lefstef Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μετά από διακοπή ρεύματος ενώ πατάω τερματισμό και τρέχει την διαδικασία τερματισμού, με το που σβήσει, ανοίγει πάλι αμέσως. Και το κουμπί να πατήσω για 4sec πάλι θα ανοίξει. Μόνο αν το κλείσω από το τροφοδοτικό παραμένει κλειστός. Δοκίμασα bios reset, πέρασα πάλι το bios, αλλά τίποτα. Η μητρική είναι gigabyte 990fxa ud3 rev3
Kastor-nt Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Με αποσυνδεδεμενο το τροφοδοτικο , αποσυνδεσε το καλωδιο που παει απο το κουμπι εκκινησης του κουτιου στη μητρικη . (αποσυνδεσε το απο τη μητρικη.) θα εχεις δυο πινακια ελευθερα . θυμισου ποια ειναι , βγαλε καμια φωτο πριν να θυμασαι. συνδεσε το τροφοδοτικο και δες αν θα κανει το ιδιο.
Loinen Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Aν μας ελεγες οτι αναβε ακομη και αν εκλεινες το τροφοδοτικο, τοτε θα ξεραμε ποιον να κατηγορησουμε για την γεννηση του Skynet.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μάλλον η μητρικη "τραυματίστηκε" απ την διακοπη ρευματος.. Αλλιώς, τροφοδοτικο.. Για να το σιγουρεψεις τι φταιει, δοκιμασε με ενα άλλο επαρκές τροφοδοτικο.. Αν κανει το ίδιο, τότε φταιει η μητρική.. Αν δεν το ξανα κάνει, τότε το τροφοδοτικό..
lefstef Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δοκίμασα χωρίς τα καλώδια του power και κάνει το ίδιο ακριβώς. Έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει 100% clear το bios.
lefstef Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 έχουν τον τρόπο να σε τρελαίνουν οι υπολογιστές ώρες ώρες. τελικά έφταιγε το oc στην gpu, για την ακρίβεια όταν έγινε η αναβάθμιση στον radeon 19.4.1 και φόρτωσα τις ρυθμίσεις του oc από αρχείο μου έβγαζε το πρόβλημα. έβαλα τις ρυθμίσεις πάλι με το χέρι και όλα καλά
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 10 ώρες πριν, lefstef είπε έχουν τον τρόπο να σε τρελαίνουν οι υπολογιστές ώρες ώρες. τελικά έφταιγε το oc στην gpu, για την ακρίβεια όταν έγινε η αναβάθμιση στον radeon 19.4.1 και φόρτωσα τις ρυθμίσεις του oc από αρχείο μου έβγαζε το πρόβλημα. έβαλα τις ρυθμίσεις πάλι με το χέρι και όλα καλά Θα αναστηθεί ο Bill Gates καμιά μέρα το βλέπω εγώ 😜
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Στις 6/4/2019 στις 12:22 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Θα αναστηθεί ο Bill Gates καμιά μέρα το βλέπω εγώ 😜 Αν μου πεις και την ημερομηνία που πέθανε, τότε ναι...το ταξίδι στο μέλλον είναι πραγματικότητα..!🤣
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 6 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Αν μου πεις και την ημερομηνία που πέθανε, τότε ναι...το ταξίδι στο μέλλον είναι πραγματικότητα..!🤣 Πως μπέρδεψα τον Steve Jobs με τον Bill Gates ένας Θεός ξέρει 🤣🤣🤣🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα