, charilaos είπε

Κανε αυτό πρώτα και μετά τραβας τα καλώδια. Βεβαιώσου δηλαδή ότι όλα είναι εντάξει με την τηλεόραση

2 ώρες πριν, Fubar.gr είπε

Το πιό πιθανό είναι οτι η ασφάλεια καίγεται απο μεγάλο ρεύμα εκκίνησης.

Μπορεί να αλλάξει την ασφάλεια του αναπτήρα με μία βραδύκαυστη ίδιων αμπέρ, αν βρεί γιατι είναι δυσεύρετες.

Σε καμμία περίπτωση ασφάλεια μεγαλύτερων αμπέρ.

Αλλιώς καινούρια γραμμή με τη δική της ασφάλεια όπως προτάθηκε.

Η τηλεόραση γράφει 9v 1A και ο φορτιστής δίνει από μέγιστο 3.3A ανάλογα με τα volt που τον ρυθμίζεις. Άρα γιατί να καίει την 15αρα ασφάλεια δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, zio10 είπε

Η τηλεόραση γράφει 9v 1A και ο φορτιστής δίνει από μέγιστο 3.3A ανάλογα με τα volt που τον ρυθμίζεις. Άρα γιατί να καίει την 15αρα ασφάλεια δεν καταλαβαίνω.

κάτι δεν πάει καλά  εδώ  12v το αυτοκίνητο 9v  η tv Όταν λέτε φορτιστή τι εννοείτε ? Μήπως έχει ενσωματωμένη  μπαταρία η tv και ο φορτιστής φορτίζει την μπαταρία  η ειναι το τροφοδοτικό της ? Σε τι τάσεις λειτουργεί ο φορτιστής Μια φωτο φορτιστή  tv με τα στοιχεία τους ?  Η tv στο σπίτι έχει λειτουργήσει ? και με τι τροφοδοσία? Και κάτι τελευταίο η tv λειτουργεί με dc η ac τάση ?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...